Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Rio 2016: Kriz halkaları

Ρίο 2016 Ολυμπιακούς Αγώνες, ακόμη και σε φόρμα για τα θέματα για το κοινό, η ΔΟΕ από τα τελευταία 32 χρόνια, σημαδεύτηκε από την «Μπορεί να αλλάξει το ύφος του οργανισμού;


Mithat Fabian SÖZMEN

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και τον προσδιορισμό του χαρακτήρα του φαινομένου του «Ολυμπιακή», Mega Sports βιώνουν τις πιο δύσκολες μέρες της νεοφιλελεύθερης φάσης της διοργάνωσης.



Ολυμπιακοί Αγώνες, το ανώτατο όριο του πολιτικού ακτιβισμού του το 1968 στην Πόλη του Μεξικού, «τρομοκρατία» και peydah ότι η ανησυχία για την ασφάλεια το 1972 στο Μόναχο, η οποία είναι μια τρομερή οικονομική αποτυχία το 1976 στο Μόντρεαλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες μποϊκόταραν το 1980 στη Μόσχα ήταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσει τη δημοτικότητά του κατά τη σειρά της, αυτή η διαδικασία του 1984 στο Λος Άντζελες l ξεκίνησε "neoliberalleş η" επίθεση ήταν σε θέση να έρθει μέσα.
1984 στο Λος Άντζελες, με πολλά καλά ειδικά στη Βόρεια Αμερική, όπου το φρέσκο ​​μνήμη του Μόντρεαλ, «επιτυχία» έχει υιοθετηθεί οικονομική yanıyla-? Η τρέχουσα παγκόσμια μάρκα αθλητικών με την νεο-άρθρωση με τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις, δημιούργησε μια ισχυρή βιομηχανία.

Μετά αναφέρεται Αυτό Αγώνες την περίοδο του ονόματος του Προέδρου Reagan στο σύνολο το οποίο θεωρήθηκε επιτυχημένη Βαρκελώνης το 1992 και το 2000, αν και το Σίδνεϊ, '88 Σεούλ '96 Ατλάντα το 2004, Αθήνα 2008 Παιχνίδια όπως το Πεκίνο, οι άνθρωποι κατά τιμάται με υψηλότερο κόστος και Mega Sports λειτουργία του οργανισμού άρχισε να αμφισβητηθεί σοβαρά.

οικονομική στέρηση κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το 1932 οι άνθρωποι στο Λος Άντζελες, «Θέλουμε ψωμί, όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες" σύνθημα, το 1968 στην Πόλη του Μεξικού: "Θέλουμε οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν επανάσταση» είχε εξελιχθεί επάνω. Το σύνθημα που συνδέονται με την παγκόσμια μετασχηματισμό οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη και πάλι.

Mega επικεφαλής των Ολυμπιακών αθλητικών οργανώσεων, να εισάγετε ( «Μήπως η Ολυμπιακή υποδοχής Ας ζητώντας από το κοινό ήταν αρνητική απάντηση πολλά στην πόλη της Δυτικής και της Βόρειας Αμερικής και υποψηφιότητες έπεσε) παντού
α) vigilantism αναγνωρίζουν τη λαϊκή πρωτοβουλία,
β) στον αστικό μετασχηματισμό και την αναγκαστική εκτόπιση το κτίριο που συνδυάζει τέλεια με διασπαστικές πολιτικές του κεφαλαίου, όπως,
γ) αυξάνεται η ασφάλεια αφορά τα οφέλη της κυβέρνησης για τη στρατιωτικοποίηση του δημόσιου χώρου προκύπτει από,
δ) υψηλό οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος,
όπως η προσέλκυση απόκριση με να χαρακτηρίζεται από χαρακτηριστικά.

2014 Παγκόσμιο Κύπελλο και το 2016 το καλοκαίρι Olimpiyatları'yl να προσπαθήσει να διπλασιάσει η ανταπόκριση στη Βραζιλία έχει επιδεινώνεται από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2016 και το 2014 και ήταν η σκηνή των σοβαρών διαμαρτυριών.

