Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Συνάντηση για τον νέο δρόμο Καβάλας Δράμας έγινε χθες βράδυ στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Κυρίως δημοτικές παρατάξεις άκουσαν και συζήτησαν τις αντιρρήσεις των κατοίκων για το τμήμα του δρόμου Σταυρός Αμυγδαλεώνα- Άγιος Σίλας. Συμφωνήθηκε η συζήτηση να συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δραματική μείωση των δρομολογίων της Ολυμπιακής Αεροπορίας τον προσεχή Χειμώνα όσον αφορά το αεροδρόμιο της Καβάλας. Σε εβδομαδιαία βάση τα δρομολόγια είναι μόνο 10. Πολλές φορές σε εντελώς άβολες ώρες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος έκανε έκκληση στην Κυβέρνηση να πράξει όσα υποσχέθηκε στους απολυμένους της ΒΦΛ. Μίλησε για πρακτικές μαφίας από την πλευρά της εταιρίας, οι οποίες είπε ότι δεν πρέπει να επικρατήσουν. Με 28 τουλάχιστον μαθητές θα λειτουργήσει την ερχόμενη εβδομάδα το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Καβάλας. 26 αιτήσεις κατατέθηκαν στο Νοσοκομείο όσον αφορά το προσωπικό στον τομέα της σίτισης. Η επιλογή και οι συμβάσεις θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα. Σε διαμάχη ο Δήμος Καβάλας με τη ΔΕΥΑΚ για την πληρωμή ποσού 20.000 ευρώ ΦΠΑ σε έργο ύδρευσης. Στην κυκλοφορία από το πρωί η Βενιζέλου. Οι εργασίες στους κάθετους δρόμους θα αρχίσουν πάλι στο τέλος της εβδομάδας.

Εκτάκτως το μεσημέρι στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Βόγιατζερ. Παρουσία της Υπουργού Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά σύσκεψη το πρωί στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών στη Θάσο. 200 και πλέον συνταξιούχοι της Καβάλας θα είναι την Πέμπτη στο περιφερειακό συλλαλητήριο της Κομοτηνής. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος για τους όρους με τους οποίους βγαίνει σε διαγωνισμό η μίσθωση του κυλικείου του αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Παράπονα και καταγγελίες για επιθετικό αδέσποτο σκύλο στο Πολύστυλο.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου έκανε εκδρομή στην Καβάλα. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων υποσχέθηκε να συνεργαστεί με το Μουσείο Καπνού ώστε αυτό να διοργανώσει ιστορικό συνέδριο. Αγιασμό στο νέο της γραφείο τελεί το απόγευμα η Πνοή.

Την ηρεμία και τους στόχους του προσπαθεί να βρει ο ΑΟΚ που έχει μπροστά του διακοπή υποχρεώσεων για 15 περίπου μέρες. Βαρύ το κλίμα για τον Ζλατκόφσκι. Τρεις παίκτες της Εβροτιμ κλείνουν στην Ελβετική Τουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...