Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ


Τελειώνουμε πολιτισμικά – Φαλιρούμε οικονομικά – Αποβαλλόμαστε από πλήρες μέλος της Ε.Ε. – Εξαντληθήκαμε από τους φόρους – Τερματίζουμε ακόμα και ως Βαλκάνιοι – Και μπασταρδευόμαστε με τους Ισλαμιστές Βαρβάρους, που αποικίζουν την Πατρίδα μας



Στο θέατρο, η τελευταία πράξη είναι η τρίτη. Μετά πέφτει η αυλαία. Στα films γράφεται: The Εnd.

Έτσι αισθανόμαστε όλοι αυτό τον καιρό -πλην των «ριζοσπαστών αριστερών»- βασανιζόμενοι μάταια 6 χρόνια, ταλαιπωρούμενοι από 4 αποτυχημένες Κυβερνήσεις, ανίκανων και αρνητικών στη λήψη αποτελεσματικών μέτρων.

Τα μέτρα αυτά θα ήσαν εκείνα που λαμβάνονται εγκαίρως από κάθε σώφρονα οικογενειάρχη, όταν δεν επαρκούν τα εισοδήματα του για την πολυτελή διαβίωση που διάγει η οικογένεια, όταν διαπιστώνει ότι αδυνατεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Τότε, κόβει δαπάνες. Παρόμοια το Κράτος, όταν οι Δαπάνες του γίνονται μεγαλύτερες από τους εισπραττόμενους φόρους, θα πρέπει να μειώσει α) και το μέγεθος και β) τις δαπάνες του.

Αυτά δεν τα έπραξαν το 2010, και παραμένουν οι αιτίες της αποτυχίας, στις προσπάθειες βοήθειας των εταίρων μας.

Άφησαν όχι αμείωτο, αλλά μεγάλωναν το απύθμενο κράτος. Τί ήλπιζαν;

Διότι οι δαπάνες που ο εκάστοτε κομματικός μηχανισμός υποχρέωνε για περισσότερο κράτος και που ένας πληθυσμός 11 εκατομμυρίων κατοίκων μπορούσε να σηκώσει ήσαν μεγαλύτερες από τα έσοδα, για να διατηρούνται με ρουσφέτια διορισμών στην εξουσία οι τέσσερις Κυβερνήσεις, που εγκλημάτησαν δανειζόμενες.

Έτσι η Ελλάδα, χρεοκοπημένη για 5η φορά, καταστρέφεται τελειωτικά χωρίς ελπίδα διάσωσης.

Τελειώνει τώρα με σπασμούς παράλογων ανεδαφικών λαϊκο-αγροτικών απαιτήσεων και αντίστοιχων επιβαλλόμενων ληστρικών φόρων, μέσα σε ένα απαράδεκτο περιβάλλον αχαριστίας προς τους εταίρους, από ανεγκέφαλους πολίτες και από την ίδια την Κυβέρνηση.

Το Κράτος όμως διατηρήθηκε άθικτο! Να δούμε τώρα, θα συνεχίσει ανέγγιχτο και αμειβόμενο;

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί διαισθανόμαστε ότι επέρχεται το Τέλος.

Τελειώνουμε πολιτισμικά. Φαλίρουμε οικονομικά. Αποβαλλόμαστε από πλήρες μέλος της ΕΕ. Τελειώνουμε σαν χώρα πολιτισμένη.

Εξαντλήθηκα με σαν Αστοί. Τερματίζουμε ακόμα και σαν Βαλκάνιοι.

Ήδη έχουμε μπασταρδευτεί με την Arabia Hantour. Την Αραβική πατσαβούρα. Διότι δεν έχουμε να κάνουμε με επιστήμονες πρώιμους όπως με τους Άραβες Αλχημιστές ή μεταφραστές της Ελληνικής Γραμματείας.

Δεν πρόκειται για σπαθιά δαμασκηνά που μετεπήδησαν στην Ισπανία μεταμορφωμένα σε χρυσοπλουμισμένες σπάθες Τολεντάνες, ούτε κήπους της Αλάμπρα και θαυμάσια γεωμετρικά αραβουργήματα.

Πρόκειται για συρφετό που κάνει στην Πλατεία Βικτωρίας τις ακαθαρσίες του, διότι έτσι ξέρει στην Stanley Bay τής Αλεξάνδρειας σηκώνοντας την κελεμπία του, κτλ. κτλ.).

