Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τέλος Αυγούστου αρχίζει το έργο του ΤΑΡ;

Εντείνονται οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πιθανότατα από τη Θράκη, θ΄ αρχίσει το ουσιαστικό μέρος του έργου, αγωγός ΤΑΡ. Λίγες ημέρες νωρίτερα θα μεταφερθούν στο εργοτάξιο, κάπου ανάμεσα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, σωλήνες που σήμερα βρίσκονται στο νέο λιμάνι Καβάλας, «Φίλιππος Β».

Περισσότεροι από 3000 σωλήνες έχουν αποθηκευτεί στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, περιμένοντας τη μεταφορά τους, εκεί όπου θα χρησιμοποιηθούν. Όταν θ΄ αρχίσει ν΄ αδειάζει η χερσαία ζώνη του λιμανιού από σωλήνες, τότε αναμένονται αφίξεις πλοίων που θα μεταφέρουν εκεί κι άλλες.

Εν τω μεταξύ με αφορμή τα γεγονότα της ΒΦΛ βρέθηκε στο δημαρχείο το Σάββατο το πρωί για να παρακολουθήσει τη σύσκεψη, σχετικά με το πρόβλημα του εργοστασίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας, Θέμις Καλπακίδης. Ο κ. Καλπακίδης αποχώρησε από τη σύσκεψη καθώς ήταν κλειστή, είπε όμως στους δημοσιογράφους ότι βρέθηκε σε αυτήν, γιατί τα θέματα των λιπασμάτων αφορούνε τους αγρότες. Με την ευκαιρία είπε και κάτι που θεωρείται ως υπονοούμενο προς τους τοπικούς παράγοντες κι έχει σχέση με το έργο του ΤΑΡ. «Ήρθα ν ΄ακούσω. Πολλά πράγματα μας αφορούνε, γιατί πολλά πράγματα μας υποσχέθηκαν, αλλά δεν γίνονται» είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Καλπακίδης που σε κάθε ευκαιρία δηλώνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η παλαιότερη δήλωση του για να βρεθούν στα χωράφια, ισχύει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...