Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Συζήτησαν και αποφάσισαν τις επόμενες νομικές τους ενέργειες. Χθες το πρωί έγινε συγκεκριμένη η πρόθεση της εταιρίας να διακόψει τη λειτουργία της μονάδας Αμμωνίας. Αυτό θα γίνει –κατά την εταιρία- για λόγους συντήρησης!

Συζητήθηκε χθες στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την επέκταση στο Ν. Καβάλας του προγράμματος εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας. Και αυτή τη φορά η απάντηση του αρμόδιου υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου ήταν αόριστη. Τουλάχιστον 15 τουλάχιστον ιστιοπλοϊκά σκάφη χρησιμοποιούν από χθες τη πρώτη συστάδα πλωτών εξεδρών. Μετακινήθηκαν κι έδεσαν ολίγον αυθαίρετα στην περιοχή αφού το έργο αν και έτοιμο δεν έχει ακόμη παραδοθεί στον ΟΛΚ. Έντονη διαμαρτυρία από την Ομάδα Πολιτών που ζητά την μετεγκατάσταση των προσφύγων. Η διαμαρτυρία αφορά ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σέντερ που την εμφανίζει να ενθαρρύνει περιστατικό φωτιάς στον καταυλισμό την Τετάρτη το απόγευμα. Μετά από διακοπή τριών μηνών ξανάρχισαν χθες οι πρακτικές εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Θα γίνουν και σήμερα.

Ο Δήμος Καβάλας άρχισε από χθες να τοποθετεί ομπρέλες στην ακτή Καλαμίτσα. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΒΙΟΠΑ Τάσος Τσολάκης ανέλαβε ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νέστου. Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη προσφυγή του Δήμου Καβάλας κατά απόφασης του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει το πρόστιμο 60.000 ευρώ για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Γιατρό εργασίας για τις ανάγκες της ζητά η ΕΑΣ Καβάλας. Αρχίζει το απόγευμα τριήμερη επίσκεψη στην Καβάλα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου. Στελέχη της ΛΑΕ Καβάλας παρουσίασαν χθες το νέο βιβλίο του Γιώργου Αλεξάτου. Σήμερα και αύριο θα αποφασιστεί σε Αθήνα και Καβάλα η συνέχιση της αποχής των δικηγόρων. Υλικό φωτοκατάλυσης ρύπανε τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ανοιχτό κολυμβητήριο. Έρευνα κάνει το Λιμεναρχείο. Ένα ακόμη υδροπτέρυγο εμφανίστηκε χθες στο κεντρικό λιμάνι. Άγνωστα τα σχέδια των ιδιοκτητών του.

Διευθύντρια τράπεζας της Ξάνθης δώρισε στο σχολείο της Νέας Καρβάλης 4 ελαφρώς μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Την Κυριακή στην πόλη μας περιφερειακή συνάντηση Μακεδονίας Θράκης της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας. Εκδρομή στην Λεκάνη οργανώνει την Κυριακή το κλαμπ Καβάλας αυτοκινήτων 4Χ4.

Η διοίκηση του ΑΟΚ άρχισε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα. Στην Ένωση συζητούν με όλους τους έλληνες καλαθοσφαιριστές, εκτός από τους Ταπούτο και Δεμερτζή. Η ομάδα των Πυροσβεστών και η ομάδα των Πετρελαίων έφθασαν στον τελικό που θα γίνει αύριο το απόγευμα, στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ Καβάλας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...