Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Προσθήκη λεζάντας
Περίπου 140 εργαζόμενοι της ΒΦΛ έλαβαν χθες από δικαστικό επιμελητή έγγραφο της εταιρίας με το οποίο «βγαίνουν» σε διαθεσιμότητα 3 μηνών. Η διαθεσιμότητα αρχίζει τις πρώτες μέρες του Ιούλη κι οφείλεται στα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας. Είναι βέβαιο ότι θα προσβληθεί δικαστικά για να ακυρωθεί. Σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας ο πρόεδρος του σωματείου, 48ωρη απεργία στο εργοστάσιο την Δευτέρα και την Τρίτη. Η εταιρία σε συνέχεια των διαθεσιμοτήτων ανακοίνωσε χθες ότι δίνει παράταση στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης.


Το σενάριο μετεγκατάστασης των προσφύγων στο Ασημακοπούλου θα συζητηθεί το πρωί, ανάμεσα στους 3 κυβερνητικούς βουλευτές και τον Υπουργό Πάνο Καμμένο. Ο κ. Καμμένος έρχεται στη Θάσο για τις αεροπορικές εκδηλώσεις. Από χθες στην πόλη μας η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. 4 στρέμματα χόρτα έκαψε φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Νεκρή θαλάσσια χελώνα χθες το απόγευμα στην ακτή Περιγιαλίου. Σύσκεψη για τη λειτουργία της Πολεοδομίας έγινε στο Δημαρχείο. Θα ασκηθεί πίεση στους Δήμους Παγγαίου και Θάσου να λειτουργήσουν γρήγορα δικά τους πολεοδομικά γραφεία. Δέκα επιπλέον αστυνομικοί θα ενισχύσουν με προσωρινή μετάθεση τη Θάσο για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Επτά δόκιμοι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Ομόφωνες αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Εργασίες συντήρησης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ. Βιβλιοθήκης.

Επαγγελματίας στην οδό Βενιζέλου δηλώνει ότι καταστράφηκε οικονομικά επειδή τρεις μήνες περιμένει συνεργείο της ΔΕΥΑΚ να ολοκληρώσει εργασίες μπροστά από το κατάστημα του. Πολλές αναβολές και χθες στη συνεδρίαση του Τριμελούς, στο δικαστικό μέγαρο. Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου ο Δημήτρης Νικόπουλος. Την Κυριακή εσωκομματική ψηφοφορία στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Στελέχη της ΛΑΕ Καβάλας στο πρώτο συνέδριο του κόμματος από σήμερα στην Αθήνα. Καθηγητές από τη Ρουμανία επισκέφθηκαν χθες το ΤΕΙ. 
Εκδήλωση για το αεροπορικό σόου έγινε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Το βράδυ στην παραλία το 4ο χορευτικό φεστιβάλ «Κάθε τόπος και παράδοση». Αύριο το πρωί σκακιστικοί αγώνες στον δημοτικό κήπο. Αύριο βράδυ εκδηλώσεις στα Ποταμούδια. Την Κυριακή συνάντηση συνοικιακών συλλόγων. Την Κυριακή προσωπικό του Μασούτη θα καθαρίσει την ακτή Καλαμίτσα. 
Δουμάνης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Παληγεώργος και Δέντσας είναι κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ΑΟΚ. Τον νεαρό Γιώργο Μανάκα απέκτησε η Ένωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...