Δυτική και Ανατολική ηγέτες της Ευρωπαϊκής συγκεντρώθηκαν για να απαγγείλει τις ίδιες γραμμές ξανά και ξανά, να δικαιολογήσει αντι-ρωσική συνθήκες που οι ίδιοι διευκόλυναν. 
Δεν θα ακούσετε για τη CIA που χρηματοδοτείται ουκρανική πραξικόπημα, ούτε η υποταγή της σύγχρονης Ουκρανίας με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τρ. 
δεν θα ακούσετε για το γιο του Μπάιντεν κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο του μεγαλύτερου φυσικού αερίου της εταιρείας παραγωγής της Ουκρανίας Burisma, και άλλα παραδείγματα οικονομικών εποικισμού. 
δεν θα ακούσετε για το δημοψήφισμα στην Κριμαία, που επιδίωξε εθελοντικά να ενώσει Ρωσία - χωρίς σημάδι διαμαρτυρηθούν για αυτή την ημέρα. 
δεν θα δείτε μια εξήγηση για το τι η συμφωνία Μινσκ είναι και ποιος είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτό -. ούτε θα δείτε μια ανάλυση των οποίων πλευράς στην Ανατολική Ουκρανία επιτίθεται και που υπερασπίζεται 
αυτό που ζήτησε, στην πραγματικότητα, να ικανοποιήσει πλήρως το ΝΑΤΟ, δεν είναι τίποτα λιγότερο από ό, τι για τη Ρωσία να σταματήσει απλώς τις υφιστάμενες. 
Αυτή είναι μια αθροιστική αποτέλεσμα Πούτιν αρνείται να πουλήσει τη Ρωσία σε διεθνή Σιωνισμό.