Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ… “ΣΚΟΥΡΑ” ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ


Τα… “καλόπαιδα” του NO BORDER μετά την δυναμική αντίδραση των Αστυνομικών, έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια, ανέβηκαν στα πούλμαν και επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη – Έπρεπε να εμποδιστούν στην Μέστη



Αυτά τα “καλά παιδιά” ντόπια και ξένα εισαγόμενα, που μετέτρεψαν σε χαβούζα τον χώρο του Αριστοτελείου Παν/μίου, ενώ ρήμαξαν τα Γραφεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, έφθασαν και στον τόπο μας για να διαδηλώσουν υπέρ των “Ανοικτών Συνόρων” και κατά του φράχτη του Έβρου.

Και επειδή για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτοί οι νεαροί είναι τα αγαπημένα της παιδιά, που κανείς δεν έχει δικαίωμα να πειράξει, όσους βανδαλισμούς και καταστροφές συνεχίσουν να διαπράττουν, μας κουβαλήθηκαν και στον Έβρο, για να παίξουν “πόλεμο” με την τοπική Αστυνομία.

Έτσι λοιπόν οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές NO BORDER (όχι σύνορα) ήρθαν στις Καστανιές το απόγευμα του Σαββάτου (ήταν γύρω στα 200 άτομα) με Λεωφορεία και Ι.Χ. αυτοκίνητα, όπου πραγματοποίησαν πορεία προς το Τελωνείο Καστανεών, φωνάζοντας συνθήματα “Μετανάστες και ντόπιοι, παλεύουμε μαζί, ενάντια στα σύνορα, τις απελάσεις και στα Κέντρα κράτησης”.

Όμως στις Καστανιές τα βρήκαν σκούρα, αφού οι διαδηλωτές, μεγάλο ποσοστό των οποίων ήσαν αλλοδαποί, από διάφορες χώρες της Ευρώπης, βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες της Αστυνομίας, στους οποίους αδίστακτα επιτέθηκαν με πέτρες και κάδρονια.

Όπως ήσαν επόμενο η Αστυνομία αντέδρασε ρίχνοντας δακρυγόνα και κροτίδες.

Η πορεία ανεκόπη και οι αντιεξουσιαστές φρονίμως ποιούντες, έκαναν πίσω, έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια, ανέβηκαν στα Λεωφορεία τους και ανεχώρησαν για Θεσσαλονίκη, όπου όπως μάθαμε το ίδιο βράδυ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 41 προσαγωγές αλλά στη συνέχεια τα “καλά παιδιά” αφέθηκαν ελεύθερα.

Πάντως από τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που πήραμε από αναγνώστες μας του Βόρειου Έβρου, μεταφέρουμε παρατηρήσεις και σχόλια.

Α) Αυτά τα “καλόπαιδα” που σπάζουν και ρημάζουν Δημόσια περιουσία, δεν αποτελούν “Εγκληματική Οργάνωση;” και

β) Οι Δήμαρχοι του Έβρου και ο Αντιπεριφερειάρχης αφού γνώριζαν τον ερχομό των Αντιεξουσιαστών, θα έπρεπε στα όρια του Νομού, στην Μέστη να αναρτήσουν ένα πανό που να γράφει “ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”.

Και να αποτρέψουν την είσοδό τους στο Νομό μας.

Θα γλυτώναμε τα λεφτά και την ταλαιπωρία των ανδρών των ΜΑΤ που δέχθηκαν και μπογιές στα μούτρα τους, αλλά και τα έξοδα των καυσίμων του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, που επιτηρούσε την περιοχή”.

Έχουν άδικο οι αναγνώστες μας;

Σ. Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...