Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Εξωγήινος (λέγε με Αντωνάκη) στη Συγγρού!

σαμαρας αντωνηςonpolitika

Εξωγήινος ο Αντωνάκης βρέθηκε στη Συγγού για να τους πεί ότι δεν έχασε και θα κερδίσει τις εκλογές γιατί θα πέσει ο Σαμαράς! Παράλληλα μοίρσε θεσούλες με κορυφαία επιλογή την Αννα Μισέλ! Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκτελεστική γραμματεία της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι η ΝΔ προτείνει για αντιπρόεδρος της Βουλής τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Επίσης τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα αναλάβουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.
Παράλληλα ο Σαμαράς ανακοίνωσε την ανασυγκρότηση της παρατάξης της Νέας Δημοκρατίας με τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού συμβουλίου και ανασυγκρότηση της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού.
Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του έκανε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
«Χάσαμε το μικρότερο ποσοστό που έχει χάσει ποτέ από περίοδο διακυβέρνησης, ακόμα κι όταν είχαμε να μοιράζουμε χρήματα και το μικρότερο ποσοστό από ευρωπαϊκό κόμμα μετά από διακυβέρνηση».
Ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε πως «έγιναν λάθη και τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα», ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ρόλο έπαιξε και ο «πόλεμος που δεχτήκαμε τα τελευταία 24ωρα με διαρροές για απίστευτα ποσοστά, αποσυσπείρωσαν το κόμμα και οδήγησε μερικούς ψηφοφόρους να μην πάνε ως την κάλπη».
«Επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια και αυτό κατάλαβε μεγάλο μέρος της εκλογικής μας βάσης και μέρος ψηφοφόρων όλων κομμάτων» είπε και προσέθεσε:
«Το βράδυ των εκλογών δήλωσα ότι εύχομαι οι προβλέψεις μου να διαψευσθούν. Θα φανεί αν εκείνο που προειδοποίησα ότι θα συμβεί είναι κατασκευασμένος φόβος ή αλήθεια. Οι πρώτες εξελίξεις δυστυχώς δείχνουν ότι είναι αλήθεια».
Πως αλλιώς να εξηγήσουμε ότι πριν καλά καλά αναλάβουν οι υπουργοί ξανά προσέλαβαν, ξανά εθνικοποίησαν, ή ήρθαν σε σύγκρουση με την Ευρώπη, ή οδήγησαν σε κατάργηση τον ΑΣΕΠ.
«Να γιατί βλέπουμε τις αρνητικές εξελίξεις στο χρηματιστήριο και τα spreads».

Θα κάνουν τα πάντα για να πλήξουν τη ΝΔ και να τη βυθίσουν στην εσωστρέφεια. Θα προσπαθήσουν μάταια. Τίποτα δεν μας πλήττει, η δικαίωση της ΝΔ θα έρθει σύντομα», είπε και μετά ξύπνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...