Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

13 Giant ανθρώπινοι σκελετοί, είναι αυτοί πραγματικό ή ψεύτικο; (Video & Pics)

Για χρόνια τώρα έχω δει αυτά τα γιγάντια ανθρώπινου σκελετού φωτογραφίες να περάσει γύρω στο διαδίκτυο. Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες, ακόμη και αν τα περισσότερα είναι ψεύτικα. Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί από ή υποβάλλονται σεworth1000.com . Φωτογραφίες Worth1000 είναι λαμπρό, αλλά και ψεύτικο Photoshops. Κοινό να δει πρωτότυπα υδατογραφήματα σε αυτές τις φωτογραφίες απογυμνωθεί.



Βοηθά τους ανθρώπους γράψει μια μεγάλη ιστορία σχετικά με τη φωτογραφία όταν το πρωτότυπο δημοφιλές όνομα της ιστοσελίδας είναι πουθενά να βρεθεί σε αυτά. Μερικές από αυτές τις ιστορίες είναι μεγάλη, είναι εύκολο να πιστεύουν ότι είναι αλήθεια. Μερικοί άνθρωποι συνδέουν αυτές τις φωτογραφίες με τις βιβλικές πέσει γίγαντες άγγελος που ονομάζεται Nephilim . Μη γνωρίζοντας περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες είναι πραγματικά ψεύτικο. Μερικές από τις φωτογραφίες σε αυτή τη θέση είναι πραγματικές. Πλαστά ή όχι όμως, οι εικόνες είναι πολύ διασκεδαστικό και μεγάλη για τα παιδιά. Απολαμβάνω.


1.) Giant Σκελετός Βρέθηκαν Στην Ινδία το 1930


Αυτό είναι το πιο δημοφιλές γιγάντιο σκελετό φωτογραφία στο διαδίκτυο. Υπάρχει τόσες πολλές ιστορίες σχετικά με τους τόπους όπου βρέθηκε αυτό το σκελετό. Από το Τέξας, σε όλη τη διαδρομή προς την Ινδία, lol. Το αγαπημένο μου είναι η Ινδία την ιστορία του 1930. Βρέθηκαν ενώ κατεδαφίζοντας έναν αρχαίο ναό στην Ινδία. Οι άνθρωποι στη φωτογραφία δεν φαίνονται ινδική και έχουν μοντέρνα ρούχα σε, ουπς 1930; Ινδία? Υπάρχει επίσης μια έγχρωμη έκδοση, αλλά εγώ προτιμώ το μαύρο και άσπρο :). Fake αλλά ένα πολύ διασκεδαστικό φωτογραφία.
ΠΗΓΗ
2.) 18 Giant ανθρώπινους σκελετούς Βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν, 1912


Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία κάτω από το σύνδεσμο "ΠΗΓΗ", περίπου 18 σκελετοί που βρέθηκαν σε ένα Wisconsin, νεκροταφείο το 1912. Η παραπάνω φωτογραφία που υποτίθεται ότι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του χρωματιστό ένας από εκείνους τους σκελετούς που βρέθηκαν. Πιστεύω ότι είναι ψεύτικο. Ο σκελετός μου δεν μοιάζει σαν να τον σωστά, αφού ο άνθρωπος στέκεται σε επίπεδο έδαφος. Αυτό είναι προς συζήτηση: D. Τι νομίζετε πραγματικό ή ψεύτικο;
ΠΗΓΗ

3.) Giant κρανίο που βρέθηκε στη Βραζιλία


Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για αυτή τη φωτογραφία.Μοιάζει με μια καλή Photoshop για μένα. Αλλά θα μπορούσα να κάνω λάθος!
4.) Αυτό το κρανίο βρέθηκε Στην Ισπανία, το αγαπημένο μου FAKE


Awww το υδατογράφημα worth1000 είναι ένα νεκρό giveaway που αυτό κρανίο είναι ψεύτικο. Σπουδαία δουλειά photoshop.Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Έτσι φρικάρει φοβερό αναζητούν.
5.) Giant Harvard Medical School Skull Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1890


Αυτό και μόνο φαίνεται πραγματικά! Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πλαστό γιγαντιαίο κρανίο όμως, από το Harvard Medical School στη δεκαετία του 1890.Χρησιμοποιήθηκε για διαδηλώσεις, όταν εξηγεί την ανατομία του κρανίου, έτσι ώστε ολόκληρη η τάξη θα μπορούσε εύκολα να το δει.
6.) Giant κρανίο που βρέθηκε σε αποξηραμένη λίμνη Νέα Ζηλανδία Up Bed In 1934


