Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ Καρδίας- ΑΟΚ 1-1: Καλύτερος αλλά έχασε και άλλο έδαφος.Γ' Εθνική - 1ος όμιλος

Μεταδίδει ο Νίκος Γενικόπουλος.proininews

Ο ΑΟΚ στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο, έφερε 1-1 με τον ΑΟ Καρδίας, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος όσον αφορά την κορυφή.

Μέχρι τώρα με 3 νεοφώτιστες ομάδες, δεν κατάφερε να κερδίσει. Έφερε δυο ισοπαλίες και έχασε από το Μακεδονικό.

Η ομάδα της Καβάλας παρουσιάστηκε βελτιωμένη, ήταν πολύ καλή στο β` μέρος όπου πίεσε ασφυκτικά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει.

Βρέθηκε να χάνει πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Κάτι βέβαια που βόλεψε τους γηπεδούχους που πάντως έδειξαν καλά στοιχείς σαν ομάδα, κυρίως στον τρόπο που αμυνόταν. Στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΑΟΚ είχε 2-3 ευκαιρίες αλλά και ο ΑΟ Καρδίας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο, την κατοχή της μπάλας αλλά πάλι κάτι έλειπε. Σίγουρα θα μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς, κυρίως για την απόδοση του, στην επανάληψη.

Ο Διγκόζης άλλαξε την ενδεκάδα και το σχηματισμό.

Χρησιμοποίησε για πρώτη φορά, στη θέση του στόπερ τον Δέντσα, παρτενέρ του Γιαλούση. Δεξιά στην άμυνα τον Σταματόπουλο και αριστερά στην άμυνα τον Κυριακίδη. Στη μεσαία γραμμή τους Λαδάκη, Κασαπάκη. Ρίσκαρε με 4 επιθετικούς. Πλάγιους τους Παππά, Μπρατσιάνι και στον κάθετο άξονα Παβίσεβιτς, Μπρατσιάνι. Αυτοί άλλαζαν θέσεις συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 37` έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Κασαπάκης με τον Παπαδόπουλο, που ήταν θετικός.

Ο Λαδάκης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το καλύτερο μέχρι τώρα με τη φανέλα του ΑΟΚ. Σίγουρα ο μικρός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τον ΑΟΚ.

Στο ημίχρονο πέρασε τον Μπλιό στα πλάγια της επίθεσης, ενώ βγήκε ο Λίτσκας.

Στο 28 δευτερόλεπτο ο Ξανθόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΑΟΚ ισοφάρισε στο 67` με κεφαλιά του Λαδάκη από σέντρα του Παππά.

Στο Α` μέρος, ο ΑΟΚ απείλησε στο 7` με πλασέ του Μπρατσιάνι πάνω από το δοκάρι, στο 9` με τον Παβίσεβιτς που αστόχησε από κοντά, στο 25` με τον Παππά και στο 39` με τον Παβίσεβιτς. Στο ίδια διάστημα ο ΑΟ Καρδίας είχε καλές στιγμές με τον Προσκυνητόπουλο στο 17` και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 37`.

Στην επανάληψη στο 49` αστόχησε ο Παβίσεβιτς από πάσα του Λαδάκη, στο 60` ο Χαρίσης απείλησε τον Αθανασίου το ίδιο και στο 61` με σέντρα σουτ του Γίδαρου που δεν πρόλαβε ο Χαρίσης. Στο 86` διαδοχικά σουτ του Παππά και του Λαδάκη, εξουδετερώθηκαν από το Φαρμάκη. Νωρίτερα στο 80` απείλησε ο Αγτζίδης.

ΚΑΡΔΙΑ: Φαρμάκης, Βόσδου , Κουκουρώνας, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. Μπιμπισίδης , Γίδαρος , Ξανθόπουλος, Στεφανίδης (55΄ Μάντζιος), Κωνσταντινίδης (74΄ Αγτζίδης), Χαρίσης (82΄ λ.τ. Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης , Κασαπάκης (37΄ λ.τ. Παπαδόπουλος ), Παππάς, Λίτσκας (46΄ Μπλιός), Μπρατσιάνι 77` Μπαντάνης , Παβίσεβιτς.



Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δημοτικό Μηχανιώνας: ΑΟ Καρδία – Καβάλα 1-1

Δημοτικό Νάουσας: Νάουσα – ΑΕ Ποντίων 4-0

Γήπεδο Δόξα Δράμας: Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα 4-1

Δημοτικό Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Δημοτικό Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Δημοτικό Πτολεμαΐδας: Εορδαϊκός – Λαγκαδάς 0-2

Γήπεδο Απόλλων Καλαμαριάς: Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 3-1

Η βαθμολογία

Δόξα Δράμας 13 13-2

Λαγκαδάς 10 6-5

Καλαμαριά 9 11-4

Νέστος 9 5-5

ΑΟΚ 6 7-5

Ορφέας Ξάνθης 6 3-5

Νάουσα 5 6-6

Αλμωπός Αριδαίας 5 4-4

ΑΟ Καρδίας 5 3-3

Εορδαϊκός 4 6-7

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 4 3-5

Παραλίμνι 4 5-4

Μακεδονικός Φούφας 4 6-10

Δόξα Προσκυνητών 4 4-12

Καμπανιακός 3 2-7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...