Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Εκστρατεία κατά της Μαρίας Σπυράκη



Μαρία Σπυράκη, είδα ότι πήγες στον Χαράλαμπο Αθανασίου και ζήτησες άμεσα σαφή ταυτότητα και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs.

Μην προσπαθήσεις να το αρνηθείς, μου τα ξέρασε όλα ο Γελωτοποιός. Επί τη ευκαιρία, μπες να διαβάσεις κάνα κείμενό του. Θα ξεστραβωθείς, στο υπόσχομαι.

Μαρία, βλέπω ότι ξεκίνησες εκστρατεία κατά των bloggers. Οι bloggers το ξέρουν;

Διαβάζω επίσης ότι δηλώνεις καμένη από τα blogs. Το να είσαι καμένη στον εγκέφαλο ούτε που σου έχει περάσει από το μυαλό ε; Ψάξτο σε παρακαλώ. Υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί να σε βοηθήσουν. Ρώτα τον Άδωνι και τον Βορίδη. Όλη μέρα στα ψυχιατρεία μπαινοβγαίνουν. Πώς νομίζεις ότι έγιναν Υπουργοί Υγείας;

Μαρία, έχω κι άλλο χαρακτηρισμό για σένα. Το λέω συχνά και για τον Τζήμερο. “Γαμοπέταλος”. Στο θηλυκό “γαμοπέταλη”. Άνοιξε το ρημάδι το λεξικό, ρε Μαρία. Καλά άστο, θα στο εξηγήσω εγώ. Γαμοπέταλος: Αυτός που τα παίρνει όλα σβάρνα, που τους γαμάει τη μάνα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω ύψιστης καύλας είτε λόγω απύθμενης ηλιθιότητας. Σε κάθε περίπτωση, ο γαμοπέταλος θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Οι γαμοπέταλοι είναι σπάνιοι.

Τ’ ακούς, Μαρία; Είσαι σπάνια. Είσαι είδος υπό εξαφάνιση. Κι επειδή δε σε κόβω και για πολύ καυλιάρα, μάλλον είσαι απύθμενα ηλίθια.

Μαρία, βλέπω ότι απεύθυνες το αίτημά σου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Τώρα σώθηκες! Καλά, δε ξέρεις ότι πριν χρεοκοπήσει η Ελλάδα χρεοκόπησε πρώτα η Δικαιοσύνη; Αλλιώς σιγά μην κυκλοφορούσες ελεύθερη να διακοπάρεις με τα λεφτά μας παριστάνοντας την ευρωβουλευτή. Απορώ, πού βρέθηκαν τόσα ζώα να σε ψηφίσουν. Ατενίστας ήταν;

Μαρία, θα σου γράψω ό,τι είχαμε γράψει με τη Leia και στον Σταύρο Θεοδωράκη παλιότερα. Μην ενθουσιάζεσαι, copy paste τα κάνω. Μαρία, πρέπει να ξέρεις ότι στα blogs και το διαδίκτυο γενικότερα δεν υπάρχουν οι έννοιες επωνυμία κι ανωνυμία. Έτσι, ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράσει τη γνώμη του για σένα μέσα στα μούτρα σου, οπότε έχω να σου κάνω μια πρόταση. Αντί να ενδιαφέρεσαι για το όνομα αυτού που γράφει, δώσε βάση σε αυτά που γράφει κι ίσως αποκομίσεις κάτι.

Μαρία, λες ότι δε μπορεί ο καθένας να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμα περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις. Μαρία, ανησυχώ. Μήπως έχεις πάθει αμνησία; Εσύ δε δούλευες σε κανάλι που λειτουργεί επί 25 χρόνια χωρίς άδεια κι έχει κάνει κατάληψη στις δημόσιες συχνότητες; Μήπως εννοούσες “δε μπορεί ο καθένας να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμα περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις, εκτός αν είναι ο Μπόμπολας ή ο Ψυχάρης”; Σε παρακαλώ πολύ να ανασκευάσεις τη δήλωσή σου.

Δεν είναι ώρα τώρα να ανοίξουμε συζήτηση για το μεγαλύτερο θεσμικό σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης.

Μαρία, σπάω τόση ώρα το κεφάλι μου να καταλάβω τί ήταν αυτό που σε πείραξε. Μήπως έφταιξε το κείμενο που είχαμε γράψει για την αφεντιά σου με τίτλο “Σπυράκη στον κώλο”;

Ρε Μαρία, γιατί; Εμείς ό,τι λέει το Mega γράφουμε. Άντε και λίγο από ΣΚΑΪ. Ότι δηλαδή ήξερες για τα αεροπλάνα που το 2012 παραμονές των εκλογών έφερναν λεφτά από την Ιταλία για να μην διαλυθούν οι ελληνικές τράπεζες αλλά κράτησες στο “μαξιλάρι” σου το ρεπορτάζ γιατί ήσουν παπαγαλάκι του Σαμαρά. Παρεπιπτόντως, πώς είναι ο καιρός στις Βρυξέλλες;

Εντάξει λοιπόν, αφού επιμένεις να μάθεις την ταυτότητά μας, να σου συστηθώ. Είμαι To Skouliki Tom. Μαζί με την I Willi Am και τον Οne Eyed Bert, είμαστε οι Three Mooges ή Τρίο Μούτζες – όπως θες -, τρία τρολ της Μέσης Γης, που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε σε αυτό το βρωμερό βασίλειο που λέγεται Ελλάδα και κατοικείται από κάτι τομάρια σαν εσένα.

Όλα ΟΚ τώρα; Ικανοποιήθηκες; Τί, όχι; Έλα ντάξει, συγγνώμη, παίρνουμε πίσω ό,τι γράψαμε. Δεν είσαι Σπυράκη στον κώλο. Είσαι Σπυράκη του κώλου. Σε ικετεύουμε, ρε Μαρία. Πέφτουμε στα πόδια σου. Λυπήσου μας, μωρή χουντόφατσα, μη σε πάρει ο διάολος!

Χαίρομαι πολύ που τα βρήκαμε.

Με εκτίμηση,

ΥΓ: Αντώνη, μάζεψε τους χουντόβλακες που έχεις αμολύσει δεξιά κι αριστερά γιατί δε θα ‘χουμε καλά ξεμπερδέματα.

thethreemooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...