Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Θ’ ΑΝΕΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ!)


Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο σχετικά με τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισαν οι συριζοψεκασμένοι και με το νέο Μνημόνιο-«κόφτη» που ετοιμάζονται να φορτώσουν στις πλάτες του ελληνικού λαού, έγραψε και ανάρτησε στο προσωπικό του blog ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο γράφων έπλεξε το εγκώμιο του mister Tsipra, τονίζοντας πως «θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι κατάφερε να οδηγήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ριζοσπαστικής Αριστεράς προς την υιοθέτηση δύσκολων μέτρων» – δικαιώνοντας τον ιδιοκτήτη της Fiat Τζιοβάνι Ανιέλι, που είχε πει κάποτε πως «Το προσόν της Αριστεράς είναι ότι πολύ συχνά κάνει αυτό που δεν είχε πετύχει πριν απ’ αυτή η Δεξιά».

Ωστόσο, ο Μοσχοβισί ζήτησε… αυτοσυγκράτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους, παρά την νέα μεγάλη νίκη τους επί του ελληνικού λαού, για τον φόβο ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής: «Όλοι οι δανειστές, του Δ.Ν.Τ συμπεριλαμβανομένου, θα πρέπει να έχουν ισορροπημένες θέσεις που δεν προσθέτουν λιτότητα στη λιτότητα, γιατί πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν ανθρώπινα δράματα που τροφοδοτούν την άνοδο της ακροδεξιάς».

Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα για την πατρίδα και τον λαό, αν δεν είχαν οι διεθνείς τοκογλύφοι τον φόβο της Χρυσής Αυγής! Η οποία, ακόμα κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...