Το 2014, σε συνδυασμό με τη δράση χαράτσι των μεταφορών, «Εμείς δεν θέλουμε τα νοσοκομεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα σχολεία" απάντηση με πρόσβαση σε ένα ισχυρό εξαπλώνεται μέσω των συνθημάτων, το 2016 το Εργατικό Κόμμα από τους υποστηρικτές του "Pulse" περιγράφεται ως εσωτερικές διαμάχες με είναι ενωμένη. Ποιος γέμισαν τους δρόμους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που άφησαν πίσω τους, και η προεδρία Ντίλμα Ρούσεφ να θέσει σε εφαρμογή το δικαίωμα Temerin και στις δύο την παραγωγή και την ανταλλαγή πανό με χώρο για την προβολή απάντηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. "Πάρτε Τιμούρ" σημαίνει συνθήματα "Fore Τιμούρ» ήταν παντού. "Το Παγκόσμιο Κύπελλο-Olympics" η δύναμη πίσω από τη διπλή Λούλα και Rousseff του Εργατικού Κόμματος είναι να έχουμε πολλές αντιφάσεις στο Εργατικό Κόμμα από διαδηλωτές.

Οι άνθρωποι της Βραζιλίας, ήταν αρκετά δύσκολο να κυριαρχήσει και FIFA-ΔΟΕ και όλους τους φέρνει το εντοπίσει στις αρχές του επαναπληκτρολογήσετε μας: τη νεοφιλελεύθερη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων, -αυτός χρηματοδότηση σε δύσκολες συνθήκες στη Βραζιλία etkisiyle- βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης. Και να δει μια θετική λειτουργία του Ρίο το 2016 είναι απίθανο να βγούμε από εδώ. Αντίθετα, το Ρίο το 2016, ο αριθμός του ίδιου βασικό πρόβλημα με το Μόντρεαλ υποψήφιος το 1976, πληκτρολογήστε το περίφημο Ολυμπιακοί δακτύλιοι να είναι μια κρίση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η επιστροφή στα διαρθρωτικά προβλήματα που προκαλούνται από τις πολύ Ολυμπιακούς Αγώνες από μια πρωτοτυπία που υπενθύμισε την κρίση στο κοινό.
1-ΥΨΗΛΌ ΚΌΣΤΟΣ

Στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τις τοπικές αρχές συχνά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κέρδη παιχνίδια, η κατηγορία για το αποδεκτό 1984 στο Λος Άντζελες είναι αλήθεια ακόμη και αυτό.
Αλλά εκεί γιατί θα διορίσει το μυαλό μας πρέπει να συμμορφώνονται με τους αριθμούς επέστρεψε.
12 δισ Ρίο Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, Σότσι, σε σύγκριση με παραδείγματα όπως το Λονδίνο "θετικό", "λιγότερο δαπανηρή" νόημα αποδοχή ως παράδειγμα. Λόγω των διαφορετικών συνθηκών της κάθε χώρας να είναι σε θέση να επιδοτεί τα έξοδα αυτά.Βραζιλία εισέλθει σε μια σημαντική ύφεση από οικονομική άποψη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ακόμη και μεγάλοι οργανισμοί έχουν ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 2. Ρίο ντε Τζανέιρο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας, η οικονομική κατάσταση έχει κηρυχθεί πληγείσα περιοχή, και αυτό λέει πολλά πράγματα για την αρνητική κατάσταση στην πόλη.
2-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΈΝΟΥΣ

Τα παραδείγματα που βρέθηκαν στο Βερολίνο από το 1936. Παρά το γεγονός ότι το 1988 στη Σεούλ αποδεκτό ορόσημο στο θέμα αυτό. 720.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν βίαια από τις πολιτικές αστικής ανανέωσης Ολυμπιακούς Αγώνες "της δημιουργίας μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης" έγινε βάναυσα με τη βία. Και ήταν το θύμα της ημέρας σήμερα μέγα αθλητικά γεγονότα στα 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους αυτής της πολιτικής.
Τζανέιρο διάσημη Ρίο ντε οι φαβέλες πρόσφερε τέτοιες συνθήκες πρακτική ευνοϊκές για την απόφαση που πρέπει να εφαρμοστούν και τελικά εξορίστηκε από τον τόπο όπου ζουν 77.000 άνθρωποι.
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ 3-ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ

