Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΗ 2014

news
Οι συνδυασμοί στους δήμους και στη περιφέρεια που δεν συμμετέχουν στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις με ίδιο περιεχόμενο. Κρατούν στάση ουδέτερη, αποφεύγουν τις συνεργασίες, ζητούν ψήφο κατά συνείδηση. Τέτοιες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Τέρενς Κουίκ, ο Κώστας Μορφίδης, ο Βασίλης Τραϊφόρος, η Κατερίνα Γεροστεργίου.
Για τις δημοτικές εκλογές ανακοινώσεις εξέδωσαν οι Περικλής Αμπεριάδης, Μηνάς Βλαστάρης, Άρης Βέρρος, Μάκης Παπαδόπουλος. Αργά χθες βράδυ η Δήμητρα Τσανάκα ζήτησε debate με τον Κωστή Σιμιτσή αλλά με την παρουσία δημοσιογράφων απ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης. Την ΔΕΥΑΚ επισκέφθηκε χθες ο Κωστής Σιμιτσής.

Βάση των τελικών αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου η διαφορά του Φίλιππου Αναστασιάδη με τον Γιάννη Φιλόσογλου μειώθηκε στις 64 ψήφους. Χθες –κατόπιν εορτής- η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν κάνει δεκτό το αίτημα του Κώστα Μορφίδη να έχει εκλογικό κέντρο στη πλατεία Καπνεργάτη, δίπλα σε αυτό του Άρη Βέρρου. Το θέμα ήταν σε εκκρεμότητα από τον Απρίλιο. Με δήλωση του ο Αρχέλαος Γρανάς απευθύνει κάλεσμα ευρύτερης συνεργασίας και σύμπραξης με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις. Το απόγευμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Σάκης Κολυβάς μιλά σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ενώ την Δευτέρα πρέπει να αρχίσει δρομολόγια από και προς Θάσο, το φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος» παραμένει άφαντο. Το γεγονός δημιουργεί την εντύπωση ότι το νέο αυτό πλοίο δεν θα έρθει ποτέ στην περιοχή. Σεμινάρια ΛΑΕΚ ετοιμάζονται να οργανώσουν τόσο το Επιμελητήριο όσο και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Κοντά στον ποταμό Νέστο αλλά και σε αγροτικές περιοχές της ίδιας επαρχίας συνεχίζονται οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών. Νέο περιστατικό βανδαλισμών- το τρίτο στη σειρά- διαπιστώθηκε χθες στο υπό ανέγερση σχολείο του Αμυγδαλεώνα. Άγνωστοι έριξαν μπογιά και κόλα στο πάτωμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Παρουσιάστηκε χθες και στην Καβάλα το πρόγραμμα F.IND Consulting που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων του κλάδου των ποτών και των τροφίμων.

Παιδιά του ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας ανέλαβαν αγροτεμάχια στον δημοτικό λαχανόκηπο που ήδη καλλιεργούν. Δύο μουσικές εκδηλώσεις πραγματοποιεί Σάββατο και Κυριακή στους χώρους του το Δημοτικό Ωδείο. Αισιόδοξη για την πορεία της Φιλοπτώχου Αδελφότητας δήλωσε χθες η πρόεδρος του σωματείου Οδέττη Κολοκοτρώνη. Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος μιλά το απόγευμα σε εκδήλωση στο ΤΕΙ. Εγκαινιάζεται σήμερα στη Δ. Καπναποθήκη φωτογραφική έκθεση για τον καπνό.

Ο Ορφέας και το Βυζάντιο παρέμειναν στην Γ’ Εθνική ενώ ο Νέστος υποβιβάστηκε. Πρωταθλητής ο Αγροτικός Αστέρας. Σήμερα αγωνίζεται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Κεραυνός Πέρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...