Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ομπάμα κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Πέντε χρόνια μια σιωνιστική Lackey


03obama-team-open-liveΔεκαπέντε λεπτά ένας Αμερικανός Πρόεδρος
James Petras
Εισαγωγή
Ρητορική άσκηση Ομπάμα στην «ομιλία της ειρήνης» στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ εντυπωσίασε λίγες αντιπροσωπείες και ακόμη λιγότεροι Αμερικανοί: Πολύ πιο εύγλωττη είναι πέντε χρόνια των πολέμων, των στρατιωτικών επεμβάσεων, κυβερνο-κατασκοπεία, δολοφονίες drone, στρατιωτικά πραξικοπήματα και την ανελέητη δίωξη των πατριωτικών ψηφολέκτες αλήθεια.

Αν «μήνυμα ειρήνης» του έπεσε επίπεδη, οι ρητές διαβεβαιώσεις των αυτοκρατορικά προνόμια, τις απειλές των στρατιωτικών επεμβάσεων και πάνω από δύο δωδεκάδες (25) αναφορές στο Ισραήλ ως «στρατηγικό σύμμαχο», επιβεβαίωσε τις υποψίες και τους φόβους ότι ο Ομπάμα ετοιμαζόταν για ακόμα πιο θανατηφόρα πολέμους.
Παίζοντας το «Κάρτα πολέμου» στο πρόσωπο των Massive Αντιπολίτευσης
ΟΗΕ ομιλία του Ομπάμα έλαβε χώρα σε μια εποχή όταν οι πολιτικές του πολέμου έχουν χτυπήσει πάτο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Μετά την ταλαιπωρία τουλάχιστον δύο μεγάλες διπλωματικές ήττες και μια σειρά από αρνητικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες αποκάλυψαν ότι μια μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών απέρριψε ολόκληρη την προσέγγισή του στην εξωτερική πολιτική, ο Ομπάμα έκανε ένα άνοιγμα προς το Ιράν. Μέχρι εκείνο το σημείο λίγους αντιπροσώπους ή τους πολίτες εντυπωσιάστηκαν ή διασκέδασαν με «νέο όραμα για τη διπλωματία των ΗΠΑ» του. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ήταν vintage Ομπάμα, το con-man: μιλάμε ειρήνης, ενώ προετοιμάζει νέους πολέμους.
Τίποτα τα τελευταία έξι χρόνια δικαιολογείται καμία ελπίδα ότι ο Ομπάμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις νέες ανοίγματα για την ειρήνη που προέρχεται από το Ιράν, τη Συρία και την Παλαιστίνη? συνήθη υπακοή του στο Ισραήλ θα πιέσει για νέους πολέμους για λογαριασμό του εβραϊκού κράτους. Σε κανένα σημείο δεν Ομπάμα αναγνωρίσει ακόμη την απότομη και εξοργισμένοι κριτική από κορυφαίους αρχηγούς κρατών σχετικά με την πολιτική του κυβερνοχώρου αποικιοκρατίας (μαζική κατασκοπεία) και την άσκηση του αυτοκρατορικών πολέμων.
Διπλό Λόγος Ομπάμα: Μιλώντας Ειρήνη Ενώ Κάνοντας Πολέμου
Στο 2009 ορκωμοσία του, Μπαράκ Ομπάμα διακήρυξε, « Θα πρέπει να πάρετε μια νέα προσέγγιση με νέα έμφαση στο σεβασμό και μια νέα βούληση για να μιλήσει . "Και τότε προχώρησε να ξεκινήσει περισσότερους πολέμους, τις ένοπλες επεμβάσεις, μυστικές επιχειρήσεις και δολοφονία εκστρατείες σε περισσότερες χώρες από κάθε πρόεδρο των ΗΠΑ κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια.
Ρεκόρ Ομπάμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών έχει ως εξής:
(1) Συνεχίζεται ο πόλεμος, σφαγή και στρατιωτικές βάσεις στο Ιράκ.
(2) 40.000 συν των ΗΠΑ "αύξηση των στρατευμάτων" στο Αφγανιστάν
(3) Η απρόκλητη επίθεση κατά της Λιβύης, ερήμωσαν την ύπαιθρο, η μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 90%, ρίχνοντας εκατομμύρια στο χάος και τη φτώχεια.και επιτρέπει μια πληθώρα των τρομοκρατικών ομάδων να διαιρέσει τη χώρα και να διανέμουν τεράστια οπλοστάσιο των όπλων.