Βραζιλία "Favela παθητικοποίηση των ομάδων" στο πλαίσιο του λεγόμενου καταπολέμηση συμμοριών ναρκωτικών ήρθε στο τέλος της δεκαετίας του 2000. Τι σύμπτωση το γεγονός ότι η περίοδος αυτή ήταν επίσης η περίοδος κατά την οποία το δικαίωμα που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από το 2009, στο Ρίο ντε Τζανέιρο 2000 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την αστυνομία σφαίρα. 2014 Παγκόσμιο Κύπελλο στη διαδικασία, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί κατά 40 τοις εκατό. Μια παρόμοια αύξηση αυτή τη στιγμή βιώνει. φτωχότερες γειτονιές του Ρίο υπό τον έλεγχο των ομάδων, οι συμμορίες ναρκωτικών Παγκόσμιο Κύπελλο-Ολυμπιακό παρά τον άνεμο από τα θύματα είναι οι άνθρωποι για να κατευνάσει την κεφαλαιακή θέση της περιοχής πίσω από το πολιτικής.
4-ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Megan οργανώσεις θα γεννηθεί χάρη στην εργασία τους, για τη βελτίωση της αστικής υποδομής είναι τέτοια επιχειρήματα συχνά τέθηκαν. Αν μια πόλη όπως το Ρίο έχει να Hel, υποσχέσεις υποδομές είναι πιο σημαντικό. Ωστόσο, κάθε μία από τις σχοινί στα χέρια της καπιταλιστικής «αστικής ανανέωσης" στο Ρίο, όπως η ιστορία προχώρησε τα συμφέροντα των θέσεων εργασίας το ενδιαφέρον των πλουσίων. Δήμαρχος Eduardo Paes, βόρεια της πόλης, το 75 τοις εκατό των επενδύσεων που ισχυρίζονται ότι κάνουν τις φτωχότερες περιοχές αν ντε Τζανέιρο στις Παρακολουθήστε σχηματισμούς όπως, απάντησε Paes με χάρτες που εκπονήθηκαν και η πόλη των Ολυμπιακών πηγές Αντίθετα με τους ισχυρισμούς του, έχει αποκαλύψει ότι πλεονέκτημα ότι δεν εύπορων τμημάτων των φτωχών. Όταν Rioonwatch.org επενδυτικό χάρτη με μαύρο και αυτόχθονες κακή περικοπές παραλληλισμού προκειμένου να ληφθούν υπόψη, υποδηλώνει ότι μια de facto Απαρτχάιντ σημειώθηκαν στην Ολυμπιακή πόλη.
5-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ: GUANABARA ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ρύπανση στον κόλπο Guanabara στο Ρίο το 2016 το μεγαλύτερο πρόβλημα. Επειδή όχι μόνο επηρεάζει τους αθλητές κοινό. Αρχές της Βραζιλίας δεν είχε αναφέρει την τρομερή ρύπανση κόλπο καθαρισμού κατά 80 τοις εκατό. Ωστόσο, αυτές οι λέξεις δεν έχουν διατηρηθεί. Το Associated Press, η οποία πέρυσι έκανε μια έκθεση για το θέμα αυτό στην αναλογία της ρύπανσης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη "επικίνδυνο" το αποδεκτό ποσοστό είχε δημοσιεύσει μια μελέτη που αποκάλυψε ότι το στερεό επίπεδο των 1,7 εκατ. Χτισμένο «eco-εμπόδια" s ΔΟΕ έπεισε, αλλά αυτό το σημαντικό ζήτημα στην πόλη πέρα από τα παιχνίδια "Ολυμπιακή επένδυση» είναι να έχουμε ακόμη απέτυχαν να βρουν μια λύση πολύ τολμηρές.
Προκειμένου να υπερβαίνει τον αριθμό των Ολυμπιακών δαχτυλίδια ιού Ζήκα, έλλειψη σεβασμού για την ιστορική κληρονομιά των αυτόχθονων πληθυσμών (Aldea Maracana εκκένωσης), παίρνω τα προβλήματα, όπως η κατασκευή της λίστας γήπεδο του γκολφ.Ωστόσο, το Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο και της Ολυμπιακής διπλό με το κόστος (ανθρώπινες, οικονομικές, περιβαλλοντικές, η κοινωνική γωνία) το κεφάλι çıkamayış βρίσκεται αντιμέτωπη με μια καταστροφή μπορεί να αποκαλύψει τον πίνακα στο τέλος των 2 εβδομάδων.

Ίσως αυτή η δήλωση, η ΔΟΕ, σε ένα σταθερό τρόπο »κατά τους Ολυμπιακούς δακτυλίους παρά" θα παράγουν ένα στοιχείο εκτύπωσης για να αφαιρέσει από το νεοφιλελεύθερο καθεστώς μετά το '84. ΔΟΕ και οι χορηγοί εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα τεράστια κέρδη για να συμβεί αυτό. Αλλά Ρίο θα πρέπει επίσης να μην υποτιμάτε την ικανότητα της καταστροφής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...