Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Δυναμώνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που αναφέρονται σε απομάκρυνση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από τη ΒΦΛ εξ αιτίας παλαιών χρεών προς την τράπεζα Alpha. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Θεανώ Φωτίου μίλησε στους εργαζόμενους για νέο νόμο που θα ενισχύει τη διαδικασία της αυτοδιαχείρισης. Σήμερα οι εργαζόμενοι θα συναντήσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Περιστατικό τρομοκρατίας όσων συνεχίζουν και εργάζονται στη ΒΦΛ καταγγέλλει ο Νίκος Μπεχράκης, υποβαθμίζουν τη σημασία του οι αστυνομικές αρχές.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρίσκεται στην Καβάλα σήμερα το πρωί. Αύριο θα επισκεφθεί την πόλη μας ο βουλευτής του ΚΚΕ Δελής ενώ την Τετάρτη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Το απόγευμα της Τετάρτης θα μιλήσει στην Ελευθερούπολη η Φώφη Γεννηματά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου. Στις εκλογές της Πέμπτης και της Παρασκευής πρώτευσε η παράταξη Λεμονίδη. Συνεχίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου εργασίες φωτοκατάλυσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει μεταφορά των προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Διαφωνεί η Δήμαρχος. Κοινή δράση για ίδιες ενισχύσεις στην ΑΜΘ αναλαμβάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρωτοβουλία τους αφορά το υπό συζήτηση αναπτυξιακό νομοσχέδιο.



Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Το πρωί συνέντευξη τύπου για το αεροπορικό σόου. 3 δικογραφίες περιστατικών ρευματοκλοπών σχημάτισε το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Δύο κλοπές οχημάτων εξιχνίασε η Α.Δ. Καβάλας. Βοήθεια στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα υποσχέθηκε με την επίσκεψη της στην Καβάλα η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Θεανώ Φωτίου. Από σήμερα ως και την Πέμπτη συνεχίζεται η διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας. Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για το Καλοκαίρι θα υλοποιήσει η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη. Περίπου 1.500 άνθρωποι παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου τη συναυλία Μικρούτσικου Πασχαλίδη στο Ασημακοπούλου.



Το απόγευμα στη ΔΒ μία ακόμη συνάντηση για προετοιμασία δράσεων εθελοντισμού. Κατάμεστο από κόσμο το Αμφιθέατρο στην εκδήλωση του συλλόγου Μικρασιατών. Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Φιλίππων. Παιχνίδι και γνωριμία με την γερμανική γλώσσα το Σάββατο στην πλατεία Καπνεργάτη.



Παρουσία του προπονητή Ταουσιάνη θα συνεδριάσει το βράδυ η διοίκηση του ΑΟΚ. Πέτυχε το 10ο προπονητικό σεμινάριο που έγινε χθες στον Αμυγδαλεώνα. Πρόταση στον Δημήτρη Μαγκαφίνη η Δόξα Θεολόγου. Γιαλαμή και Σαββατιανό θέλει ο Ορφέας Ελευθερούπολης. proininews.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...