Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Donald Trump: Americans Who Don’t Report Their Suspicious Neighbors Should Be ‘Brought To Justice’

KEVIN KOLCZYNSKI / REUTERS

Donald Trump τη Δευτέρα πρότεινε την τιμωρία τους Αμερικανούς αν δεν γυρίσει σε φίλους και τους γείτονές τους για συμπεριφέρεται ύποπτα.

"Στο San Bernardino, οι άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε, ήξεραν ακριβώς, αλλά χρησιμοποίησαν τη δικαιολογία της φυλετικής προφίλ για να μην το αναφέρουν," δήλωσε ο Trump κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στον απόηχο της μαζικής γυρίσματα Ορλάντο.



Η τεκμαρτή ΔΑΠ προεδρικός υποψήφιος ήταν προφανώς αναφέρεται σεανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι μια γυναίκα που έζησε κοντά στην μητέρα ενός από τους σκοπευτές San Bernardino είχε παρατηρήσει ότι η οικογένεια έλαβε " αρκετά πακέτα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και έκαναν πολλά της ασκηθείτε στο γκαράζ. "

Ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι φίλοι με αυτό το γείτονα είπε ότι δεν αναφέρουν τα πακέτα και τη συμπεριφορά στις αρχές γιατί «δεν ήθελε να κάνει οποιοδήποτε είδος των φυλετικών χαρακτηριστικών."

Στην Αμερική Trump, ωστόσο, ότι η γυναίκα θα αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες.«Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάθε άτομο που εμπλέκεται σε αυτό το σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων όποιον γνώριζε κάτι, αλλά δεν μας λένε, είναι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Trump στο New Hampshire. "Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν συνέπειες, μεγάλες συνέπειες."

Trump παρέλειψε να αναφέρει ότι πολλοί από τους γείτονές τους σκοπευτές San Bernardino 'αυτούς που περιγράφονται ως "ήσυχο, θρησκευόμενους ανθρώπους που δεν προσελκύουν την προσοχή ή υποψίας».

Επίσης, απομακρύνθηκε λίγο από τα παρασκευασμένα παρατηρήσεις αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, η οποία διαβάζεται, "Αν μπορεί να αποδειχθεί ότι κάποιος είχε πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε επίθεση, και δεν έδωσε αυτές τις πληροφορίες στις αρχές, θα πρέπει να εξυπηρετούν το χρόνο φυλακή."

Πρόταση του ατού που οι Αμερικανοί θα αναγκαστούν να αναφέρουν τους γείτονές τους επεκτείνεται σε μια ιδέα που είναι ήδη πλασάρουν από πέρυσι, όταν είπε ένα πλήθος στη Νότια Καρολίνα, "Οι άνθρωποι κινούνται σε ένα σπίτι ένα τετράγωνο πιο κάτω στο δρόμο, ξέρεις ποιος θα το. Μπορείτε να δείτε και μπορείτε να τα αναφέρει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το πιο πιθανό θα ήταν λάθος, αλλά αυτό είναι εντάξει. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Ο καθένας είναι δική τους μπάτσο κατά κάποιο τρόπο. "

Αυτές οι προηγούμενες παρατηρήσεις, ωστόσο, σταμάτησε απότομα να προτείνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν για να μην την ενημέρωση σχετικά με τους γείτονές τους - ένα σήμα κατατεθέν του μερικά από τα πιο άγρια ​​και θανατηφόρα καθεστώτα στην ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της ναζιστικής Γερμανίας και τηςΡωσίας, στο πλαίσιο του Ιωσήφ Στάλιν .

Την τελευταία πρόταση του ατού ήταν μέρος μια ομιλία κατά την οποία ο ίδιος επανειλημμένα διασύρεται και επιτέθηκε μουσουλμάνους, καθώς και των μεταναστών γενικότερα.

Όπως συχνά συμβαίνει, Trump συγχέονται "ριζοσπαστικό Ισλάμ» με το Ισλάμ εν γένει, και προειδοποίησε ότι «Ριζοσπαστικό Ισλάμ έρχεται στις ακτές μας."

Ο σκοπευτής Ορλάντο ήταν ένας πολίτης των ΗΠΑ που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1986, σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Αφγανιστάν ήταν σύμμαχοι στον αγώνα για να περιέχει τον κομμουνισμό.

Παρ 'όλα αυτά, Trump είπε ότι η σωστή απάντηση στις επιθέσεις όπως αυτή στο Ορλάντο είναι να απαγορεύσει τους μουσουλμάνους από την επίσκεψη ή μεταναστεύουν (Trump συγχέει τακτικά τις δύο αυτές ιδέες) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης, επιτέθηκε τεκμαρτή δημοκρατικός υποψήφιος Χίλαρι Κλίντον , ο οποίος Trump είπε ότι « θέλει να επιτρέψει ριζική ισλαμιστές τρομοκράτες να χύσει στη χώρα μας. - Που υποδουλώνουν γυναίκες, και οι ομοφυλόφιλοι φόνο . Δεν τους θέλουν στη χώρα μας"

Αξίωση ατού για την πρώην γραμματέα του κράτους είναι προφανώς ψευδές.Κλίντον πρότεινε να κάποια Σύριους πρόσφυγες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της διαδικασίας της Αμερικής διαλογής των προσφύγων, η οποία διαρκεί κατά μέσο όρο δύο χρόνια για να εγκρίνει την επανεγκατάσταση.

Σημείωση συντάκτη: Donald Trump τακτικά υποκινεί την πολιτική βία και είναι ένα σειριακό ψεύτης , ανεξέλεγκτη ξενοφοβική , ρατσιστική , μισογύνης και Birther ο οποίος έχει επανειλημμένα δεσμευθεί να απαγορεύσει όλες οι μουσουλμάνοι - 1,6 δισ μέλη μιας ολόκληρης θρησκείας - από την είσοδο των ΗΠΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...