Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ


Οι βουλευτές και ο κυβερνητικός μηχανισμός της Αριστεράς, αφού έλυσαν τα προβλήματα του Δημογραφικού, της Ασφάλειας και Άμυνας, της Παιδείας, της Υγείας και Πολιτισμού… αφού αντιμετώπισαν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας κι έλυσαν τα θέματα αγροτικής παραγωγής και βιομηχανίας, αποφάσισαν, για να μην κάθονται άπραγοι να περάσουν και σε δευτερεύοντα θέματα της κοινωνίας. Έτσι ασχολήθηκαν με το εξαιρετικά επείγον κοινωνικό πρόβλημα του συμφώνου συμβίωσης. Και αφού έλυσαν κι αυτό το φλέγον ζήτημα, ασχολούνται τώρα με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας «για ιατρικούς σκοπούς».
Με τον γνωστό αριστερό λαϊκίστικο τρόπο, βαφτίζουν την νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών σε «ιατρική ανάγκη».... Συνηθισμένοι να απευθύνονται στη μυαλοπλυμμένη μάζα των ψηφοφόρων τους, ξεχνάνε πως σήμερα ως κυβέρνηση, απευθύνονται προς όλους τους Έλληνες.
Κι ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες, είμαστε κι εμείς. Εμείς που δεν είμαστε αριστεροθολωμένοι. Που γνωρίζουμε πως η Ιατρική, για τις ανάγκες της, χρησιμοποιεί όχι μόνο τη μαριχουάνα αλλά κάθε λογής ναρκωτικό. Τα διάφορα σκευάσματα όταν η Ιατρική επιστήμη κρίνει ότι πρέπει, περιέχουν ουσίες, χωρίς να περιορίζονται από τους νόμους περί ναρκωτικών. Όπου ο ειδικός ιατρός κρίνει απαραίτητο, υπάρχει η ιατρική διαδικασία για να παρέχεται το φάρμακο. Άρα η τοποθέτηση του θέματος στη Βουλή και στον Τύπο είναι παραπλανητική.
Εκατοντάδες διεθνείς μελέτες, προειδοποιούν τις κυβερνήσεις ότι τα μαλακά ναρκωτικά, είναι ο προθάλαμος για τα σκληρά. Πως τίποτε άλλο δεν χρησιμεύουν, παρά ως παγίδα, για να εθιστεί κάποιος και αποζητώντας κάτι ισχυρότερο να περάσει στο επόμενο στάδιο. Μελέτες από όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, δεν έφερε μείωση της χρήσης αλλά αύξηση. Δεν προστάτευσε τις κοινωνίες, αλλά αντίθετα έκανε ευκολότερη τη πρόσβαση και σε νεώτερες ηλικίες.
Η σύγχρονη εξουσία, έχει βρει στα ναρκωτικά έναν πολύτιμο σύμμαχο. Κρατά τη νεολαία μακριά από τα πραγματικά ζητήματα και την καταδικάζει να σκέφτεται μόνο πως θα εξασφαλίσει τη δόση της. Σε περιόδους πολέμων, η διέλευση των ναρκωτικών σταμάτησε ή μειώθηκε σημαντικά. Αυτό αποδεικνύει πως η προμήθεια με ναρκωτικά των χωρών σήμερα, γίνεται με την ανοχή αν όχι την υποστήριξη των κυβερνήσεων.
Οι αριστερές κυβερνήσεις, κατ’ εξοχήν κενές ιδεών και οραμάτων, απομακρυσμένες από την ιστορική εξέλιξη και δέσμιες αποτυχημένων πολιτικών επιλογών, έχουν περισσότερη ανάγκη να αποκοιμίζουν τους λαούς που έχουν την ατυχία να τους κυβερνούν. Γι αυτό και μασκαρεύουν την μάστιγα των ναρκωτικών, σε «προοδευτική κοινωνία», ή «καλλιτεχνική έκφραση» ή «έκφραση ελευθερίας» ή όπως εδώ «ιατρική ανάγκη».
Ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην αγκαλιά της σκληρής ερωμένης των ναρκωτικών, έχει για πάντα απομακρυνθεί από την κοινωνία. Δεν τον περιορίζει καμία οικογένεια, κανένας νόμος, καμιά αναστολή. Σε εικοσιτετράωρη βάση βυθίζει τον εαυτό του χωρίς οίκτο, στο ψέμα, στην αναξιοπρέπεια, στην απαξίωση, στη παρανομία. Και τελικά λυτρώνεται με τον θάνατο.
