Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Έξι επικουρικοί γιατροί στο νοσοκομείο

ngnk199
Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, η απόφαση του υπουργείου υγείας με την οποία ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πρόσληψη στο νοσοκομείο Καβάλας επικουρικών γιατρών. Αυτοί οι επικουρικοί γιατροί που αποδέχτηκαν την προκήρυξη του υπουργείου και κατέθεσαν τα χαρτιά τους, όσοι δηλαδή θα απορροφηθούν ως επικουρικοί και θα εργασθούν στο νοσοκομείο Καβάλας για χρονικό διάστημα, τουλάχιστον 12 μηνών, αναμένεται ν΄ αναλάβουν τα καθήκοντά τους μέσα στο μήνα Ιούνιο.
Πρόκειται για έξι επικουρικούς γιατρούς, που θα ενισχύσουν τις κλινικές του νοσοκομείου, ένας εξ αυτών ουρολόγος, ένας ακόμη γιατρός της μονάδας εντατικής θεραπείας, περιλαμβάνεται η ειδικότητα του παιδίατρου, αλλά όχι του παθολόγου.
Για τη θέση του παθολόγου που επίσης προκηρύχθηκε με την ίδια διαδικασία, δεν κατατέθηκε καμιά αίτηση για το νοσοκομείο Καβάλας και κατά πάσα πιθανότητα η θέση αυτή θα επαναπροκηρυχθεί.
Στο νοσοκομειο Καβάλας υπάρχει ικανοποίηση για το ότι έξι επιπλέον γιατροί, έστω προσωρινά, θα ενισχύσουν το νοσοκομείο. Παρακολουθείται το θέμα του παθολόγου, που είναι απαραίτητος. Προς το παρόν η κατάσταση εξυπηρετείται με μετακίνηση παθολόγου στην Καβάλα, από το νοσοκομείο Σερρών.
Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Καβάλας, όπου προς συζήτηση και απόφαση υπήρχαν 180 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αύριο Παρασκευή ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Χρήστος Κοπατσάρης, πρόκειται να συναντήσει τους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη τύπου που αφορά πρωτοβουλίες του νοσοκομείου, που έχουν σχέση με το τμήμα πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...