Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Οχήματα του ΟΗΕ και παράξενες μετακινήσεις στρατιωτικών μονάδων παρατηρήθηκαν στην Β. και Ν. Καρολίνα, την Δυτική Βιρτζίνια και το Οχάιο των ΗΠΑ-ΒΙΝΤΕΟ


Εν μέσω εκθέσεων που κυκλοφορούν γενικώς, σημειώθηκε μια άνοδος στη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων των ΗΠΑ, στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ πρόσφατα παρατηρήθηκαν οχήματα των Ηνωμένων Εθνών που μεταφέρονται σε καρότσες φορτηγών και οι εικόνες τους κάνουν τώρα το γύρο του Διαδικτύου και στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.


Τα οχήματα των Η.Ε. εντοπίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο I-81 κοντά στο Λέξινγκτον,της Βιρτζίνια και μεταφέρονταν σε καρότσα. Δύο οχήματα σε ένα τρέιλερ.



Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες πέρα από την παρατήρηση, εκτός από το ότι έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για αύξηση της στρατιωτικής κίνησης στην Β. και Ν. Καρολίνα, την Δυτική Βιρτζίνια και το Οχάιο.

Τις τελευταίες μέρες στρατιωτικές αυτοκινητοπομπές μετακινούνται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο, με εξοπλισμό που κυμαίνεται από Humvees, φορτηγά μεταφοράς στρατευμάτων, και βυτία, έως στρατιωτικό προσωπικό που ακολουθεί τα κομβόι με πολιτικά οχήματα. Το ενδιαφέρον είναι, ότι πολλοί από τους στρατιώτες που ταξιδεύουν στην αυτοκινητοπομπή φορούσαν κράνη, μια ασυνήθιστη διαδικασία για ένα απλό κομβόι. Επιπλέον, οι συνοδείες μετέφεραν κάτι που φαινόταν να είναι εξοπλισμός κατασκευών.

Αν και η κίνηση των στρατευμάτων μπορεί πράγματι να ήταν μια κίνηση ρουτίνας και τα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών μπορεί επίσης να ήταν ένα φορτίο ρουτίνας από μια εγκατάσταση παραγωγής ή ακόμη και μια απλή μεταφορά, η πολιτική αντιπαράθεση στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, η πιθανή πολιτική αναταραχή, οι κίνδυνοι της οικονομικής κατάρρευσης, και η πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία, είναι πιθανοί λόγοι, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα Η.Ε ως "φύλακες της ειρήνης» στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως πολλοί έχουν δηλώσει ευθέως στο παρελθόν, καθώς και για κάποιου είδους σενάριο «στρατιωτικού νόμου».

Το γεγονός ότι οι θεάσεις των νέων στρατιωτικών κινήσεων με μεταφορά εξοπλισμού κατασκευής, λαμβάνουν χώρα, την ίδια στιγμή που τα οχήματα του ΟΗΕ γίνονται αντιληπτά στην ίδια περιοχή, κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται, κατά πόσον ή όχι ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται με τον ΟΗΕ για τη δημιουργία κάποιου είδους βάσης στην περιοχή. Άλλοι, όμως, έχουν μια πιο χαλαρή άποψη δείχνοντας ότι είναι συνηθισμένη η μετακίνηση της στρατιωτικής φάλαγγας και την ανάγκη να μεταφέρει τα νέα οχήματα του ΟΗΕ με κάποιο τρόπο.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να γίνει σαφές ότι το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ό,τι έχουν δει μάρτυρες και σκοπός αυτού του άρθρου είναι μόνο η αναφορά του γεγονότος και των θεωριών που προέβαλαν σχολιαστές και σχολιαστές.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...