Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Φυλετική Πολέμου -Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κατά του ρατσισμού

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις που χρησιμοποιούνται για την - όχι κατά - παγκόσμια δικτατορία.Αυτοί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της δικτατορίας του με τη μέρα. Αυτή τη φορά δεν είναι για το Λένιν και το Στάλιν τον κομμουνισμό, αλλά εμφανή φυλετικό πόλεμο της διεθνιστικής εναντίον της Δύσης.

Με Εισαγγελέα Knud Eriksen - Απρίλιος, 1997

Καθίσταται φαινομενικής ότι η καλπάζουσα αποικιοποίηση της Ευρώπης, από τους ανθρώπους από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή είναι μια μερικώς αδήλωτης φυλετικό πόλεμο. Δεν είναι μόνο τα ευρωπαϊκά έθνη που διαλύονται και κατεδαφίστηκε από το εσωτερικό, αλλά και όλους τους τομείς της λευκής φυλής, που είναι πλημμυρισμένα με τους ξένους. Το ισχυρότερο όπλο των διεθνιστές να προωθήσουν το στόχο τους μιας τυποποιημένης κόσμο χωρίς σύνορα και με ανελέητη εποπτεία της διεθνούς αστυνομικής δύναμης, είναι αυτό μαζικοί βιασμοί της Δύσης. Όταν τα δισεκατομμύρια των φτωχών Άραβες και νέγροι έχουν έπιασε, δεν θα αφήσει και πάλι από τη δική τους ελεύθερη βούληση και είναι μόνο θέμα χρόνου, όταν αύξηση της γεννητικότητας και της εγκληματικότητας τους έχει πνιγεί τη Δύση σε μια κόλαση, η οποία θα φέρει σίγουρα πολιτισμού πίσω στο Μεσαίωνα και από εκεί πιθανότατα την εποχή του λίθου. Ότι η Δύση μπορεί, εν τω μεταξύ, έχουν μια εκπολιτιστική επίδραση σε κάποια από τις αποικιοκράτες, δεν αλλάζει τη θλιβερή μοίρα της Δύσης. Ο διεθνισμός έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε, ποικίλες μεταμφιέσεις, απασχολήθηκε στον τρόπο του σε μια αυταρχική ηγετική θέση (ειδικά ο κομμουνισμός και ο διεθνής καπιταλισμός). Και οι δύο έχουν την κατάχρηση των ανθρώπων και παγκόσμια κυριαρχία ως στόχο τους, αλλά η πολυ-πολιτισμικότητα σε μεγάλη κλίμακα είναι το κύριο όπλο. Για την ημέρα οι διεθνιστές έχουν γίνει τόσο αλαζόνες και βέβαιος για τη νίκη, ώστε να έχουν πέσει όλα τα αναστολή και τώρα βασίζομαι σε επιτυχία εξαναγκάζοντας δυτικού πολιτισμού μάζα-αποικισμού, που για ένα σύντομο άποψη θα επιφέρει την υποβάθμιση του λευκού ανθρώπου σε δικό του σπίτι, και σε μια μεγάλη προβολή, η πλήρης εξόντωση του λευκού ανθρώπου.

Αυτό είναι κακόβουλο και πραγματική διεθνιστές ρατσισμού.Η ίδιοι θέλουν ο αγώνας-θέμα έφερε προς τα εμπρός, ως συνήθως, σε μια διαστρεβλωμένη μορφή, δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος «καλοσύνη-ιδεολογία, η οποία είναι τώρα χρησιμοποιούν για να φιμώσει και να δεσμεύουν τις χώρες επίθεση, είναι" αντιρατσισμού " , η οποία επιμένει στην ύπαρξη του ρατσισμού σε αυτές τις χώρες, οι οποίες, στην πραγματικότητα, είναι πολύ μικρή. Σε ένα πραγματικό μαρξιστικό τρόπο που έχουν, από τις ανταγωνιστικές ιδεολογίες του 20ου αιώνα, του κομμουνισμού και του ναζισμού (ρατσισμός), όπως θέση και την αντίθεση, αντίστοιχα, δημιούργησε μια σύνθεση, ρατσιστικό ή αντιρατσισμού "αντίστροφη ρατσισμού», ένα multi-culti θρησκεία, πλήρης, με τη σκέψη της αστυνομίας, όπου τα πιο αρνητικά χαρακτηριστικά και από τις δύο ιδεολογίες έχουν ενωθεί. Η ρατσιστική κραυγή μάχης από αυτές τις «αντι-ρατσιστές» είναι : προς τα κάτω με το λευκό άνθρωπο και ό, τι αντιπροσωπεύει.

