Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΗ 2016

Συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι τοπικοί φορείς, όλοι μαζί ζητούν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΒΦΛ Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η χθεσινή σύσκεψη που διήρκεσε δύο περίπου ώρες. Αύριο το απόγευμα συλλαλητήριο στην πλατεία Καπνεργάτη. Την Τετάρτη οι κυβερνητικοί βουλευτές συζητούν το θέμα της ΒΦΛ με την Υφυπουργό Θοδώρα Τζάκρη. «Ζητούμε δράση με αποτελέσματα» λένε οι εργαζόμενοι που αφήνουν για μετά την Τρίτη το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.



Πρόβατα και κατσίκια κυκλοφορούν στα οικόπεδα του Βιοτεχνικού Πάρκου αφού δεν έχει αναπτυχθεί καμιά επαγγελματική- επιχειρηματική δραστηριότητα. Εντός της εβδομάδας στο νέο λιμάνι το πρώτο πλοίο με σωλήνες για το έργο του ΤΑΡ. Συνεχίζουν αυστηρή αποχή οι δικηγόροι του Νομού Καβάλας, όπως αποφάσισε το Σάββατο η γενική τους συνέλευση. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση της Ομοσπονδίας. Περισσότεροι από 10 υδραυλικοί επιθυμούν να διακόψουν τη δραστηριότητα τους λόγω του ασφαλιστικού. Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην διασταύρωση Ερυθρού Σταυρού με Δαγκλή μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Εγκαινιάστηκε χθες στη Νέα Καρβάλη ο ξενώνας φιλοξενίας αστέγων. Θα λειτουργήσει άμεσα με ευθύνη του Δήμου Καβάλας κι εθελοντική εργασία κατοίκων του χωριού. Μεγάλη επιτυχία της Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη.



Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος. Περισσότεροι από 300 αθίγγανοι ταξίδεψαν το Σάββατο από την Καβάλα στην Μυτιλήνη λόγω θρησκευτικών εκδηλώσεων στο νησί του Β. Αιγαίου. Μαζί τους ταξίδεψε στη Μυτιλήνη κι ο Τέρενς Κουίκ. Πρωτοβουλία πολιτών άρχισε να συγκεντρώνει υπογραφές για να μεταφερθούν σε στεγασμένο χώρο οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή Εσκί Καπού. Στο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπόνων εξελέγησαν ο Ζαφείρης Μυστακίδης και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος. 80 στειρώσεις αδέσποτων σκύλων έκαναν σε κτηνιατρεία της Καβάλας και του Αμυγδαλεώνα εθελοντές γιατροί. Συμμετείχε και ο Δήμος Καβάλας. Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος εύχονται καλή επιτυχία στους μαθητές που σήμερα αρχίζουν τις πανελλαδικές εξετάσεις.



Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου Δυτικομακεδόνων από το πρωί στη Δ. Καπναποθήκη. Γενική συνέλευση και εκλογές το απόγευμα στην Θασιακή Ένωση. Το απόγευμα στο κατάστημα Πάμπλικ παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Κώστα Αρκουδέα. Το βράδυ στο Αμφιθέατρο εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων της Λέσχης Ποντίων Καβάλας.



5η συνεχόμενη νίκη του ΑΟΚ στο χθεσινό φινάλε του πρωταθλήματος. Αν και έχανε, νίκησε 2-1 στη Δράμα τη Δόξα με γκολ των Τουμανίδη- Παππά. Δεύτερος ο Νέστος, εντός έδρας ήττα του υποβιβασμένου Βυζαντίου. Με σκορ 2-1 ηττήθηκε ο Ηρακλής στο Βερούλειο από την Δόξα Προσκυνητών. Κυπελλούχος στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Αστέρας. 
proininews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...