Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αεροψεκασμοί, Chemtrails. Μας Ψεκάζουν; Η επιστημονικά αποδεδειγμένη αλήθεια είναι πως ΝΑΙ μας ψεκάζουν.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ 2  — Το «Real Scientific Hellenic Identified Truth» ανήκει στον Άγγελο Πετρίδη, ο οποίος με σκούντηξε με ένα του σχόλιο.
— Η πρώτη του ανάρτηση αφορά τους αεροψεκασμούς.

  —

  — Αρχικά τι είναι τα Chemtrails; Είναι οι γνωστές γραμμές που αφήνουν τα αεροσκάφη λόγω της καύσης των καυσίμων τους. Και εδώ έρχετε το πρόβλημα, γιατί αυτές οι γραμμές παραμένουν για τόση πολύ ώρα στον ορίζοντα και δεν εξαφανίζονται τάχιστα στον αέρα. Επίσης γιατί όσο περνάει η ώρα διαχέονται περισσότερο στην ατμόσφαιρα αντί να διαλύονται. Ας αρχίσουμε να απαντάμε στον αντίλογο που αναφέρει ο κάθε τυπάκος που παίζει τον «επιστήμονα» και προσπαθεί με επιστημονικοφανείς τρόπους να μας πείσει ότι δεν είναι χημικά αυτά που αφήνουν τα αεροπλάνα στην ατμόσφαιρά μας.
— Είναι σίγουρο οτι υπάρχει η τεχνολογία των αεροψεκασμών αφού πολλά διαφορετικά κράτη την έχουν χρησιμοποιήσει για να αλλάζουν τον καιρό. Μην πάτε πολύ μακριά, Ρωσία, Ισραηλ, έχουν ήδη εξελίξει αρκετά αυτήν την τεχνολογία, για να μην μιλήσω για Η.Π.Α., Κινα και Ιαπωνία.http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_modification .http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8587725.stm . Οι παραπάνω σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε με μικρή χρήση αγγλικών. Επομένως η τεχνολογία προφανώς και ΥΠΑΡΧΕΙ.
— Επόμενος αντίλογος είναι ότι αυτά που βλέπουμε δεν είναι χημικά, αλλά οι «ρύποι» από τα καύσιμα τους. Το θέμα είναι γιατί φαίνονται μόνο πάνω από κατοικημένες περιοχές. Αν παρατηρήσετε μέσω google earth live  τα chemtrails  σχηματίζονται συχνά πάνω από μεγάλες πόλεις ή νησιά. Εάν ήταν ρύποι, γιατί δεν εξαφανίζονται μετά από λίγη ώρα; Και το μόνο που γίνεται είναι να φαρδαίνουν μετά από ώρα όσο κατεβαίνουν προς την επιφάνεια της γης και εξαπλώνονται αρκετά διερυνόμενη σε μεγάλες περιοχές.

— Οι απλοί ρύποι όπως ξέρουμε  εξατμίζονται μετά από λίγο κ αν δείτε ένα αεροπλάνο με τουρμπίνες να απογειώνεται δεν φαίνεται να μένουν πολύ ρύποι. Ναι στην ατμόσφαιρα έχει πολύ μικρότερη θερμοκρασία και είναι λογικό να  σχηματίζεται καπνός από τους ρύπους. Επίσης όμως είναι και πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιήσεις αυτή την διαφορά θερμοκρασίας για να διοχετεύσεις σε σωστή στιγμή το χημικό που θέλεις να ψεκάσεις σε όσο πιο ευρεία περιοχή μπορείς μέσω της μεγάλης διάχυσης που υπάρχει σε αυτά τα στρώματα της ατμόσφαιρας.έτσι με τον παγωμένο καπνό που δημιουργείς από τους ρύπους σου, φτιάχνεις σύννεφα που περιέχουν το χημικό σου και μετά αυτά είτε  το ρίχνουν ως βροχή, αν τα αεροπλάνα περνάνε μέσα από σύννεφα βροχής, είτε πέφτουν σιγά σιγά στον αέρα που αναπνέουμε.
Ένα άλλο σημείο στο οποίο ποντάρουν αυτοί οι «επιστήμονολόγοι» είναι οτι η ουσία που ψεκάζεται  φτάνει στον αέρα που αναπνέουμε σε πολύ μικρή ποσότητα  για να μας επηρεάσει. Επίσης οτι κάνει πολύ ώρα να φτάσει στο έδαφος έτσι ώστε όταν φτάνει να έχει ΄χασει την δραστική της ισχύ. Και εδώ έρχομαι και λέω, χρησιμοποιούμε τόσους ερευνητές σε φαρμακευτικές και ερευνητικά κέντρα, σε καθημερινή βάση κάτι νέο εφευρίσκεται ή ανακαλύπτεται, τότε με αυτό το δυναμικό δεν μπορούν να έχουν βρει τρόπο να τα διοχετεύουν χωρίς να χάνουν την δραστικότητα τους ή το να είναι δραστικά σε πολύ μικρή ποσότητα. Επίσης δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν ψυχοενεργές ουσίες, μπορεί πολύ εύκολα να μολύνουν με ασθένειες, ιώσεις είτε τον ανθρώπινο πληθυσμό είτε την γεωργική παραγωγή (φέτος τα σύκα και η ελίες δεν έχουν πάει καθόλου καλά) είτε την κτηνοτροφία (ξεχνάμε τις τρελές αγελάδες;) όπως και την πτηνοτροφία (νόσος των πτηνών;).Μην ξεχνάμε πόσο ανθεκτικοί είναι οι ιοί σε υψηλό υψόμετρο γιατί προστατεύονται από ειδικά έλυτρα.
Δεν έχω άλλο αντίλογο να πω, πιστεύω οτι σας κάλυψα. Θέλω να προσθέσω ότι εαν χρησιμοποιούν ψυχοενεργές ουσίες για τον κατευνασμό μας μέσω ψεκασμών, τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντισταθούμε με την επιστημονικά αποδεδειγμένη χρήση του καφέ για την ανασταλτική του δράση σε ναρκωτικές ουσίες (ένεση καφεϊνης) κτλπ.
Coffee and caffeine intake and incidence of type 2 diabetes mellitus: a meta-analysis of prospective studies.
Αντιοξειδωτική δράση του καφέ και αναστολη ψυχοτρόπων ουσιών

Άγγελος Πετρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...