Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Ήρεμο ήταν το Σαββατοκύριακο στο εργοστάσιο των λιπασμάτων, θετικό σημάδι για την προοπτική εξεύρεσης λύσης. Επιστολή προς κάθε εμπλεκόμενο ώστε να υπάρξει διέξοδος στέλνουν οι τοπικοί φορείς. Υπαινιγμοί των κυβερνητικών βουλευτών για επικείμενη πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και ποικίλες άλλες μεσολαβητικές προσπάθειες. Το σωματείο είχε χθες ραντεβού με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.



Έντονη είναι η ανησυχία ιδιοκτητών μηχανοτρατών για το ενδεχόμενο απαγόρευσης αλιείας στον κόλπο της Καβάλας. Ενημερώθηκαν οι βουλευτές του Νομού για την απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Π.Υ. αντιμετώπισε με επιτυχία φωτιά στο Παγγαίο το Σάββατο. Ρίψεις νερού και από τα Πετζετέλ. Παραμένει αγνοούμενος στην περιοχή του Δύσβατου ο 78χρονος κάτοικος Καβάλας Βασίλης Παρασκευόπουλος. Διακοπές στην περιοχή της Ελευθερούπολης για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Μείωση στις αφίξεις Τούρκων τουριστών προβλέπει ο τουριστικός πράκτορας Στέφανος Χατζημανώλης λόγω αλλαγών στη χορήγηση βίζας από την ελληνική πλευρά.



Κηδεύτηκε χθες το πρωί ο Στέλιος Θωμάς που τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο ατύχημα μπροστά από τη βιοτεχνία Δελφίνι στο Περιγιάλι. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η μετεγκατάσταση των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» θα γίνει εντός της εβδομάδας. Οι εργασίες στο στρατόπεδο συνεχίστηκαν και χθες Κυριακή. Τέλος Αυγούστου από τη Θράκη αρχίζει το έργο του ΤΑΡ. Συνελήφθη 36χρονος επειδή έκλεψε επιβατικό αυτοκίνητο στις Κρηνίδες. Στα μέσα του μήνα υπολογίζεται να γίνει η στρώση ειδικού γαλακτώματος στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Απίστευτα μεγάλη κίνηση το Σάββατο το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι αφού το πλοίο Νήσος Ρόδος ήρθε και έφυγε γεμάτο.



Με τον Κώστα Μαραβέγια και τους Locomondo συνεχίζεται το βράδυ στη Κεραμωτή το φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα. Στις 8.30 το απόγευμα στον Ζέφυρο παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου. Στις 9 το βράδυ στο Φρούριο η παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη «Φονικό στην εκκλησιά». 256 σκακιστές στο τουρνουά σκάκι που άρχισε και συνεχίζεται κανονικά στο Αμφιθέατρο.



Στο πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΑΟΚ νίκησε 4-0 την ΑΕ Καβάλας. Αγιασμό έκανε χθες το απόγευμα ο Ηρακλής. Αποχωρεί από την Α1 η Κηφισιά αλλά η Ένωση δεν έχει οικονομικές δυνάμεις να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. proininews.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...