Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


Αλλάζουν οι ημερομηνίες της φετινής έκθεσης του Επιμελητηρίου, αυτό ανακοινώθηκε χθες από τον Άγγελο Τσατσούλη. Η KavalaExpo 2016 θα γίνει 7 με 12 Οκτώβρη, μαζί με το φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ. Δίκαια παράπονα του φορέα για την καθυστέρηση αποκατάστασης των φθορών στο Εκθεσιακό Κέντρο. «Η έκθεση θα γίνει ότι κι αν μεσολαβήσει» είπε ο κ. Τσατσούλης. Χθες το Επιμελητήριο παρέδωσε 6 κράνη μοτοσικλετιστή- δωρεά στην ομάδα Δίας. Άλλα 4 θα δοθούν στο προσωπικό της Τροχαίας.

Άρχισε στις 6 το πρωί απεργία στη ΒΦΛ. Ανακοινώσεις υπέρ της απεργίας από ΓΣΕΕ- Λαϊκή Ενότητα- ΚΚΕ. «Το εργοστάσιο δουλεύει και παράγει λίπασμα» υποστηρίζει η άλλη πλευρά. Εγκαινιάστηκε την Κυριακή στην Γαληψό επένδυση 2 εκ ευρώ του πρώην δημάρχου Παγγαίου Γιάννη Φιλόσογλου. Πρόκειται για δραστηριότητα επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμης ελιάς. Τριάντα οκτώ κατηγορούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι νυν και πρώην του Δήμου Παγγαίου την Πέμπτη στο Τριμελές. Η υπόθεση αφορά δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που δεν έγιναν στην ώρα τους, από το 2011 έως το 2014. Νέα επίσκεψη στο Ασημακοπούλου έκανε χθες η Δήμαρχος. Ο Σύλλογος Περιγιαλίου καλεί τα μέλη του να βρίσκονται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την Πέμπτη το βράδυ. Το Λιμεναρχείο Καβάλας δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΟΛΚ στην τήρηση του κανονισμού λειτουργίας των πλωτών εξεδρών αφού αλιευτικά σκάφη «δένουν» πολύ κοντά σε σκάφη αναψυχής.

Η Ενεργειακή Αιγαίου στηρίζει διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Ομαλά εξελίσσεται η παραγωγή «βικτόρια» και σουλτανίνας στον Ν. Καβάλας. Η ιστοσελίδα vice ανήρτησε κείμενο-αφιέρωμα στα λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Την Πέμπτη στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ η πρώτη απόφαση για τις φετινές εκδηλώσεις Via Egnatia. Το μεσημέρι στο Δημαρχείο συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Κυριακή ο κολυμβητικός αγώνας Θασοπούλας- Κεραμωτής. Το Σάββατο ποντιακό γλέντι στο Χορτοκόπι. Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις στο Δάτο. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο Φρούριο, στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη.

Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις η διοίκηση του ΑΟΚ για την απόκτηση σέντερ φορ. Αμέσως μετά θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Έφυγε από τον Ηρακλή ο Ντομί. Την Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας Καβάλα 2004.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...