Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΚΥΡΙΑ ΨΑPΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ HUMAN RIGHTS FIRST


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Επιτέλους εκεί που οι έρευνες, οι αναλύσεις και οι αναζητήσεις της Πολιτείας εις βάρος της Χρυσής Αυγής δεν κατέληγαν σε συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις, αλλά σε αερολογίες, ανακρίβειες και ασάφειες, ένας ξένος οργανισμός, βασιζόμενος…. πού αλλού, στην «σημαντική» μαρτυρία ενός πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, -από αυτούς που τους τελευταίους μήνες βρίσκονται παντού, ακόμη και μέσα στο σακουλάκι με τα γαριδάκια. Τελικά απ ότι φαίνεται περισσότεροι είναι οι τέως Χρυσαυγίτες μάρτυρες από τα νυν μέλη- κατόρθωσε μέσω μίας «έκθεσης καταπέλτη» να αποδείξει τα πάντα με «στοιχεία» και «αποδείξεις».

Αυτά αναφέρει στο άρθρο της στο Ethnos.gr, η «έγκριτη», «φιλαλήθης» και «αντικειμενική» δημοσιογράφος κυρία Ψαρρά Μαρία η οποία έχει επιδοθεί σε μια προσωπική εργολαβία «Χρυσαυγιάδας».

Ποια είναι λοιπόν αυτή η οργάνωση και τι λέει;

Είναι η αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση Human Rights First. Ε! Φυσικά είναι επόμενο σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ το λίκνον της «δημοκρατίας» και του «πολιτισμού» με τρείς δολοφονημένους προέδρους, μια χώρα όπου άοπλοι έφηβοι έγχρωμοι εκτελούνται από αστυνομικούς με έξι σφαίρες (!!!!), όπου ένοπλες συμμορίες ελέγχουν ολόκληρες περιοχές και διακινούν ναρκωτικές ουσίες, όπου ψυχασθενείς ένοπλοι κατά καιρούς μπαίνουν μέσα σε σχολεία και πανεπιστήμια και θερίζουν κόσμο, όπου τέλος παντού επικρατεί η «γαλήνη» και η «ευνομία» η οργάνωση HRF να μην έχει αντικείμενο ενασχόλησης, γιατί όλα βαίνουν άριστα και ως εκ τούτου να επικεντρώσει τις έρευνές και τις δραστηριότητές της στην Πατρίδα μας και στην Ουγγαρία, όσον αφορά την άνοδο του ναζισμού και του ρατσισμού.

Η έκθεση λοιπόν αυτής της οργάνωσης η οποία αριθμεί 130 σελίδες στηρίζεται σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από επισκέψεις ειδικών της οργάνωσης στην Ελλάδα και συνομιλίες με θεσμικούς παράγοντες και απλούς πολίτες.

Ας μας πληροφορήσει λοιπόν η κυρία Ψαρρά, με τι κριτήρια και με ποιες παραμέτρους χαρακτηρίζονται ειδικοί τα μέλη της οργάνωσης που επισκέφθηκαν την Ελλάδα, όπως επίσης ποιοί ήταν οι θεσμικοί παράγοντας και οι απλοί πολίτες, οι μαρτυρίες των οποίων ήταν τόσο σημαντικές για να συσταθεί η «έκθεση καταπέλτης». Μήπως η ειδικότητα των μελών της Human Rights First είναι το ψεύδος και η συκοφαντία, καθώς και η μετατροπή ανυπόστατων και ανακόλουθων μαρτυριών σε καταγγελίες και κατηγορίες;

Με ποιο τρόπο, καθότι ξένοι και με ποια επίσης κριτήρια επέλεξαν τους θεσμικούς παράγοντες και τους απλούς πολίτες για να αντλήσουν τις πληροφορίες που ήθελαν εις βάρος της Χρυσής Αυγής; Χρησιμοποιώντας την μαντική; Γιατί μίλησαν με τους συγκεκριμένους «θεσμικούς» και «απλούς» και όχι με ανθρώπους που συνωστίζονται στις διανομές τροφίμων που πραγματοποιεί το Κίνημά μας, με κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονος και του Αθηναϊκού κέντρου, ή με αναξιοπαθούντες Συμπολίτες μας; Μήπως τελικά οι θεσμικοί ήταν η κυρία Ψαρρά και οι όμοιοι της, τα καλολαδωμένα γρανάζια του αστικού κατεστημένου και οι «απλοί» πολίτες έδωσαν στα αμερικανάκια τις μαρτυρίες τους έξω από τα κομματικά γραφεία της Κουμουνδούρου και του Περισσού;

Από αυτό και μόνο, αρχής εξ αρχής, από τις ασαφείς και ακαθόριστες πηγές άντλησης, διαφαίνεται η «εγκυρότητα» και η «βαρύτητα» της έκθεσης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί, εδώ υπάρχει και η μαρτυρία πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής. Εδώ και αν πέφτει γέλιο.

