Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Δικαιώθηκαν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Παππά. Την Παρασκευή το μεσημέρι το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων συνέλαβε πλησίον του Βουνοχωρίου εργάτες που έκαναν απόληψη μαρμάρων και αδρανών υλικών από δημόσια ή δημοτική έκταση. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Η υπόθεση θα ερευνηθεί και από το Δασαρχείο.

Ικανοποίηση από τον Δήμο Καβάλας για τη συμφωνία Μαρινόπουλου- Σκλαβενίτη. Είναι άγνωστο αν αυτή περιλαμβάνει και το κατάστημα Μαρινόπουλου στην Ιχθυόσκαλα. Ανακοίνωση για τους χειρισμούς της διοίκησης στο ίδιο θέμα εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Λόγω τεχνικών έργων θα σημειωθεί διακοπή νερού το πρωί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Στο μεταξύ η ΔΕΥΑΚ συνεργάζεται με τη ΒΦΛ, καταθέτουν πρόταση για έργο σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Δικηγόρος Καβάλας κατέθεσε μήνυση κατά της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου. Ισχυρίζεται ότι ανακοινώσεις του συλλόγου τον περασμένο Οκτώβρη τον συκοφάντησαν. 10 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ζητά από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Θάσου. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας υιοθετεί τις διαμαρτυρίες των διευθυντών αρκετών δημοτικών σχολείων της πόλης επειδή αυτά δεν πήραν χρήματα σε πρόσφατη κατανομή που έκανε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εκλογές και νέες διοικήσεις χθες για τον ΝΟΚ, τον Σύλλογο Γεωπόνων και τον Όμιλο για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας. 250 πρόσφυγες ήρθαν το Σάββατο στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Καταδυτικό πάρκο ζητούν για τον οικισμό τους οι κάτοικοι του Παληού. Αναβλήθηκε για τον Μάη η προσφυγή στο ΣτΕ του Δήμου Καβάλας σχετικά με την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Παραμένουν στα μπλόκα της Χρυσούπολης και των Κερδυλλίων οι αγρότες του Ν. Καβάλας. Συνάντηση με τους καφεζυθοπώλες πραγματοποιεί αύριο το μεσημέρι η Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Στόχος οι εκλογές για μια νέα διοίκηση του σωματείου αλλά και η παρουσία στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό. Εκλογές την Άνοιξη στον Εμπορικό Σύλλογο. Ο Θέμης Ζεκερίδης είναι ο εκπρόσωπος των γιατρών στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Στα Τενάγη και την Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ήταν την Παρασκευή ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ενημερωτική εκδήλωση για το ασφαλιστικό και φορολογικό χθες από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Φροντιστών.

Το βράδυ κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Κατάμεστη από κόσμο την Παρασκευή η αίθουσα του Όσκαρ για την μουσική εκδήλωση των Συνοδοιπόρων, του Νότη Μαυρουδή και της Νένας Βενετσάνου. Ασφυκτικά γεμάτο χθες το απόγευμα το γυμναστήριο της Καλαμίτσας για τα μπαλέτα από τη Ρωσία. Στις 7 το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου.

Έχασαν χθες ΑΟΚ και Νέστος. Επεισόδια στη Χρυσούπολη με το τέλος της αναμέτρησης. Ισοπαλία για το Βυζάντιο που απέκτησε τον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ και τον Γρηγόρη Τοπάλη. Για την απόκτηση σέντερ κινείται η Ένωση. Πάλεψε αλλά έχασε από την ΑΕΚ. Δεν βοήθησαν την ομάδα μας τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής. (proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...