Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στον Ανακριτή οδηγήθηκαν χθες βράδυ οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Πρόκειται για 15 άτομα από την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη. Ανάμεσα τους και αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Οι έρευνες στηρίζονταν σε παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών. Κατασχέθηκαν 7 κιλά χασίς. Εντός της ημέρας η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Μπόλικη Ινδία χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αφορμή η συμμετοχή της Δημωφέλειας στην τουριστική έκθεση της Βομβάης κι η κριτική που εξ αυτού του λόγου άσκησε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Και από δημοτικές εκτάσεις τα αδρανή υλικά που χρησιμοποιεί εργολάβος σε δημόσιο έργο, δήλωσε η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα.
Τον Μάρτιο θα γνωστοποιηθεί το όνομα του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας δήλωσε χθες στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες του Νομού Καβάλας, περιμένουν το αποτέλεσμα και της σημερινής συνάντησης του Πρωθυπουργού με συναδέλφους τους απ’ όλη την Ελλάδα. Το μεσημέρι διαμαρτυρία μετά μουσικής από τους μηχανικούς. Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Καπνεργάτη κι αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Νέα συνάντηση για το θέμα της χρηματοδότησης των δημοτικών σχολείων συμφώνησαν να έχουν ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Θ. Τζατζάρης και ο σύλλογος δασκάλων. Διακοπή νερού το πρωί στην περιοχή της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ήταν την Κυριακή στην Κομοτηνή, στην περιφερειακή συνάντηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αμερικάνικη εταιρία θα συνεργαστεί με την Vertitek του συμπολίτη Νίκου Νίκου. Βραβείο εξασφάλισε η εταιρία Ακρόλιθος για τις επιδόσεις της το 2015. Σε ευρωπαϊκό συνέδριο αεροπορικών σόου θα συμμετάσχει τον Μάρτιο ο Πάνος Γεωργιάδης. 200 κιλά πλαστικά καπάκια δώρισαν στον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμΕΑ τα μέλη του Σώματος Οδηγισμού. Και η υπηρεσία Κήπων του Δήμου Καβάλας εργάζεται στο δημοτικό έργο της οδού Βενιζέλου. Κυκλοφοριακές αλλαγές την Κυριακή το πρωί στο κέντρο της πόλης λόγω της Αλφαβητοπαρέλασης.

Η Ιωάννα Χατζηβαρύτη παραμένει πρόεδρος στον σύλλογο Πνοή. Το βράδυ στην Στέγη εκδήλωση αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Ρέας Γαλανάκη. Την εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης στη Χρυσούπολη προετοιμάζει ο Δήμος Νέστου.

Παρελθόν για τον ΑΟΚ Τσανάκαλης- Κατρακυλάκης- Χατζηαποστολίδης. Επίσημη ανακοίνωση υπήρξε χθες. Πολύ κοντά στον ΑΟΚ ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης. Στο Νέστο υποτροπή για τον Στέρεφ. Πιθανόν να τεθεί στη διάθεση του Γιατζόγλου για το ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό ο Λίβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...