Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΗ 2016

Ούτε χθες σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος στα θέματα της ΒΦΛ αφού η συνάντηση των εργαζόμενων με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Συμβάσεις αορίστου χρόνου ζητούν οι εργαζόμενοι, σε ατομικές συμβάσεις επιμένει η εταιρία. Το πρωί δεύτερη Τριμερής στο Υπουργείο Εργασίας.

Αβεβαιότητα για τις εκλογές στο Επιμελητήριο. Το Υπουργείο τις προγραμματίζει για τον Φεβρουάριο αλλά κι αυτό δεν είναι οριστικό και σίγουρο. «Τα μαγειρεύουν» σχολίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης στη χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης. Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου στην Κυβέρνηση για την κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στη Θάσο. Χωρίς εκπροσώπους της ΛΑΕ συνεδρίασε δεύτερη συνεχόμενη φορά την περασμένη Κυριακή η γραμματεία της δημοτικής παράταξης του Άρη Βέρρου. Ουσιαστικά οι εκπρόσωποι της ΛΑΕ έχουν αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη. Γονείς μαθητών του μουσικού γυμνασίου ζήτησαν από την Δήμαρχο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσουν πίεση ώστε τον Σεπτέμβρη η πρώτη τάξη του σχολείου να έχει τρία και όχι δύο τμήματα. Σε έναν μήνα από σήμερα η τελική συνάντηση επενδυτή – Μαρκόπουλου για τα Λουτρά των Ελευθερών.

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Συνεχίζεται σήμερα στο ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων η ενημέρωση των ηλικιωμένων από στελέχη της Α.Δ. Καβάλας. Πρόστιμο 1.000 από την Π.Ε. Καβάλας σε ιδιώτη επειδή έκανε ανακύκλωση χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες. Το φέρι μποτ «Ναύαρχος Αποστόλης» βρίσκεται στο λιμάνι της Κεραμωτής, από αύριο αρχίζει δρομολόγια. Θα εκτελεί 3 την ημέρα. Ουρά και αναμονή χθες στο ταμείο της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα. Ένας μόνο υπάλληλος στο ταμείο εξυπηρετούσε πολλούς καταναλωτές. Στο διαδίκτυο το Παρατηρητήριο Παράκτιας Ζώνης, αποτέλεσμα της συμμετοχής του Δήμου Καβάλας στο πρόγραμμα Mare Nostrum. Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Λόγω γραφειοκρατίας έργο του Καλοκαιριού του 2015 θα εκτελεστεί φέτος. Ηλεκτρονική ψηφοφορία διάρκειας μιας εβδομάδας άρχισε χθες η Δημωφέλεια για την επιλογή λογότυπου του Δήμου Καβάλας.

Το πρωί στην κεντρική πλατεία δωρεάν σπιρομετρήσεις από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Στην πλατεία σήμερα η 2η ανθοκομική έκθεση μαθητών και καθηγητών του Ειδικού Γυμνασίου. Στις 18 Ιουνίου έκτακτη γενική συνέλευση κι εκλογές στον σύλλογο «Συν Αθηνά».

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ ήταν χθες στην Αλεξανδρούπολη όπου έχασαν σε φιλική αναμέτρηση με σκορ 5-4. «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου» δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Καβάλας Στέλιος Ιγνατιάδης. Υποβιβάζεται η Αναγέννηση Λιμεναρίων, μπαράζ ανάμεσα σε Λεκάνη και Παλαιοχώρι. Το κύπελλο Αυστρίας κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ που προπονεί ο πρώην προπονητής της Ένωσης Κρις Χουγκάζ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...