Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

Πιέσεις προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ασκούν οι εμπλεκόμενοι στο θέμα των μαθητικών μετακινήσεων παράγοντες προκειμένου να λυθούν προβλήματα που αφορούν μαθητές του Παληού και του Αμυγδαλεώνα. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμείδης αισιοδοξεί ότι τα ζητήματα θα τακτοποιηθούν καθώς τα λεωφορεία πρόκειται να πλησιάζουν περισσότερο τόσο το 2ο Λύκειο όσο και το 7ο Γυμνάσιο. Επαφές για το ίδιο θέμα είχε την περασμένη Παρασκευή ο βουλευτής Κώστας Μορφίδης.

proininews.


Επεισόδιο μεταξύ εμπόρων σταφυλιών σημειώθηκε χθες το πρωί στην Φωληά. Λέγεται ότι γίνονται συναλλαγές με εμπόρους από την Αλβανία χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά. Λύνεται το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων στην Ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου, διαβεβαιώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου. Ασθενείς και συγγενείς τους καταγγέλλουν έλλειψη φαρμάκων εδώ και 3 εβδομάδες. Συνάντηση στελεχών της ΝΔ Καβάλας για το θέμα της ΒΦΛ έγινε χθες. Παρίστατο και ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνεχίζεται η προσπάθεια να βρεθεί προσωρινή λύση ώστε να λειτουργήσει το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Τώρα εξετάζεται και το σενάριο χρησιμοποίησης αιθουσών του δημοτικού σχολείου στο Περιγιάλι.



19 προσλήψεις θα κάνει ο ΤΑΡ στην περιοχή της Καβάλας. Ζαγοράκης και Τρύφωνας Αλεξιάδης υποψήφιοι να εγκαινιάσουν την ΚαβάλαExpo στις 7 Οκτώβρη. 122 είναι οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκλέγει αντιπροσώπους του στο συνέδριο του κόμματος. Έλεγχο 5 ωρών έκανε η Διεύθυνση Υγείας στο κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey που την Παρασκευή ήταν στο λιμάνι. 56χρονος χειριστής μηχανήματος τραυματίστηκε θανάσιμα στη Θάσο την Παρασκευή. Επισήμως η Σκλαβενίτης τροφοδοτεί με προϊόντα το κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Δημοτική Αγορά. Δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις έκανε το Σάββατο στην πόλη μας η Ελληνική Ουρολογική Εταιρία. Νέο κανονισμό λειτουργίας του Πυθαγόρα ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια.



Τα 195 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς τίμησε ο σύλλογος Πελοποννησίων Καβάλας. Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Στράτου Καλαφάτη για το Άγιο Όρος. Νέα δωρεά πλαστικών καπακιών στον σύλλογο ΑμΕΑ. Πετυχημένο το 2ο αθλητικό διήμερο του Δήμου Καβάλας, με περίπου 400 συμμετοχές.



Χωρίς ευκαιρίες ο ΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 χθες το απόγευμα στο Βερούλειο με τον Ορφέα Ξάνθης. Η Καλαμαριά νίκησε 3-0 τον Νέστο στη Χρυσούπολη. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία για την Σταυρούλα Τσολακίδου που συνεχίζει τις αναμετρήσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι έως 18 ετών στη Σιβηρία. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...