Αυτό είναι ένα άλλο ψεύτικο υποβληθεί στην worth1000. Η online ιστορία είναι αυτό το κρανίο βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία.
7.) Ινδία Desert κρανίο που βρέθηκε στο κενό Quarters


Ένα άλλο ψεύτικο λαούς από το μαντέψατε worth1000. Αυτό είναι μια προφανής ψεύτικο όμως. Το κρανίο είναι σε πολύ καλή του κατάσταση και πολύ φωτεινό σε χρώματα. Δημιουργήθηκε για έναν διαγωνισμό Photoshop σε worth1000 μερικά χρόνια πριν.
8.) Μούμια αλλοδαπός Ή Giant κρανίο που βρέθηκε Στο Περού(Real)


Αυτό είναι ένα πραγματικό πραγματικό σκελετό βρέθηκε στο δάσος του Περού από τον Renato Davila Riquelme ο οποίος εργάζεται σε μουσείο Privado Ritos Andinos , στο Περού.Μπορείτε ακόμα να βρείτε αυτό το σκελετό στην οθόνη εκεί σήμερα. Το σώμα μετράται 20 ίντσες, ενώ το κεφάλι είναι επίσης περίπου 20 ίντσες. Αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλι. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει εξετάσεις DNA για το σκελετό χωρίς σταθερή αποτελέσματα εάν κατά πόσον αυτό είναι ένας άνθρωπος ή ένα μυστηριώδες ον; Ίσως ένας αλλοδαπός . Οι υποδοχές των ματιών είναι πολύ μεγάλα, επίσης.Giant ?, Alien ?, κάποιο άλλο πλάσμα; Εμείς ποτέ δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα.
ΠΗΓΗ
9.) Το διάσημο αιγυπτιακό γίγαντας σκελετοί Φωτογραφία


Αυτό και μόνο έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά σε απευθείας σύνδεση για να είναι ένα ψεύτικο. τους είναι μια άλλη φωτογραφία σε απευθείας σύνδεση των σκελετών δεν είναι καν στην εικόνα. Ακόμα μια μεγάλη Photoshop όμως.
10.) Δύο Giant Σκελετοί Ακάλυπτες Στον Ισημερινό


Φρικάρει φοβερό φωτογραφία. Οι χωρικοί συνωστισμός γύρω για να σκάψουν αυτά τα γιγαντιαία σκελετούς. Συγγνώμη, αυτό είναι ένα άλλο ψεύτικο. Του ένα σπασμένο κομμάτι γης μετά από ένα σεισμό. Κάποιος προστίθενται μόνο τα σκελετούς στην: D.
11.) Αποκάλυψη ένα κοιμώμενο γίγαντα στη Νεβάδα


Δεν ήξερα Νεβάδα είχε έναν ωκεανό; Αυτό μοιάζει σαν να ήταν σε μια παραλία. Για μένα μοιάζει οι άνδρες αποκάλυψη ενός βυθισμένου πλοίου ή κάτι άλλο. Ότι το κρανίο είναι πάρα πολύ φωτεινό για να είναι αληθινό.

12.) Sky View ενός γίγαντα Σκελετός Βρέθηκαν Στη Σαουδική Αραβία


Αυτός είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Πιθανώς ψεύτικο όπως και τα περισσότερα από τα άλλα αυτοί. Αυτός δεν έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι πραγματική όμως: D.
13.) Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μια άλλη Fake.




Θα επικολληθεί δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα. Η αρχική (δεύτερη φωτογραφία) δείχνει το Πανεπιστήμιο του Σικάγου φοιτητές αποκάλυψη οστά δεινοσαύρων το 1993. Όπως μπορείτε να δείτε το κρανίο προστέθηκε στην πρώτη φωτογραφία και πουθενά να βρεθεί στη δεύτερη. Απομίμηση!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα περισσότερα από τα γιγαντιαία σκελετούς στο διαδίκτυο είναι ψεύτικο, αλλά έχουν μερικές επιβεβαιωθεί ως πραγματικό (όπως το παραπάνω που βρέθηκαν στο Περού).Ας ελπίσουμε ότι σας άρεσε αυτό το gallery και θα το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους. Αυτή η θέση θα ενημερωθεί αν υπάρχουν πραγματικό γίγαντα σκελετούς που βρέθηκαν στο μέλλον: D.



πηγή www.blankexit.com
the godfather MAFIA
the-godfather-MAFIA-a-3
the godfather MAFIA
the godfather MAFIA
terrapapers.com_trolling tsipras politikos apateonas mafia
terrapapers.com_anthropina zoa ellines (49)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...