Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δεκέμβριος Frosty Ξεκινά

1pano"Ο καθένας μπορεί να σκοτώσει έναν δράκο ... αλλά να προσπαθήσουμε να ξυπνάτε κάθε πρωί και αγαπώντας τον κόσμο ξανά. Αυτό είναι ό, τι χρειάζεται ένα πραγματικό ήρωα ».

- Brian Ανδρέας

Ο παγετός ήταν όμορφη το πρωί. Τη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έπεσε και ήταν σχεδόν σαν να είχε υπάρξει ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα του χιονιού. Το λιβάδι που φαίνεται πάντα εντελώς διαφορετική όταν αλλάζει ο καιρός, οπότε πήγαμε εκεί κάτω αρκετά νωρίς (για Κυριακή ούτως ή άλλως) για να πάρετε μερικές φωτογραφίες.



Επιπλέον, για να δώσει Buddy ένα τρέξιμο! Αγάπησε και φαινόταν ότι το παγωμένο έδαφος του επέτρεψε να πάρει πολύ περισσότερα μυρωδιές των ζώων από το συνηθισμένο, καθώς ήταν εξαιρετικά απασχολημένος ρίχνοντας τον εαυτό του σε όλους τους θάμνους και τις λίμνες.



Σήμερα το απόγευμα παρακολουθήσαμε τη νέα ταινία της Disney «κατεψυγμένο» στον κινηματογράφο, οπότε φαινόταν ότι η τοποθέτηση έρχομαι στο σπίτι και το blog τις φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι το πρωί! Αυτό και το γεγονός ότι βλέποντας μια ταινία για το κρύο, το χιόνι και ο πάγος πάντα σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο πιο κρύο απ 'ότι συνήθως, όταν φεύγετε από το σινεμά.



Οι «θύελλες» που υποτίθεται ότι μας χτυπήσει και πάλι σήμερα το βράδυ, αν και δεν είναι τόσο άσχημα όσο πριν. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε να δούμε στο νέο έτος με την ηλεκτρική ενέργεια, τη ζεστασιά και δέντρα ανέπαφη!

kathryndawson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...