Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

liberation320_0
Ως γνωστόν, ιδιοκτήτης της γαλλικής αριστερής εφημερίδας Liberation (αυτής που προ ημερών έκανε έκκληση να στηριχθεί ο Τσίπρας, για να μην ανέλθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή…) είναι εις εκ της γνωστής σιωνιστικής οικογενείας των Ρότσιλντ. Και ενόψει της Συνόδου Κορυφής που έγινε χθες για το μέγα πρόβλημα της μετανάστευσης, η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο: «Μεσόγειος. Γιατί πρέπει να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες», που προφανώς απηχεί τις απόψεις των ιδιοκτητών της. Ιδού και η σχετική πρόταση:

«Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ μπορούν να πάρουν περισσότερους μετανάστες. Ορισμένοι τομείς όπως ο αγροτικός, τα μεγάλα έργα κλπ. χρειάζονται μετανάστες γιατί οι αυτόχθονες δεν θέλουν να δουλεύουν σε αυτές τις δύσκολες και κακοπληρωμένες δουλειές. Το μεγάλο παράδειγμα είναι η Γερμανία, η οποία θα χρειαστεί επιπλέον 7 εκατομμύρια εργαζόμενους σε μερικά χρόνια. Η καλύτερη ιδέα, λοιπόν, είναι να νομιμοποιηθούν οι οικονομικοί μετανάστες. Και για να μπορεί το Κράτος να ελέγχει τις μετακινήσεις μεταναστευτικών ρευμάτων, μπορεί να πουλάει βίζες σε όσους θέλουν να δουλέψουν στην Ευρώπη. Αυτή η ιδέα μπορεί να δημιουργήσει ηθικά προβλήματα. Αλλά πρέπει να υπολογίσει κανείς ότι στο αίτημα των μεταναστών απαντούν σήμερα οι διακινητές οι οποίοι κερδίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ενώ αν γίνουμε διαφανείς, τότε μπορούμε να καταπολεμήσουνε τους φόβους και την ξενοφοβία. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πολλές χώρες το κάνουν ήδη, όπως το Ισραήλ και τη Ιορδανία. Δίνουν στους μετανάστες προσωρινές κάρτες εργασίες για ανειδίκευτα επαγγέλματα. Έχουν ανοίξει γραφεία στις χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες και τους πωλούν αεροπορικά εισιτήρια».

Να, λοιπόν, που –για μια ακόμα φορά- συμφωνούν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές Ρότσιλντ, με τους «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυους» και «αντιρατσιστές» αριστερούς, που ομοίως ζητούν να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες, πρώην και… επόμενοι. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...