Κατάλαβαν oι ψυχοπονετικοί αντιρατσιστές τη σημασία της ρήσης «Μὴ δῶτε τα ἅγια τοῖς κυσὶ, μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας εις τούς χοίρους»;

Αντιλαμβάνονται τί επέρχεται; Για όσους παλαιούς, αυτά που συμβαίνουν θυμίζουν τις μέρες αγωνίας, όταν έσπασε το Μέτωπο τον Απρίλη του 1941 και μαθεύτηκε ότι μπήκαν στην Θεσσαλονίκη τα Γερμανικά στρατεύματα με αποκοπή των δυνάμεων μας του Αλβανικού Μετώπου.

Θυμίζει την μέρα που στην έρημη άδεια Πατησίων ακούστηκαν οι πρώτες τρίκυκλες JUNDAPP.

Θυμίζει τα δελτία ψωμιού με ξυλάλευρο, τη σούπα του μπακάλη, τις αποξηραμένες Kartoffeln, τις λαχανίδες, τα φουντούκια και αυγά του «Κουρτουλούς».

Τα σακούλια μετά κατοχικά χαρτονομίσματα: Μόνο που τότε υπήρχε η ελπίδα πως θα ‘ρθει η Απελευθέρωση.

Τώρα για καμιά Ανάκαμψη δεν ελπίζουμε. Φόβοι ακόμα και για σιγανή καλυμμένη καθεστωτική αλλαγή εγείρονται.

Η υποκατάσταση του ΕΣΡ τί προμηνύει; Θα ειπωθεί με όλο τον κίνδυνο να παρεξηγηθούμε, ότι μόνο με αυταρχική διοίκηση, με αναστολή δικαιωμάτων συνδικαλιστών και συντεχνιών μπορεί να πειθαρχήσει ο Ελληνικός Λαός που μεταβλήθηκε σε άναρχο κοπάδι.

Δεν συμμαζεύεται με τίποτε αυτό το ρεμπελιό που επήλθε από την υπερβολική προστασία ατομικών δικαιωμάτων σε βάρος του συνόλου. Ακόμα, 6 χρόνια, κανένας δεν βρέθηκε μέσα ή έξω στας Ευρώπας, να απαιτήσει, μαζέψτε την καταστροφική σπατάλη άσκοπων δαπανών στις οποίες περιλαμβάνονται αυτές του αποκαλούμενου Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα!

Εκεί χάνονται στην «μαύρη τρύπα» όσα μαζεύονται από τους συνεπείς ηλίθιους φορολογούμενους.

Η τρίτη πράξη δείχνει την κατάληξη. Η Ελλάδα «διαγράφεται». Δεν υπολογίζεται ως πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγνοείται. Τους κούρασε η Πασοκρατία, που συνεχίζεται με την λεοντή ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει πώς κυβερνά. Ούτε καν ενημερώνεται η Ελλάδα για αποφάσεις που εφαρμόζονται για τα σύνορά της.

Οι υπαίτιοι; Εμείς όλοι, μαζί με αυτούς τους σφετεριστές της Εξουσίας, οι οποίοι εξέφρασαν αυτό που επιδιώκει η Αριστερή ψευτοδιανόηση που πήρε διαδοχικά τα ονόματα ΚΚΕ Εσωτερικού, ΣΥΝ, ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, ΣΥΡΙΖΑ, αφότου αποσχίστηκε από το άλλοτε ενιαίο ΚΚΕ, που κράτησε την ορθοδοξία της ιδεολογίας.

Ισχυρίζονται πως είναι οι σωστοί συνεχιστές της ΕΣΣΔ, για αυτό θέλουν να «εκδημοκρατήσουν» την Ευρώπη. Πάμε πίσω και από τον Λένιν. Στην σέκτα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Λήμπνεχτ.

Η Ευρώπη μας τιμωρεί για τις κουτοπόνηρες υπαναχωρήσεις μας και την απαράδεκτη συμπεριφορά μας προς αυτήν και το ΔΝΤ.

Θα παρουσιαστεί την τελευταία στιγμή ο «από μηχανής» Θεός; Φοβάμαι ότι και ο Θεός της Ελλάδος εξαφανίστηκε!

Βασίλειος Διον. Αναστασίου

Συνταξιούχος Διπλωματούχος Μηχανικός

της Βιομηχανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...