Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

100.000 ΈΤΟΣ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙΆ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΉ;

Αλλαγή μεγέθους-YEEWYΤο 1998, ηλεκτρολόγος μηχανικός John J. Williams ανακάλυψαν κάτι που έμοιαζε με ένα ηλεκτρικό συνδετήρα κολλήσει επάνω από το έδαφος. Άρχισε το σκάψιμο και βρήκε το φις τριών απολήξεων ήταν ενσωματωμένο σε έναν μικρό βράχο.


Σύμφωνα με τον Williams, η περίεργη πέτρα ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εκδρομής σε μια αγροτική περιοχή στη Βόρεια Αμερική, μακριά από ανθρώπινους οικισμούς, βιομηχανικά συγκροτήματα, αεροδρόμια, εργοστάσια, και τα ηλεκτρονικά ή πυρηνικά εργοστάσια.
Παρόλο που μπορεί να βλάψει την αξιοπιστία της ανακάλυψής του, Ουίλιαμς αρνείται να δώσει την ακριβή τοποθεσία του το εύρημά του, για το φόβο ότι η περιοχή μπορεί να λεηλατηθεί από άλλες μυστηριώδεις κειμήλια.
Γνωστή ως «Enigmalith" (ένας συνδυασμός των λέξεων αίνιγμα και μονόλιθου) ή "Petradox," η συσκευή παρουσιάζει την αναμφισβήτητη εμφάνιση ενός ηλεκτρονικού εξαρτήματος ενσωματωμένο σε ένα φυσικά διαμορφωμένη, στερεά πέτρα γρανίτη αποτελείται από χαλαζία και αστρίων (περιλαμβανομένων πολύ μικρά ποσοστά μαρμαρυγία.)
Αλλαγή μεγέθους-37EG7

Λόγω της μυστικότητας που περιβάλλει το εύρημα, τιμή του $ 500.000, και μια εξωγήινη θεωρία γύρω από το αντικείμενο, πολλά από την επιστημονική κοινότητα, έχουν κατηγοριοποιηθεί το Enigmalith ως φάρσα που κατασκευάζονται αποκλειστικά για τη φήμη και την τύχη για τον ιδιοκτήτη του.
Ωστόσο, Williams εξηγεί ότι ασυνήθιστη πέτρα του είναι στη διάθεση κάθε ερευνητή για ανάλυση. Οι επιστήμονες έχουν μέχρι στιγμής δίστασε μακριά από τον έλεγχο του βράχου, παρά την ανοιχτή πρόσκληση.
Σύμφωνα με τον Williams, ο οποίος ζήτησε τη γνώμη μηχανικός και γεωλόγος να εξετάσει το δείγμα, το ηλεκτρονικό εξάρτημα ενσωματωμένο στο γρανίτη αποκαλύπτει κανένα ίχνος της έχουν κολλημένα ή να συγκολλούνται σε οποιαδήποτε μορφή γνωστή? Είναι σαφές ότι το αντικείμενο υπήρχαν ήδη κατά τη στιγμή της σχηματισμού του Βράχου.
Αλλαγή μεγέθους-IGS5Y

Αφού η πέτρα βρέθηκε, γεωλογική ανάλυση διαπίστωσε ότι είναι περίπου 100.000 ετών-τεχνικά αδύνατη, σύμφωνα με τη συμβατική κατανόηση της τεχνολογικής εξέλιξης της ανθρωπότητας.
Το όργανο που αλιεύονται στην Petradox έχει σχέση με ορισμένους ερευνητές σε ένα ηλεκτρονικό υποδοχή XLR ή παρόμοιο εξάρτημα. Παρουσιάζει ένα ασθενές μαγνητικό πόλο έλξης, και οι αναγνώσεις ohm μετρητή αποκαλύπτουν ότι έχει μια δύναμη που προσεγγίζει εκείνη ενός ανοιχτού κυκλώματος.
Το φις τριών απολήξεων κατέχεται από μια μήτρα έτσι-πολύ απροσδιόριστο προέλευσης. Το τεμάχιο διαμέτρου 0,3 ιντσών δεν φαίνεται να κατασκευάζονται από ξύλο, πλαστικό, καουτσούκ, μέταλλο, ή κάποιο άλλο αναγνωρίσιμο υλικό.
Ενώ Williams απαγορεύει το δείγμα από το να σπάσει ανοικτό, έχει χρησιμοποιηθεί ένα ισχυρό ακτίνων Χ, αποκαλύπτοντας ότι το συστατικό μήτρας εκτείνεται εντός ενός αδιαφανούς εσωτερική δομή μέσα στην πέτρα.
Αλλαγή μεγέθους-BE5N8

Ενώ οι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι είναι μια απάτη, Williams είναι πεπεισμένη ότι εντόπισε ένα γνήσιο απομεινάρι των αρχαίων είτε ανθρωπογενείς ή εξωγήινη τεχνολογία, και είναι πρόθυμοι να έχουν οι επιστήμονες το πιστοποιήσει.
Ωστόσο, Williams επιμένει ότι είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της ανάλυσης, ο βράχος παραμένει σώος, και ότι δεν πρέπει να πληρώσουν για την έρευνα που εμπλέκονται.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι επιστήμονες να αποστασιοποιηθούν από το δείγμα, επειδή φοβούνται για το τι μπορεί να ανακαλύψει. Ενώ η επιστημονική ανάλυση θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ως μια περίτεχνη απάτη, θα μπορούσε επίσης να αλλάξει ριζικά την κατανόησή μας της ανθρώπινης ιστορίας.
Εάν το δείγμα είναι αποφασισμένη να είναι γνήσια, οι ερευνητές θα πρέπει επίσης να εξετάσει το σχεδιασμό της. Γιατί ένα τέτοιο συστατικό είναι ενσωματωμένο σε ένα βράχο; Τι σκοπό θα ήταν ένα τέτοιο αντικείμενο εξυπηρετούν;
Williams πιστεύει ότι η θέση της πέτρας του προσφέρει περαιτέρω στοιχεία μιας άλλης πολιτισμού ή εξωγήινη αποδείξεις. Είναι αναζητεί σήμερα μια ομάδα ανοιχτόμυαλοι ερευνητές να εξετάσουν σε βάθος την περιοχή.theviralpost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...