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που ξεφεύγουν. Όσοι τα καταφέρνουν είναι νικητές μιας υπέρτατης μάχης σώματος και πνεύματος. Γιατί δεν ρωτούν αυτούς τους ανθρώπους για τα ναρκωτικά; Γιατί καμία κυβέρνηση ποτέ δεν «σκέφθηκε» κάνει συμβούλους της, τα άτομα που πραγματικά κατάφεραν να καθαρίσουν το σώμα και το πνεύμα τους από τα ναρκωτικά;
Μα προφανώς γιατί δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα. Από τη μια είναι το πολιτικό όφελος, εκείνο που τους προκύπτει από πληθυσμούς εξαθλιωμένους και εξαρτημένους κι από την άλλη τα τεράστια ποσά για μίζες και λαδώματα. Δεν είναι τυχαίο, πόσοι βουλευτές και πολλές φορές ακόμη και υπουργοί, υπερασπίζονται αλλά και προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.
Έρχονται λοιπόν τώρα, να μας μιλήσουν για την ευαισθησία τους σε εκείνους που χρειάζονται μαριχουάνα για «ιατρικούς λόγους». Για την ευαισθησία τους απέναντι σε εκείνους που υποφέρουν. Και μοιραία ξυπνάνε μέσα μου μνήμες… μνήμες από χρόνια ανησυχίας για τον αδελφό μου που είχε μπλεχτεί. Μνήμες από νύχτες ολόκληρες στα στέκια των ναρκομανών προσπαθώντας να τον βρω. Μνήμες από τότε που τον είδα από αθλητής να γίνεται γέρος ετών 25. Που ξαγρύπνησα δίπλα του μέσα σε παραληρήματα κι εμετούς. Που τελικά τον ένοιωσα να φεύγει για το ταξίδι, ενώ τον κράταγα στη αγκαλιά μου. Για κάθε άνθρωπο που μπλέκεται στα ναρκωτικά, να ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμα 2-3 από την οικογένειά του που υποφέρουν, αιμορραγούν οικονομικά και σημαδεύονται για πάντα.
Κι έρχεστε τώρα εσείς να με πείσετε ότι ενδιαφέρεστε. Οι βολεμένοι. Οι χρυσοκούταλοι. Οι ύποπτοι και διαπλεκόμενοι. Εσείς που δεν έχετε την ευαισθησία να κρατάτε το λόγο σας, ενδιαφερθήκατε για τον πόνο των άλλων…
Ας το καταλάβουν καλά όλοι. Μόνο ο Εθνικισμός, πονάει κι ενδιαφέρεται για το Λαό. Μόνο οι ιδεολόγοι Εθνικιστές απλώνουν το χέρι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο. Έμπρακτα. Με διανομές τροφίμων, ρούχων, υποστήριξη άπορων οικογενειών και με αιμοδοσίες. Όλοι οι άλλοι και το υπογραμμίζω: ΟΛΟΙ ! μόνο παίρνουν.
Εμείς που αγαπάμε τη Φυλή και την Πατρίδα, εμείς πονάμε για τα νιάτα που πάνε χαμένα, που πεθαίνουν ναρκωμένα στο ψεύτικο όνειρο, χωρίς να γευθούν τον αγώνα της ζωής. Δούλοι μιας χημικής ουσίας που τους προσφέρει λίγα λεπτά χαλάρωσης και ατελείωτα χρόνια πόνου και φόβου. Οι υπόλοιποι, όπως κάνετε για όλα τα άλλα, έτσι και με το θέμα των ναρκωτικών, κάνετε σπέκουλα. Στυγνή εκμετάλλευση για να προωθήσετε τα συμφέροντα των εντολέων σας.
Εμείς που θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να προστατεύσουμε τη Νεολαία των Ελλήνων, από τα μιαρά, υποκριτικά σας σχέδια, φωνάζουμε ΟΧΙ στα ναρκωτικά. Προτρέπουμε στην άθληση και στη μελέτη. Στη δημιουργία χαρακτήρος και προσωπικότητος, αξιών και κανόνων, αντί της παραλυσίας, της αμορφωσιάς και της πανσπερμίας που ευαγγελίζεται η Νέα Τάξη.



Εσείς αδυνατείτε να δείτε την αλλαγή που έφθασε. Που απλώνει σιγά-σιγά στην κοινωνία μας. Η αρχή έγινε με την απαξίωσή σας. Έχετε χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα. Μην μας μιλάτε λοιπόν για ευαισθησίες. Φύγετε όσο είναι καιρός. Όσο ακόμη μπορείτε. Διότι έρχεται η ώρα της πληρωμής. Η ώρα που οι ένοχοι θα δώσουν λόγο. Η ώρα που η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει. Και μέσα σε τόσα άλλα καλά που θα γίνουν τότε θα είναι και μια Ελλάδα καθαρή από ναρκωτικά και χημικά όνειρα.(myrmithonas.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...