Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΗ 2016

Ήσυχη και χρονικά μεγάλη ήταν η χθεσινή εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη διαφθορά και τη διαπλοκή στα ΜΜΕ. Ο κ. Σπίρτζης άκουσε τα παράπονα και την κριτική αγροτών και μηχανικών, οι οποίοι γρήγορα αποχώρησαν από τον χώρο της εκδήλωσης. Υποσχέθηκε σιδηροδρομική Εγνατία παράλληλη με την οδική Εγνατία κι Εμπορευματικό Κέντρο στην περιοχή της Καβάλας. Αυστηρά αλλά εντελώς αχρείαστα τα μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο της εκδήλωσης και στο κέντρο της πόλης.

Ακόμη και Πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο είναι πολύ πιθανό να γίνει για τη ΒΦΛ την ερχόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή η σύσκεψη φορέων. Την Τετάρτη συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την Υφυπουργό Θοδώρα Τζάκρη. Ανακοίνωση για το πρόβλημα εξέδωσε χθες η ΝΟΔΕ Καβάλας. Δεν κλείνει η δημοτικός παιδικός σταθμός της Παιδόπολης. Αυτό προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς από τη χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του νομικού προσώπου Αλληλεγγύη. Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Ιουνίου εκλογή νέας διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο. Θα προηγηθεί γενική συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Όχι μόνο συνεχίζει τη λειτουργία του το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Καβάλας αλλά επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στην στήριξη γυναικών ανέργων. Ο Δήμος Θάσου έστειλε επιστολή για τις λατομικές ζώνες του νησιού. Τεχνολογία αντιγκράφιτι στους εξωτερικούς χώρους του ταχυδρομικού καταστήματος.



Συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας καταπολέμησης της διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης. Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας πραγματοποιεί το πρωί η Δήμαρχος. Την Κυριακή εγκαινιάζει τον Καπλανίδειο Ξενώνα Προστασίας και Μέριμνας στη Νέα Καρβάλη. Η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαρίας Μπεκιάρη που ήταν δημοτική σύμβουλος Καβάλας ως και το 1974. Ανακοινώθηκε η τιμητική επιτροπή του αεροπορικού σόου. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη διανομή τροφίμων για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας. Λευκή Νύχτα σήμερα το βράδυ στην αγορά της Ελευθερούπολης. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την προστασία από τις συνέπειες των «κόκκινων» δανείων. Πολιτικό μηχανικό ειδικό συνεργάτη θα προσλάβει ο Δήμαρχος Νέστου.



Το απόγευμα εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη για το ψαροντούφεκο. Το Σάββατο το απόγευμα παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ζήση Βαπορίδη. Την ίδια ώρα στο ΤΕΙ η 20η χορωδιακή συνάντηση. Την Κυριακή το πρωί η ημερίδα των φίλων της Παιδόπολης. Την Κυριακή το πρωί περίπατος στο δρόμο του νερού από τους κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου.



Αυξημένο μπάτζετ και πρωταθλητισμός, συμφώνησαν ο προπονητής του ΑΟΚ και η διοίκηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Τον ΑΟΚ ενίσχυσε οικονομικά η Ελλαγρολιπ. Το βράδυ η εκδήλωση του ΝΟΚ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του. Την Κυριακή το απόγευμα το πρώτο μπαράζ του Ηρακλή, στο Βερούλειο με την Δόξα Προσκυνητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...