Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πώς ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών κάνει τους ανθρώπους να τρώνε Πρόσωπα άλλων ανθρώπων

Αποτέλεσμα εικόνας για ναρκωτικών κάνει τους ανθρώπουςΗ είδηση ​​ότι η 19-year-old φοιτητής Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Austin Harrouff μαχαίρωσε δύο αγνώστους μέχρι θανάτου, και στη συνέχεια προχώρησε σε δαγκώσει κομμάτια του προσώπου ενός θανόντος θύματος off , φαίνεται πολύ παράξενο να πιστεύουμε - αν δεν έχετε ακούσει για το Flakka ναρκωτικών.


Όταν η αστυνομία έφτασε, «Ήταν αδύνατο να τον πάρει μακριά από το θύμα." Μια Taser δεν είχε καμία επίδραση, ούτε ένα σκυλί της αστυνομίας. Χρειάστηκαν πολλαπλές μπάτσους και αρκετά λεπτά του αγώνα με «κάθε κομμάτι της δύναμης" για να περιεργάζομαι Harrouff, ο οποίος ήταν ένας ποδοσφαιριστής και παλαιστής, από το πρόσωπο που τρώει αρκούδα αγκαλιά είχε για τον νεκρό.

Harrouff είχε κάνει "ζωώδη" θορύβους όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και θα μπορούσε να πεθάνει από "υπέστη τραύμα» από αξιωματικούς ή υπερβολική δόση ναρκωτικών. τοξικολογικές εκθέσεις θα επιβεβαιώσει εάν Flakka ήταν στο σύστημά του, αλλά ο Martin County Sheriff William Snyder λέει ότι δεν θα εκπλαγείτε.


"Όταν βλέπετε μια περίπτωση σαν αυτή, όπου κάποιος δαγκώνει off κομμάτια του προσώπου κάποιου, θα μπορούσε να είναι Flakka;», είπε ο Σνάιντερ. "Η απάντηση είναι απολύτως μπορούσε να είναι μια περίπτωση Flakka."

Flakka, ένα συνθετικό ναρκωτικό παρόμοιο με άλατα μπάνιου, έχει απογειωθεί στη δημοτικότητα στη Νότια Φλόριντα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Προκαλεί παραλήρημα και την αίσθηση της υπεράνθρωπη δύναμη, και είναι γνωστό ότι προκαλεί εξαιρετικά περίεργη συμπεριφορά - συμπεριλαμβανομένου ενός 17-year-old κορίτσι "τρέχει κάτω από ένα δρόμο γυμνός, καλυμμένο με αίμα και ουρλιάζοντας,« Εγώ είμαι ο Θεός! Είμαι Σατανά! "

Βίντεο από το YouTube αφθονούν που δείχνουν οι άνθρωποι στη μέση της επικίνδυνη, ασταθής Flakka που προκαλείται από τη συμπεριφορά, και πρωτοσέλιδα εμφανίζονται τακτικά από περίεργες εγκλήματα που διαπράττονται στο Flakka.

Έρευνες Εσωτερικής Ασφάλειας στο Μαϊάμι είπε ότι η περιοχή είναι «έδαφος κεντρική" για τις αποστολές Flakka, που συχνά προέρχονται από την Κίνα. Δεν υπάρχει καμία γνωστή νόμιμη χρήση για την ουσία. Η DEA έχει βάλει μια προσωρινή απαγόρευση Flakka, αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες μπορεί να κολλήσει μόνο ένα «όχι για ανθρώπινη κατανάλωση" ετικέτα σε αυτό για να πάρει γύρω από την απαγόρευση.

Σε ένα σημείο υπήρχαν τουλάχιστον τρεις Flakka νοσηλείες την ημέρα Broward County . Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο κάποιος κατάποση, και το συνθετικό ναρκωτικό μπορεί να έχει καταστροφικές, μόνιμες συνέπειες για το σώμα.

Γιατί στο διάολο να θέλει κανείς να έρθει κοντά σε αυτά τα πράγματα;

Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών.

Επειδή τα ψυχοτρόπα φάρμακα που οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες έχουν απαγορευτεί από τις περισσότερες σύγχρονες κυβερνήσεις, οι άνθρωποι στρέφονται στα συνθετικά προσπάθειες που μιμούνται την υψηλή. Ακριβώς όπως Spice (συνθετική μαριχουάνα) έχει αναδειχθεί σε δήθεν μιμούνται κάνναβης, Flakka είναι περιζήτητα για να μιμηθεί την κοκαΐνη.

Αλλά η διαφορά είναι, Spice και Flakka προκαλέσει ψυχωσικά συμπτώματα, σωματικές βλάβες και θάνατο, ενώ η κάνναβη δεν έχει προκαλέσει μια υπερβολική δόση και έχει καλά αναγνωρισμένη ιατρική αξία. Η κοκαΐνη προέρχεται από τη μαύρη αγορά, η οποία είναι δεμένη με άλλες άγνωστες χημικές ουσίες, μπορεί να προκαλέσει υπερδοσολογία θάνατο - αλλά οι άνθρωποι δεν είναι μαχαίρωμα και να τρώει τα πρόσωπα των άλλων ανθρώπων, ενώ στην κοκαΐνη.