(4) Πάνω από 400 μη-επανδρωμένα εναέρια επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών, δολοφονώντας πάνω από 4.000 άμαχοι στο Πακιστάν, την Υεμένη, το Αφγανιστάν και τη Σομαλία.
(5) Η διασυνοριακή έδαφος και αεροπορικές επιθέσεις στο Πακιστάν και της ανταρσίας πολέμου που αναγκάζοντας πάνω από 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τις εμπόλεμες ζώνες.
(6) Ο εξοπλισμός και η χρηματοδότηση των μισθοφόρων "Αφρικανικής Ένωσης" να εισβάλει και να καταλάβει τη Σομαλία, στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Σομαλούς σε στρατόπεδα προσφύγων.
(7) Η άνευ όρων υποστήριξη προς το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης και της «πώλησης» των προηγμένων όπλων και το πακέτο «βοήθειας» σε ετήσια $ 3.000.000.000 δολάρια σε μια ρατσιστική πρόθεση καθεστώτος για περισσότερες αρπαγές γης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, καθώς και την μετατοπίσεως, θανάτωση, σύλληψη και βασανισμό χιλιάδων Παλαιστινίων και των Βεδουίνων.
(8) Η αποστολή του αμερικανικού Ναυτικού στόλο στον Περσικό Κόλπο, ενώ την επιβολή ακόμη πιο βάναυση οικονομικές κυρώσεις που συνέταξε η ισραηλινο-Firsters προκειμένου να στραγγαλίσει την ιρανική οικονομία και να λιμοκτονήσουν πάνω από 70 εκατομμύρια πολίτες της σε υποταγή.
(9) Η διατήρηση της περιβόητο στρατόπεδο βασανιστηρίων του Γκουαντάναμο, όπου εκατοντάδες κρατούμενοι βασανίζονται χωρίς ίχνος (παρά τις αρχικές υποσχέσεις για να κλείσει).
(10) Οπλισμός και κατάρτισης ισλαμιστές τρομοκράτες και τους μισθοφόρους «φιλοδυτικό» να εισβάλει στη Συρία, σκοτώνοντας πάνω από 100.000 Σύριοι και την οδήγηση πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από τα σπίτια τους. Τα σχέδια του Ομπάμα να βομβαρδίσει τη Συρία βρίσκονται σε αναμονή, από τον Οκτώβριο του 2013 χάρη στην πρωτοβουλία για την ειρήνη Ρώσου Προέδρου Πούτιν.
(11) Η συμμετοχή σε γκροτέσκο παγκόσμιο κυβερνο-κατασκοπία και η μαζική κλοπή άκρως απόρρητες στρατιωτικές, οικονομικές και πολιτικές επικοινωνιών εντός συμμαχικά έθνη (από τη Γερμανία προς τη Βραζιλία), στα υψηλότερα επίπεδα.
(12) Να εξαπολύσει μια βίαιη εκστρατεία αποσταθεροποίησης στη δημοκρατική Βενεζουέλα, μετά την ήττα του υποψηφίου των ΗΠΑ? Obama ήταν ο μόνος ηγέτης στον κόσμο να αρνηθεί να αναγνωρίσει την εκλογή.
Συνολικά, πέντε Ομπάμα χρόνια στην εξουσία σημαδεύτηκε από αμείλικτη επιδίωξη του της αυτοκρατορικής εξουσίας με τα όπλα και την κυριαρχία? Αυτό έχει έρθει σε τεράστιο οικονομικό κόστος για τον αμερικανικό λαό, με τη μορφή των τεράστιων δημοσιονομικών ελλειμμάτων και σημαντικές εγχώριες και τις εξωτερικές πολιτικές απώλειες.
Ως αποτέλεσμα, αυξανόμενο κύμα Ομπάμα του μιλιταρισμού είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από προκαλώντας αντιθέτου των ειρηνευτικών πρωτοβουλιών για να αμφισβητήσει τις παραδοχές και τα προνόμια του πολέμου-έμποροι στο Λευκό Οίκο. Η δυναμική αυτής της τεράστιας σύγκρουσης μεταξύ του παγκόσμιου πολέμου και ειρηνευτικές δυνάμεις θα παιχτεί στους επόμενους μήνες.
