Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αρχική » UFO Εθεάθη » Ανεξήγητη Κυμαινόμενο μπάλα φωτιάς που παρατήρησε πάνω από την Αργεντινή,




Ένας θεατής έχει πιάσει το βίντεο από ένα μυστηριώδες πλωτό βολίδα που φαίνεται να κρέμονται πάνω από τον ουρανό στην Αργεντινή. Με καμία εξήγηση διαθέσιμη πολλοί θα ισχυρίζονται ότι είναι ένα UFO.

Το βίντεο ήταν πραγματικά ληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά μόλις ανέβηκε επάνω στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με UFO Εθεάθη Καθημερινή, τους κατοίκους της περιοχής σε Frías εντόπισε το βολίδα και αρχικά πίστευε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μετεωρίτη.

Φυσικά μετεωρίτες κινούνται με πολύ υψηλές ταχύτητες κατά την είσοδό τους στη γήινη ατμόσφαιρα και έτσι τείνουν να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.



ΑΤΙΑ έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη, από το «κλασικό μεταλλικό δίσκο σας», που έχει την τάση να επιπλέουν πάνω από γνωστά αξιοθέατα, σε λιγότερο κοινές «πύρινη σφαίρα του θανάτου» σας UFO, το οποίο εμφανίζεται, εγκαύματα πολύ έντονα και στη συνέχεια εξαφανίζεται αμέσως.

Υπάρχουν συνήθως εξηγήσεις για όλα αυτά, και με τον καιρό, το ένα θα παρουσιάσει το ίδιο πιθανώς για αυτό πάρα πολύ. Μέχρι εκείνο το σημείο, ωστόσο είμαστε σοφότεροι και δεν είναι όλοι οι άλλοι, ώστε να παρακολουθήσουν, να απολαύσετε, και να απολαύσετε σε αναίσχυντη κερδοσκοπία.

huffingtonpost.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...