Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ήταν χθες το απόγευμα ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. Στη συνάντηση του με τους 3 βουλευτές και τη Νομαρχιακή Επιτροπή επανέλαβε ότι το δημόσιο δέχεται να παραχωρήσει το παλιό Νοσοκομείο στον Δήμο Καβάλας αρκεί να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση. Είπε επίσης ότι άμεσα κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο που ρυθμίζει την εκκρεμότητα των δημοσίων κτημάτων. Νωρίτερα χθες ο κ. Αλεξιάδης έδωσε στη δημοσιότητα την αλληλογραφία με την κ. Τσανάκα για το παλιό νοσοκομείο.



Σενάρια που αφορούν την επαναλειτουργία της μονάδας της Αμμωνίας κυκλοφορούν στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Ένα από αυτά κάνει λόγο για συνεργασία με προσωπικό εταιρίας του εξωτερικού. Το πρωί στο δικαστήριο συζητούνται 47 αιτήσεις απολυμένων που μέσω προσωρινής διαταγής επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους. Ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι το Νοσοκομείο, είχε συνάντηση με τον διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου. Ικανοποιημένος ο ΟΛΚ από την κίνηση στις πλωτές εξέδρες. Την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη η γιορτή της αγοράς. Προς ολοκλήρωση το έργο στην οδό Βενιζέλου.



Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ανέλαβε χθες τα καθήκοντα του ο νέος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γάκης. Συνάντηση για τις αυξημένες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών έγινε χθες στην Ελευθερούπολη. Εξιχνιάστηκε απόπειρα απάτης σε βάρος 46χρονου σε χωριό του Ν. Καβάλας. Δύο ακόμη πρόσφυγες αποχωρούν σήμερα από τον χώρο φιλοξενίας του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη τύπου το πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ Παπαϊωάννου που αρχίζει σε μία εβδομάδα.



Αύριο και μεθαύριο πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ακροβούνι. Την Τρίτη εκδήλωση στον Άγιο Κοσμά. Αύριο βράδυ συναυλία Μαχαιρίτσα- Κότσιρα στα κάστρα της Νέας Περάμου. Αύριο βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων Λυσιστράτη από το Εθνικό Θέατρο. Ικανοποιητική προσέλευση κόσμου χθες βράδυ στην πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ Via Egnatia.



Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα φανεί αν η Ένωση έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στην Α1. Στο βοηθητικό γήπεδο του Περιγιαλίου τα δύο αυριανά φιλικά ματς του ΑΟΚ. Ποσό 20.000 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Νέστου για τις αλλαγές στο χόρτο του γηπέδου της Χρυσούπολης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...