Λέει λοιπόν ο και καλά πρώην για επιχειρηματία που ενίσχυε οικονομικά το Κίνημα φθάνοντας να δώσει μέχρι και το αστρονομικό ποσό των 1.500 δολαρίων (μάλλον θα μετέτρεψε τα ευρώ σε δολάρια βάσει της ισοτιμίας για να καταλάβουν οι χαζοαμερικάνοι το μέγεθος του «χρηματισμού»).

Ειλικρινά είναι απόλυτη αισχύνη και όνειδος, για τους κανάγιες και άθλιους δημοσιογράφους που προβάλουν τα λόγια ενός ηλίθιου, θεωρώντας ηλίθιο έναν ολόκληρο Λαό, μετά το σκάνδαλο της Siemens και τον χρηματισμό του ΠΑΣΟΚ με € 1.000.000 από τον Χριστοφοράτο, μέσω του Τσουκάτου λακέ του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη και την πρόσφατη απαλλαγή όλων και το δικαστικό κλείσιμο του σκανδάλου, να καταλογίζουν, ακόμη και εάν είναι αλήθεια που δεν υπάρχουν αποδείξεις, ως μεμπτή την ενίσχυση του Κινήματος μας με ένα ευτελές ποσό από κάποιο επιχειρηματία.

Στην συνέχεια ο «πρώην» λέει ότι μια «τοπική επιχείρηση» μας προμήθευε όπλα. Ναι, για αυτό «βρεθήκανε» τα οπλοστάσιά μας πλήρη βαρέων οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών. Όσο για τα αεροβόλα που αναφέρει ως βαρύνον αποδεικτικό στοιχείο όσον αφορά την οπλοκατοχή, επισημαίνουμε καθαρά πληροφοριακά, ότι αυτά δεν χρειάζεται να στα προμηθεύσουν, αλλά πας σ’ ένα κατάστημα με είδη σπορ και τα αγοράζεις. Τώρα όσον αφορά τις μετατροπές τους σε πυροβόλα όπως υποστηρίζει, ακόμη και ένας άσχετος από κανόνες οπλουργίας και βαλλιστικής γνωρίζει ότι τα μέταλλα που είναι κατασκευασμένο το κάθε όπλο έχουν ως υλικά ορισμένη αντοχή σε πιέσεις, θερμοκρασίες και αέρια, επομένως είναι αδύνατο να μετατραπεί ένα φλόμπερ σε Καλάσνικωφ, όπως επίσης ένα Καλάσνικωφ σε αντιαρματικό.

Επίσης συνεχίζοντας να αυτοεξευτελίζεται και να γελοιοποιείται «αποκαλύπτει» ότι ο κάθε Χρυσαυγίτης είχε και από ένα μαχαίρι. Και συνεχίζει σε επίπεδο βαρόνου Μινχάουζεν σχολιάζοντας «Οι χρυσαυγίτες δεν ήταν εκπαιδευμένοι, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των μαχαιρωμάτων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι πολλοί έμαθαν να τα χρησιμοποιούν». Επομένως και οι διάφορες δολοφονίες επωνύμων και ανωνύμων που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με μαχαίρια ίσως εν τέλει να μην έγιναν για ερωτικούς, οικονομικούς ή λόγους αντιζηλίας, αλλά να πραγματοποιήθηκαν από Χρυσαυγίτες. Τελικά ο Κοεμτζής μετράει ή λόγω παλαιότητος δεν αμφισβητείται η αυτουργία του;

Θα απαντήσει τώρα κάποιος «φωτισμένος» νους ότι αναφέρεται σε μαχαιρώματα αλλοδαπών και μεταναστών. Ναι! Γέμισαν τα πεζοδρόμια και τα σπίτια με μαχαιρωμένους αλλοδαπούς από Χρυσαυγίτες και οι εφημερίδες το αποσιωπούν. Αντιθέτως καθημερινά διαβάζουμε για δυο τρείς μαχαιρωμένους και σφαγμένους Έλληνες Συμπολίτες μας από αλλοδαπούς με κίνητρο την ληστεία.