Η δυναμική της εξωτερικής πολιτικής Ομπάμα
Ομπάμα μελλοντική πολιτική αντικατοπτρίζει την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός στρατικοποιημένες παρελθόν και την τεράστια τρέχουσα πίεση για την ειρήνη και τη διπλωματία. Οι αλλαγές που προκύπτουν από αυτές τις ισχυρές αντικρουόμενες δυνάμεις θα έχουν καθοριστική επίδραση στην παγκόσμια διαμόρφωση της εξουσίας, καθώς και για την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ για το εγγύς μέλλον.
Προχωρήσαμε με την περιγραφή στην τηλεγραφική μορφή τα γεγονότα της αρχής και πολιτικές που διέπουν αγκαλιά του Ομπάμα μιας πολιτικής μιλιταριστικής κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Θα προχωρήσουμε τώρα για να αναδείξει τιςτρέχουσες δυνάμεις αντισταθμιστικά και τα γεγονότα πιέζουν το Λευκό Οίκο να υιοθετήσει μια διπλωματική και ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων. Θα προσδιορίσει τις κορυφαίες προ-πολέμου διαμόρφωση δύναμης που ενεργεί ως εμπόδιο για την ειρήνη.Στο τελευταίο τμήμα θα σημάνει την πολιτική που προκύπτει από αυτές τις αντικρουόμενες δυνάμεις.
Η Δυναμική της Ειρήνης κατά την κληρονομιά του πολέμου
Μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου 2013, ισχυρές τάσεις που προέκυψαν φάνηκε ναυπονομεύσουν ή, τουλάχιστον, εξουδετερώνουν το αυτοκίνητο της Ουάσιγκτον σε νέες και πιο θανατηφόρα πολέμους. Οκτώ μεγάλα γεγονότα περιορίζεται οικοδόμοι αυτοκρατορία της Ουάσιγκτον να επανεξετάσουμε προσωρινά άμεσα μέτρα τους στον πόλεμο.
Αυτά περιλαμβάνουν: (1) την πρόταση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τη Συρία να καταστρέψει τα χημικά όπλα της, υπό την εποπτεία του ΟΗΕ, αμφισβητώντας την τρέχουσα ΗΠΑ πρόσχημα για τη βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό. Η επακόλουθη Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, δεν περιέχουν «ρήτρα πολέμου» (κεφάλαιο 7) - αφαιρώντας έτσι πρόσχημα της Ουάσινγκτον να βομβαρδίσει τη Συρία για «μη συμμόρφωση» με το στενό χρονοδιάγραμμα για αφοπλισμό χημικό οπλοστάσιο του.
(2) καλεί τον Πρόεδρο του Ιράν Rohani για την ειρήνη και τη συμφιλίωση, την προσφορά του για να ξεκινήσει άμεση και επακόλουθες διαπραγματεύσεις σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έχει απομονώσει το Ισραήλ και πράκτορες των Σιωνιστών της στη διεθνή σκηνή και ανάγκασε τον Ομπάμα να ανταποδώσει, με αποτέλεσμα μια κίνηση προς ΗΠΑ-Ιράν διαπραγματεύσεων .
(3), ισχυρό καταγγελία Πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff των ΗΠΑ στον κυβερνοχώρο κατασκοπεία εναντίον της κυβέρνησης, την οικονομία και τους πολίτες της, πριν από τη Γενική Συνέλευση αντήχησαν με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών ηγετών. Ερχόμενοι από την πιο ισχυρή οικονομία στη Λατινική Αμερική, η έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και ηγετικό μέλος των BRICs, η απόρριψη Rousseff των ΗΠΑ στον κυβερνοχώρο-αποικιοκρατίας και της πληροφορικής και εταιρείες τηλεπικοινωνιών και την έκκλησή της για την εθνική ανάπτυξη, τον έλεγχο και την κυριότητα των εν λόγω δίκτυα επικοινωνίας, έθεσε ένα σαφή αντι-αποικιακή τόνο στη διαδικασία. Αντίδραση της Ουάσιγκτον, την επιβεβαίωση της «δικαίωμα» της για να κατασκοπεύει τους συμμάχους και τους ιδιώτες, καθώς και εχθρούς, έχει απομονωθεί Ουάσιγκτον και βρέθηκε λίγες υποστηρικτές τέτοιων παγκόσμιων κυβερνο-αυτοκρατορικές βλέψεις. Για να φιλοξενήσει η Βραζιλία, η Ουάσιγκτον θα αναγκαστεί να προβεί σε διαπραγματεύσεις και να αναγνωρίσει (εάν δεν συμμορφωθεί με) τις απαιτήσεις της Βραζιλίας.
