Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΟΧΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Οι Ευρωπαίοι βάζουν φραγμό στα τζαμιά – 300 τεμένη έκλεισε η Αυστρία – Διδασκαλία του Κορανίου μόνο στη Γερμανική γλώσσα – ΟΧΙ στη χρηματοδότηση τζαμιών από Μουσουλμανικές χώρες – Όμως εδώ στην Ελληνική Θράκη, τι γίνεται;



Την απαγόρευση -και στη Γερμανία- της χρηματοδότησης τζαμιών και δημοτικών σχολείων από ξένες μουσουλμανικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία, πρότεινε ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αντρέας Ζάουερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt!

Στην ίδια ριζοσπαστική πρόταση ο Ζάουερ υποστήριξε επίσης να επιβληθεί ως γλώσσα προσευχής στα τζαμιά η γερμανική και οι ιμάμηδες να εκπαιδεύονται εντός του γερμανικού εκπαιδευτικού συστήματος!

«Η Ευρώπη», είπε, «οφείλει να καλλιεργήσει το δικό της Ισλάμ». Ο γ.γ. του CSU υποστήριξε ότι «ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι εισαγόμενος» και το πολιτικό Ισλάμ υπονομεύει την προσπάθεια ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Αλλά, όπως τόνισε, «όποιος δεν επιθυμεί να ενσωματωθεί δεν μπορεί πλέον να μένει εδώ».

Οι προτάσεις Ζάουερ έρχονται σε μια περίοδο κατά την οποία η Γερμανία βιώνει τον κίνδυνο της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα όσο και αυτών που εισέρχονται σήμερα ως μετανάστες.

Έναν πραγματικό κίνδυνο ασφαλείας -τον επισημαίνουν ανοιχτά πλέον οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες-, που το Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρό» και ο οποίος επιβεβαιώνεται σε ποικίλα μέτωπα:

Διείσδυση τζιχαντιστών στον στρατό, συστράτευση Γερμανών πολιτών με το ISIS, συλλήψεις τζιχαντιστών στο γερμανικό έδαφος. Γερμανικές μεγαλουπόλεις -όπως το Βερολίνο- στους διακηρυγμένους στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS, εγκληματικότητα που εξαπλώνεται, ρατσιστικά αντίποινα εκτός ελέγχου…

Οι προτάσεις του γ.γ. του CSU έρχονται παράλληλα σε μια εποχή που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για διάρρηξη, ουσιαστικά, του ομφάλιου λώρου των μουσουλμανικών κοινοτήτων της Ευρώπης με τα ισλαμικά κράτη τα οποία εμμέσως τις ελέγχουν μέσω της παιδείας και των εκκλησιαστικών υποδομών που χρηματοδοτούν.

Σημειώνεται ότι στα τέλη του 2014 η Αυστρία αποφάσισε να κλείσει 300 τζαμιά, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα και να επιβάλει τη διδασκαλία του Κορανίου αποκλειστικά στα γερμανικά απαγορεύοντας αυστηρά την ανάγνωση σε άλλη γλώσσα (αραβικά ή τουρκικά).

Στις αρχές του 2016 τρία κορυφαία γερμανικά πανεπιστήμια έβαλαν λουκέτο στα δωμάτια προσευχής μουσουλμάνων, ενώ στη χώρα ισχύει επίσης από το 2006 η απαγόρευση της μαντίλας στις δασκάλες των γερμανικών σχολείων.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη, που μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών, σε Γαλλία και Βέλγιο, ξεκίνησε να παίρνει τα αναγκαία μέτρα αυτοάμυνας των πολιτών της.

Όμως στην Ελληνική Θράκη, τί γίνεται;

Εδώ, σε αντίθεση με τις Ευρωπαϊκές πρακτικές, επιτρέπουμε, βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης, η Μουσουλμανική μειονότητα να διαθέτει δασκάλους εκπαιδευμένους εκτός ελληνικών συνόρων και πιστούς που διδάσκονται και προσεύχονται στην Τουρκική γλώσσα.

Όσον αφορά την χρηματοδότηση των τεμενών, αυτή γίνεται με άφθονο χρήμα που έρχεται κυρίως από την Τουρκία.

Σημειώνουμε ακόμη πως η χρηματοδότηση του τζαμιού της Ξάνθης γίνεται από την Σαουδική Αραβία.

Την ίδια στιγμή, η Άγκυρα, που θέλει να επιβάλλει καθεστώς συνδιοίκησης στην Θράκη, πιέζει μέσω των Μουσουλμάνων Βουλευτών (ΣΥΡΙΖΑ και “Ποτάμι”) της Ροδόπης και της Ξάνθης, τα Δημόσια έγγραφα να μην συντάσσονται στην Ελληνική, αλλά στην Τουρκική γλώσσα.

Ενώ αυξάνονται συνεχώς τα τζαμιά, και οι διάφοροι τουρκοσύλλογοι, ακόμη και στον Έβρο.

Και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, στα ιεροδιδασκαλεία του Κορανίου (ΚΟΥΡΑΝ ΚΟΥΡΣΟΥ), πέφτει ήδη το σύνθημα από τους Τούρκους δασκάλους, ότι η Συνθήκη της Λωζάννης λήγει το 2023 και τότε στην Θράκη θα γυρίσει η Μητέρα Τουρκία !!!

Το ζήτημα δεν είναι θρησκευτικό.

Αλλά η Μουσουλμανική Θρησκεία, λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός από την Άγκυρα.

Κατανοητό;

Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...