Τώρα όσον αφορά τα γυμνάσια, τις εκπαιδεύσεις, τις ασκήσεις, τα «μεταπτυχιακά» και τα «διδακτορικά» τα σεμινάρια «μίσους» καθώς και τις και καλά διαβόητες σχέσεις μας με την Αστυνομία δεν σχολιάζουμε λόγω του ότι ήδη έχουμε πει πάρα πολλά περί αυτών, αφού εδώ και ένα σχεδόν χρόνο τα ακούμε ως μέρος της γενικευμένης παραδοξολογίας, ασάφειας και συνομωσιολογίας. Και επαναλαμβάνουμε ακόμη μια φορά προκειμένου να το συνειδητοποιήσει και ο πλέον ηλίθιος ότι ακόμη και να ισχύουν δεν είναι ποινικά κολάσιμα, δεν στοιχειοθετούν ποινικό αδίκημα.

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο στην έκθεση των χαζοαμερικάνων που συστάθηκε βάσει της μαρτυρίας του πρώην και των ειδικών «θεσμικών» και απλών «πολιτών».

Μόνο από αυτά που σχολιάσαμε καταλαβαίνει ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος ότι δεν αποτελεί άλλο τι από ένα αναμάσημα και μηρυκασμό όλων των συκοφαντιών και ψεμάτων που αρχής εξ αρχής προβλήθηκαν για να στηρίξουν την σκευωρία και τον διωγμό εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η οργάνωση Human Rights First η οποία συστάθηκε το 1978 από ανεξάρτητους και καλά δικηγόρους και σύμφωνα με την κυρία Ψαρρά κρίνει αντικειμενικά, χωρίς πολιτικά κριτήρια (όπως εσείς κυρία Ψαρρά που από το μίσος και τον ανθελληνισμό που σας διέπει έχετε καταλύσει κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, αδυνατώντας να προβάλλετε κάτι, έστω και αληθοφανές ;) σκοπεύει να απευθυνθεί στον πρόεδρο Ομπάμα προκειμένου να λάβει μέτρα για τον περιορισμό της αύξησης του νεοναζιστικού φαινομένου σε Ελλάδα και Ουγγαρία (αλήθεια την Ουκρανία που δηλώνουν επίσημα Νεοναζί, γιατί δεν τους αναφέρουν;)

Εμείς θα τους συνιστούσαμε ότι το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν, αν σώνει και καλά επιθυμούν να απευθυνθούν στον πρόεδρο Ομπάμα είναι να του ζητήσουν να λάβει ουσιαστικά και ριζικά μέτρα εναντίον των ψυχασθενών φανατικών του ISIL και των ομοίων τους στην Συρία, που προβαίνουν σε φρικιαστικά και αποτρόπαια εγκλήματα, εις βάρος αιχμαλώτων και του άμαχου πληθυσμού, εξευτελίζοντας κάθε έννοια πολιτισμού και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Να λάβει μέτρα εναντίον ενός στρατού φρενοβλαβών που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, που καθημερινά ισχυροποιείται και που ίσως κάποια στιγμή να αποτελέσει κίνδυνο εναντίον του πολιτισμένου κόσμου.

Δεν αναρωτιόνται άραγε αυτοί οι πεφωτισμένοι που κόπτονται για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή, γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει λάβει ουσιαστικά μέτρα απόλυτης αναχαίτισης του ISIL , ή γιατί αυτοί οι φανατικοί δηλώνουν ότι θα εξολοθρεύσουν τους ομόθρησκους τους Σιίτες και τους Χριστιανούς, ενώ για το Ισραήλ τον παραδοσιακό εχθρό των Αράβων δεν αναφέρουν λέξη;

Τελικά κυρία Ψαρρά, απ ότι δείχνουν τα γεγονότα και η λογική, είναι εντελώς ανυπόστατη η θέση σας, ότι αδίκως χαρακτηρίζομε την «έκθεση καταπέλτη» της Human Rights First υποκινούμενη από τους αμερικανοσιωνιστικούς κύκλους. Όπως άλλωστε και εσείς η ίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...