Η ιεροσύνη στην προτιμώμενη γνώμη-έδρα των διεθνιστές, των ανθρωπιστικών οργανώσεων, και των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης, ουρλιάζουν και φωνάζουν για το ρατσισμό και του ναζισμού, η οποία στην πράξη ορίζεται ως που θέλουν να διατηρήσουν τη δική του πολιτισμού και του ίδιου του λαού του. Στο βιβλίο του "Ουτοπία και Πραγματικότητα» από το 1972, η «συντηρητική» πολιτικός Per Stig Møller (σήμερα, Ιούνιος 2005, Υπουργός Εξωτερικών, ke) παιχνίδια με την ιδέα του (επιβάλλεται) αγώνα ανάμειξη καθώς ο δρόμος προς μια πιο ειρηνικό κόσμο. Η κρατική στήριξη του Πακιστάν προπαγανδιστή για τους αποίκους, Quraishy (το ένα με το μπερέ) πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι "Άρια συγκρότημα των Ευρωπαίων" (Berl.T. 9.7.90). Εντάξει, τότε ας έχουν το ταμπού που καλύπτονται συζήτηση για το τι είναι ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο ναζισμός, ο εθνικισμός, ο πατριωτισμός και η αγάπη της πατρίδας του, και ό, τι έχει να κάνει με τίποτα, αλλά στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια καλή ματιά στο τι είναι ο κομμουνισμός, internationalsm, παγκοσμιοποίηση, σιωνισμού, του καπιταλισμού, "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη" κλπ. Αυτά-ισμός έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν εμφανώς προστατεύεται από τον έλεγχο. Στη Γερμανία μια δημοσκόπηση έγινε πρόσφατα για το «Frankfurter Allgemeine Zeitung», στο θέμα της "πολιτικής ορθότητας", απέδειξαν, ότι τα πιο επικίνδυνα θέματα να αναφέρω ήταν "Χίτλερ", "Εβραίοι", "Το τρίτο Ράιχ», Νεο-ναζί " , «πρόσφυγες», και «Τούρκοι». Είναι δεν είναι ακριβώς το ίδιο εδώ; Η δημοσκόπηση αναφέρεται σε Berlingske Tidende 20.10.1996, 1. αίρεση. P.10., όπου αναφέρεται επίσης ότι αυτή τη στιγμή το θέμα " πολιτική ορθότητα "μαστίζει τον δυτικό κόσμο, αφού εξήχθησαν από τις ΗΠΑ. Μόνο πολύ λίγοι από τους Γερμανούς το ζήτησαν ήταν σε θέση να καθορίσουν« πολιτικής ορθότητας », αλλά όταν ρωτήθηκε, η οποία εξαρτά την ότι είναι επικίνδυνο να αναφέρουμε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, υπήρξε λιγότερη αμφιβολία . Ναι, αυτό είναι ακριβώς πώς λειτουργεί η χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης και του εγκεφάλου πλύσιμο: Όχι. κατανόηση, μόνο ένα περισσότερο ή λιγότερο ασαφής φόβο, όταν ορισμένες λέξεις αναφέρεται καν τα ανθρώπινα όντα γίνονται φοβισμένα πρόβατα.

Δύο προϋποθέσεις πρέπει να είναι παρόντες για μια χώρα που πρέπει να κατακτηθεί από το εσωτερικό, όπως συμβαίνει τώρα, χωρίς όπλα, και για έναν πληθυσμό που πρόκειται να αντικατασταθούν από τους νικητές που δεν πληρούν καν οποιαδήποτε αντίσταση:
Οι ηγέτες πρέπει να είναι προδότες εναντίον του λαού τους.
Ο πληθυσμός πρέπει να είναι σε μια βαθιά έκσταση, πλύση εγκεφάλου από τους ηγέτες και τα μέσα ενημέρωσης να αποδεχθεί τη δική τους καταστροφή.