(4) ΗΠΑ εγχώρια κοινή γνώμη, στην πορεία προς την λύση διπλωματική Πούτιν της συριακής κρίσης, αντιτάχθηκε συντριπτικά με τις κινήσεις του Ομπάμα να βομβαρδίσει τη Συρία. Με ένα περιθώριο δύο προς ένα, το αμερικανικό εκλογικό σώμα ήταν αντίθετοι σε κάθε νέο πόλεμο? Και το Κογκρέσο ήταν έτοιμη να λάβουν σοβαρά υπόψη τα συστατικά της, όπως επιστολές έτρεχαν εννέα στο ένα εναντίον του πολέμου. Με άλλα λόγια, ο Ομπάμα δεν είχε εσωτερική υποστήριξη για να επιτεθεί στη Συρία και ήταν υπό την ισχυρή πίεση να αποδεχθεί διπλωματική λύση του Πούτιν. Η μαζική συμμετοχή των αμερικανών πολιτών, τουλάχιστον προσωρινά, έσπρωξε πίσω από τον πόλεμο-εμπόρους μεταξύ των πλούσιων και με επιρροή υποστηρικτές του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον.
(5) μιλιταριστικής εξωτερικής πολιτικής του Ομπάμα αντιμετωπίζει πιέσεις από την Κογκρέσου αδιέξοδο πάνω από τα ανώτατα όρια του προϋπολογισμού και το δημόσιο χρέος. Λείπει ένα ομοσπονδιακό προϋπολογισμό και με κυβερνητικά γραφεία, το κλείσιμο, ο Λευκός Οίκος έχει αναγκαστεί να απολύσουν εκατομμύρια των στρατιωτικών και πολιτικών υπαλλήλων. Ο Ομπάμα δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει μια δαπανηρή νέο πόλεμο, ακόμη και αν σιωνιστική προστάτες του είναι "έφοδο" Κογκρέσο και αναρρίχηση για ένα. Η «δημοσιονομική κρίση του κράτους», η οποία ξέσπασε τον Σεπτέμβριο του 2013, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό πολιτικό αντίδοτο στην πολιτική της σειράς πολέμων Ομπάμα ανέλαβε κατά τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του στο γραφείο. Η οροφή του χρέους κρίση και τα επακόλουθά της αποδυναμώσει περαιτέρω την ικανότητα του Λευκού Οίκου και την προθυμία να ακολουθήσει μια εκτεταμένη ατζέντα του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Άρνηση του Κογκρέσου να αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους, χωρίς μειώσεις του προϋπολογισμού, θα μπορούσε να αποτελέσει το έναυσμα για μια κρίση στις χρηματοπιστωτικές αγορές εξαπλώνεται στην παγκόσμια οικονομία και οδηγούν σε βαθιά ύφεση. Ο Λευκός Οίκος έχει τα χέρια της πλήρους προσπαθεί να σταθεροποιήσει την εγχώρια οικονομία και να εξευμενίσει Wall Street, αποδυναμώνοντας έτσι την προθυμία της να συμμετάσχει σε ένα νέο πόλεμο.
Μια προειδοποίηση: Είναι πιθανό ότι, αντιμετωπίζοντας πολιτικές διαιρέσεις και μια οικονομική κρίση, πολιτικά τυχοδιώκτες και pro-Ισραήλ σύμβουλοι θα μπορούσε να πείσει τον Ομπάμα να ξεκινήσει ένας πόλεμος για να «ενοποιήσει τη χώρα» και «αποσπάσει την προσοχή από τις εγχώριες πανωλεθρία του. Ένα στρατιωτικό απόσπαση της προσοχής, βέβαια, θα μπορούσε να αποτύχει? Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα κομματικό τέχνασμα και να εμβαθύνει τις εγχώριες τμήματα, ειδικά αν μια επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν ή τη Συρία οδήγησε σε ένα ευρύτερο πόλεμο.