Flakka είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την κοκαΐνη.




Μεγάλο μέρος από τους κινδύνους που συνδέονται με την κοκαΐνη θα μειωθεί αν το φάρμακο ήταν νομιμοποιηθεί και οι άνθρωποι είχαν την ελευθερία να τοποθετείτε ό, τι θέλουν στο δικό τους φορείς. Σε μια νόμιμη αγορά, το εκχύλισμα των φύλλων κόκας - που έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια από τη Νότια Αμερικανοί - θα παραχθεί σε ακριβείς δοσολογίες είναι γνωστό για τον καταναλωτή, απαλλαγμένο από επιβλαβείς συνθετικές χημικές ουσίες.

Εάν οι άνθρωποι θα μπορούσε να πάει στο κατάστημα και να αγοράσει ένα κομμάτι της κοκαΐνης, καθώς μπορούν να αγοράσουν αλκοόλ, θα μπορούσαμε να αναμένουμε ότι η ζήτηση για Flakka να μειωθεί ή ανύπαρκτη.

Απαγόρευση δεν κάνει τίποτα για να περιορίσει την προσφορά ή τη ζήτηση των ναρκωτικών, αλλά εμπλουτίζει την εταιριοκρατίας και δίνει το κράτος τεράστια δύναμη πάνω από την προσωπική μας ελευθερία. Δημιουργεί κενό στα αιτήματα για φάρμακα και αυτά τα κενά γεμίζουν με ακόμα πιο επικίνδυνες ουσίες, όπως Flakka.

Θα έπρεπε να είχαμε μάθει το μάθημα που η απαγόρευση προκαλεί μόνο μεγαλύτερο κακό, κατά τη διάρκεια της άθλια απόπειρα απαγόρευσης αλκοόλ από το 1920 έως το 1933. Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει το αλκοόλ, την παραγωγή και τη διανομή του μετατοπίζεται προς την μαύρη αγορά, και οι άνθρωποι υπέφεραν και πέθαναν.

Οι εκθέσεις των τύφλωση και θάνατο ήταν κοινό καθώς οι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν το δικό τους το αλκοόλ, αλλά απέτυχε να συνειδητοποιήσουμε την επικίνδυνη υποπροϊόντων που μπορούν να παραχθούν. Bootleg οινόπνευμα τροφοδότησε βίαιες εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται την απαγόρευση για οικονομικό κέρδος. Βλέπουμε ακριβώς το ίδιο σενάριο παίζουν έξω σήμερα.

Πάντα θα υπάρχει ζήτηση για ψυχοδραστικών ναρκωτικών, και θα υπάρχει πάντα προσφορά για να ικανοποιήσει τη ζήτηση αυτή. Εάν η κυβέρνηση επιχειρεί να απαγορεύσει ουσίες, καθιστώντας το ένα λίγο πιο δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να πάρουν τα πράγματα όπως η κοκαΐνη, που θα συνθέσουν κάποια άλλη, πιο επικίνδυνη ουσία.

Έτσι τώρα έχουμε Flakka, η οποία προέκυψε ως αντικατάσταση για άλατα μπάνιου, που προέκυψαν (τώρα απαγορευμένα) ως κάτι που θα μπορούσε να αγοράσει στο κατάστημα για μια κοκαΐνη-όπως υψηλή.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την απαγόρευση πράγματα, και οι άνθρωποι συνεχίζουν να πάρει χειρότερα. Τα συνθετικά ναρκωτικά σκοτώνουν ανθρώπους, ειδικά τα παιδιά μας.

Αλλά η κυβέρνηση έχει μια νέα προσέγγιση αυτή τη φορά - αυτό είναι που εργάζονται για την απαγόρευση Flakka , και προσπαθούν να πάρουν την Κίνα να απαγορεύσει ορισμένες χημικές ουσίες και να σταματήσει τις εξαγωγές τους. Όπως παραδέχεται η DEA, όταν καταφέρνουν να απαγορεύσει μια ουσία, οι παραγωγοί θα αλλάξει ελαφρώς την ένωση για να γίνει μια νέα ουσία ελεύθερη από την απαγόρευση «ελεγχόμενες ουσίες» κάνουν.

Υπάρχει ένα ρητό για να κάνει κάτι ξανά και ξανά και αναμένουν διαφορετικά αποτελέσματα, που είναι το σήμα της παραφροσύνης. Απαγόρευση αυτή είναι η τέλεια απόδειξη αυτού του γεγονότος, και είμαστε μάρτυρες τις φυσικές εκδηλώσεις στις τρελό, δολοφονικές συμπεριφορές που προκαλούνται από Flakka.







Read more at http://thefreethoughtproject.com/war-drugs-people-eat-faces-flakka/#KhuKjCIsjODZHXJP.99

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...