Δυστυχώς και οι δύο προϋποθέσεις στη Δανία. Είναι στην πραγματικότητα μια κατεχόμενη χώρα. Οι Δανοί έχουν οδηγήσει και κατηχηθεί το δικαίωμα από το νηπιαγωγείο από διεθνιστές, οι οποίοι δεν δίνουν ένα γιώτα τους και την ευημερία τους, αλλά οι ίδιοι την εύνοια με - όχι φανατικά καταβάλουν προσπάθειες για την εισβολή των αλλοδαπών με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Τα μέσα αυτά φθάνουν από μια αυτοκτονική πράξη Αλλοδαπών πάνω λατρεία των μη ρεαλιστική, διεθνών συμβάσεων, τη διανομή χρημάτων, την απασχόληση και τη στέγαση σε αλλοδαπούς, με την καταστολή των διαδηλώσεων των Δανών, μέσω αντι-δανική νομοθεσία, τιμωρία για "ρατσισμό", η οικονομική λιμοκτονούν και να brainswashing στα σχολεία και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Δεδομένου ότι αυτό το θλιβερό και ύπουλος θέατρο δεν είναι ακόμη αρκετά γρήγορη για τους διεθνιστές, οι οποίοι τώρα μυρίζουν αίμα, επιταχύνουν άγρια ​​τώρα με άφθονο κρατική υποστήριξη ή / και η κατάχρηση των ανθρωπιστικών οργανώσεων - που συχνά αποκαλείται ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) ως ισχυρό "βιομηχανία τω Θεώ». Εκτός από τα παλιά - του Ερυθρού Σταυρού, της Δανίας Σύνδεσμος για τη Διεθνή Συνεργασία, Αποθηκεύστε το παιδί, Προσφύγων της Δανίας ενισχύσεις κλπ., οι οποίες είναι όλο και πιο ανοιχτά αναδιοργανώθηκε στην πέμπτη στήλη για τους εισβολείς κατά της δανικής έθνος - νέες οργανώσεις είναι σχηματίζονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», «αντιρατσισμού", "δημοκρατία", "ισότητα", "ειρήνη", "περιβάλλον" κλπ. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι έχουν τον διεθνισμό ως το πιο σημαντικό θέμα τους. Αυτή η βιομηχανία καλοσύνη παίρνει για τους φίλους του διεθνισμού αμέτρητα καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας παράσιτο με ενσωματωμένο συναρπαστικά ταξίδια, και απορροφά δισεκατομμύρια από το Υπουργείο Οικονομικών με σκοπό την πλύση εγκεφάλου τους Δανούς. Είναι πιέζει τους ηγέτες μας σε όλο και περισσότερες εισαγωγές των αλλοδαπών και ολοένα και περισσότερο την εξαγωγή των δισεκατομμυρίων προς τις υπανάπτυκτες χώρες ως ενίσχυση και την απασχόληση.



Ο κοινός παρονομαστής της αρπαγής της βιομηχανίας καλοσύνη είναι διαστροφή της φυσικής υψηλοφροσύνη και την ανοχή του πολιτισμένου δυτικού ανθρώπου πέρα ​​από τα όρια της αυτοκαταστροφής. Δεν είναι μόνο έννοιες όπως η καλοσύνη και βοήθεια, αλλά και πολλές άλλες κεντρικές λέξεις και έννοιες (f.ex. «πρόσφυγας»), οι οποίες έχουν δώσει μια νέα, στριμμένα, συχνά αντίθετη έννοια, όπου οι έννοιες και οι δράσεις καλύπτουν αυτά τα λόγια, είναι μια δύναμη, η οποία διασπά διαρκώς τις δικές μας κοινωνική τάξη.George Orwell περιέγραψε αυτά τα πράγματα λεπτομερώς στο "1984"! Διαβάστε υπάρχουν περίπου "το υπουργείο για την αγάπη", "goodthinking", "πολιτική που φέρνει», «thoughtpolice» και για το πόσο ακόμα θα αναμένεται να έρθει στην αγάπη "Big Brother".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...