(6) Οι Snowden αποκαλύψεις της (NSA), της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της παγκόσμιας κατασκοπεία έχουν αποδυναμώσει τους δεσμούς του Λευκού Οίκου στους συμμάχους του και την αυξημένη ανταγωνισμό με τους αντιπάλους της. Εμπιστοσύνη και συνεργασίας, ιδίως όσον αφορά την ευφυΐα, έχουν αποδυναμωθεί στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και, σε μικρότερο βαθμό, στην Ευρώπη. Αρκετές χώρες έχουν διακόψει τη χρήση των ΗΠΑ-IT εταιρείες που είχαν συνεργαστεί με την NSA. Με την απώλεια πρόσβασης στις επικοινωνίες των κορυφαίων αξιωματούχων σε στοχευμένες χώρες, αυτές οι αποκαλύψεις θα μπορούσαν να βλάψουν την παγκόσμια εμβέλεια της Ουάσιγκτον. Εξωφρενικές δικαιολογίες Ομπάμα και Κέρι για την κατασκοπεία των συμμάχων τους και των ιδιωτών πολιτών και την υπεράσπισή τους παρέμβασης στο χώρο του κυβερνοχώρου έχουν προκαλέσει ισχυρά πολιτικά ρεύματα του αντι-ιμπεριαλισμού μεταξύ των μεγάλων εμπορικών εταίρων. Κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες υποστήριξε, « Οι ΗΠΑ είναι λάθος αν νομίζει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του κόσμου ». Επίθεσή του σε αμερικανική στρατιωτική ιμπεριαλισμό, "... η τρομοκρατία καταπολεμάται μέσω της κοινωνικής πολιτικής όχι με στρατιωτικές βάσεις »... αντήχησαν μεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία των αντιπροσώπων των Ηνωμένων Εθνών. Σε πλήρη αντίθεση, πολεμοχαρείς ομιλία του πρωθυπουργού Νετανιάχου έλαβε μια εχθρική υποδοχή μεταξύ των αρχηγών κρατών που δεν απλά να περπατήσετε έξω στην αποστροφή.
Οι Snowden αποκαλύψεις της κυβερνο-ιμπεριαλισμού έχει αποδυναμωθεί σοβαρά την ικανότητα των ΗΠΑ για τον πόλεμο με την έκθεση δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών και αξιοπιστίας των πολεμοκάπηλων που συνδέονται με την NSA, κάνοντας πόλεμο σχεδιασμό πιο δύσκολη.
Οι εγχώριες και ξένες δυνάμεις, καθώς και οι παγκόσμιες συνθήκες για την ειρήνη, θα είναι συντριπτική σε οποιοδήποτε κανονικό αυτοκρατορικό σύστημα. Αλλά υπάρχει ένα « ειδικό συντελεστή » , ένα ισχυρό " Undertow " , η οποία αντιτίθεται τις δυνάμεις για την ειρήνη, δηλαδή το Ισραήλ και ΗΠΑ που βασίζεται δισεκατομμυριούχου του χρηματοδοτείται, 300.000 μέλη-ισχυρή εθνική και τοπική διαμόρφωση σιωνιστικό Power (ZPC) βαθιά ριζωμένες στην κυβέρνηση και της κοινωνίας των πολιτών.
Εναντίον των Winds of Peace: τη διαμόρφωση τροφοδοσίας του σιωνιστικού
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη, ως μέρος μιας ισραηλινής εκστρατείας να υπονομεύσει την παγκόσμια υποστήριξη για την ειρηνική επίλυση του πολέμου κατά της Συρίας και του Ιράν-ΗΠΑ σύγκρουση. Στις 30 Σεπτεμβρίου, Netayanhu συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ομπάμα και απηύθυνε την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ την επόμενη μέρα. Ισραήλ και Νετανιάχου αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό εμπόδιο στην αυξανόμενη «παλίρροια της ειρήνης". Λαμβάνοντας υπόψη το καθεστώς της ως κράτος-παρίας και αρνητική άποψη της παγκόσμιας κοινότητας του Ισραήλ και εκφοβισμού του Υπουργού πρωθυπουργός, ο Νετανιάχου έχει να εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από τις ΗΠΑ να διατηρήσει το μονοπώλιο της πυρηνικών όπλων στην περιοχή, τεράστια αποθέματά της χημικών όπλων και στρατιωτικού της υπεροχή στη Μέση Ανατολή. Ο Λευκός Οίκος και το Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι ζωτικής σημασίας όργανα υποστηρίζουν τη φιλοδοξία του Ισραήλ για τις μη αμφισβητούμενες ηγεμονία στη Μέση Ανατολή. Και τη διαμόρφωση τροφοδοσίας του σιωνιστικού είναι αποφασιστικής σημασίας για τον καθορισμό της αμερικανικής πολιτικής σε ολόκληρη την περιοχή.
