Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες του ΟΛΚ και ιδιωτικής εταιρίας προκειμένου έξω από το κεντρικό λιμάνι να δημιουργηθεί και να αδειοδοτηθεί υδατοδρόμιο. Εφόσον η άδεια εξασφαλιστεί πριν το τέλος του έτους τότε τα δρομολόγια των υδροπλάνων είναι πιθανό να αρχίσουν το προσεχές Καλοκαίρι. Χθες ο ΟΛΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, γνωστοποιώντας τη συνεργασία του με την εταιρία «Ελληνικά Υδατοδρόμια». Ο πρώτος σχεδιασμός προβλέπει υποδομές στην αίθουσα επιβατών, δρομολόγια προς Λήμνο- Θεσσαλονίκη- Άγιο Όρος.



Από το απόγευμα έως το πρωί του Σαββάτου τα έργα στην λωρίδα ανόδου της Ερυθρού Σταυρού, έως τον κόμβο Φαλήρου. Πιθανή ταυτόχρονη μη λειτουργία των παρκινκ του Διοικητηρίου και της Ροδόπης. Ακόμη 15 πρόσφυγες αποχώρησαν χθες από τον χώρο φιλοξενίας του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Στην Κεραμωτή το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης. Στις 11 το πρωί συζητείται στο Πρωτοδικείο Καβάλας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του σωματείου εργαζομένων στη ΒΦΛ κατά της εταιρίας. Η αίτηση αφορά 12 απολύσεις κι 60 διαθεσιμότητες, Απόφαση εντός μηνός. Αμέσως μετά θα συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΟΛΚ κατά της Δημωφέλειας.



74χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα την Κυριακή το πρωί σε τροχαίο κοντά στους Αντιφιλίππους. Από μέρα σε μέρα αρχίζει η προώθηση σωλήνων του αγωγού ΤΑΡ από το νέο λιμάνι στο εργοτάξιο κοντά στην Κομοτηνή. Προληπτικές παρεμβάσεις του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι, προκειμένου να αποκατασταθούν φθορές στα εσωτερικά κρηπιδώματα. Νέα ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου, αυτή τη φορά για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου. 9θέσιο επιβατικό αυτοκίνητο άρχισε να εκτελεί δρομολόγια από την κεντρική πλατεία προς τη συνοικία της Παναγίας. Αντικαθιστά το τρενάκι που είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης. 12 με 19 Αυγούστου διακόπτονται οι εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Η διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ επειδή χρησιμοποιεί ατμολέβητα, το πιστοποιητικό του οποίου έληξε τον Γενάρη.



Στις 9 το βράδυ στον φάρο της Παναγίας η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη σε φανταστική συνέντευξη με τον Γιώργο Σεφέρη. Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαριστούν Παυλίδη και Μαρκόπουλο για τη συνεργασία τους στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο Εσκί Καπού. 3 Σεπτέμβρη συνάντηση αποφοίτων του Α’ Γυμνασίου, έτους 1980.



Διπλή προπόνηση για τον ΑΟΚ σήμερα, χθες υπήρξε ρεπό. Επανέλαβε ο προπονητής Ταουσιάνης την απόκτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή. 7 Σεπτέμβρη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 στο μπάσκετ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...