Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

-Ένας ξεφτυλισμένος Πατρινός, γλύφτης του Μαρινάκη


Περί Αδριανόπουλου και «ρωσοποντίων»

Κανένας άλλος τίτλος πιο ήπιος δεν μας ήρθε στο νου, όταν διαβάσαμε το κείμενο τουΑνδρέα Ανδριανόπουλου, γνωστού νεοφιλελέ, ακραίου ισλαμοφόβου και νυν αντιπόντιου ρατσιστή.

Το κείμενό του δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα πλην της προσπάθειας περιφρόνησης του Ιβάν Σαββίδη με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «Ρωσοπόντιος».


Ο μεγάλος αυτός Πατρινός διανοούμενος έγραψε στην ιστοσελίδα news247.gr άρθρο με τίτλο «Ο Ρωσοπόντιος εξολοθρευτής«. Αφού γράφει διάφορα υποτιμητικά για τον Ιβάν Σαββίδη, καταλήγει προς το τέλος να χρησιμοποιεί και άλλη μια φορά την απεχθή έκφραση «Ρωσοπόντιος πολέμαρχος της Θεσσαλονίκης«.

Κατ’ αρχάς θα έπρεπε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ανδριανόπουλο γιατί μας θύμισε ότι ο αντιπροσφυγικός ρατσισμός έχει πλέον εισχωρήσει μέχρι το μεδούλι εκείνων των πολιτικών απογόνων των ενόχων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Αυτός λοιπόν, συντοπίτης και πολιτικός κληρονόμος του μεγάλου ενόχου του μικρασιατικού εγκλήματος, του Δημητρίου Γούναρη -που περήφανα οι σύγχρονοι Πατρινοί ανέχονται να φέρει το όνομα ο κεντρικός τους δρόμος- επέλεξε να συγκρουστεί για ένα ποδοσφαιρικό ζήτημα χρησιμοποιώντας αντιπροσφυγικούς ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Πιο αποκαλυπτική συμπεριφορά δεν θα μπορούσε να υπάρχει!!!

Ας θυμηθούμε από ένα παλιότερο κείμενό μας, πώς φέρθηκαν οι πολιτικοί πρόγονοι του κ. Ανδριανόπουλο στους δικούς μας προγόνους:
ΓΙΑΣΑΣΙΝ (ζήτω ο) ΓΟΥΝΑΡΗΣ!!!

https://pontosandaristera.wordpress.com/2010/10/18/yiasasin-gounaris/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...