Η ZPC λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: (1) δεκάδες σιωνιστική δισεκατομμυριούχοι και εκατομμυριούχοι ταμείο με έδρα την Ουάσιγκτον μύλους προπαγάνδας (τα λεγόμενα «think tanks»), μια στρατιά από «εμπειρογνώμονες» υπέρ του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή και Ivy αρθρογράφοι Λιγκ, το 52 μεγάλες αμερικανικές οργανώσεις σιωνιστική και 300,00 ζήλο μαχητές τους. Θα ρίχνουμε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε προεκλογικές εκστρατείες σε όλη τη χώρα, ανταμείβοντας πολιτικοί συμβατό που υποστηρίζουν οποιαδήποτε νομοθεσία ή ψήφισμα που υποβλήθηκε από τους σιωνιστές πολιτικάντηδες και των ομάδων συμφερόντων (ενώ βάναυσα τιμωρία τυχόν Κογκρέσου «διαφωνούντες)».
(2) Δεκάδες σιωνιστική ζηλωτών καταλαμβάνουν καίριες θέσεις εντός της διοίκησης, ιδίως όσον αφορά τους υποψηφίους που ασχολούνται με τη Μέση Ανατολή και το Υπουργείο Οικονομικών, εξασφαλίζοντας ότι οι Αμερικανοί πολιτικοί επιβάλει οικονομικές κυρώσεις για τους εχθρούς του Ισραήλ και να συνεχίσει τους πολέμους στα συμφέροντα του Ισραήλ. Είναι άνευ όρων επιστροφή Ισραήλ από τις επιθέσεις της στους γείτονές της και να μπλοκάρει κάθε επιβολή κυρώσεων ψηφοφορία στον ΟΗΕ.Μπορούν να βεβαιωθείτε ότι το Ισραήλ δέχεται τα πιο προηγμένα όπλα και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών πληρώνει ετήσια 3.000.000.000 δολαρίων συν αφιέρωμα του δολαρίου με το εβραϊκό κράτος.
(3) Οι πρόεδροι των 52 σημαντικών αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων και των αγωνιστών τους εξασφαλίσουν την τοπική και την εθνική στήριξη για το Ισραήλ, ακόμη και εις βάρος των εθνικών συμφερόντων των προτεραιοτήτων των ΗΠΑ και. Οι ζηλωτές παρέμβει ενεργά στην απαγόρευση, λογοκρίνει ή να απειλούν την απασχόληση του κάθε επικριτής του Ισραήλ ή της ZPC - η επέκταση στο πιο κοσμικό τοπικό επίπεδο παρενόχλησης. Περιορίζουν επιτυχία το περιεχόμενο και τους συμμετέχοντες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις παγκόσμιες υποθέσεις φόρουμ και πανεπιστημιακά προγράμματα με τις απειλές τους και τον εκφοβισμό.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από την υπέρ του Ισραήλ μεγιστάνες, δημοσιογράφων και σχολιαστών που μούχλα δημόσια αντίληψη του Ισραήλ ισχυρίζονται ότι είναι ένα « προπύργιο της δημοκρατίας », ενώ η σήμανση του Ιράν σε«τρομοκρατική ισλαμική δικτατορία» . Media αναλυτής Στιβ Lendman περιγράφει, στο άρθρο του με τίτλο, " το Ισραήλ εγκαινιάζει Anti-Rohani Media Blitz ", επανέλαβε ψέματα Νετανιάχου για θέματα που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και πώς πολεμοχαρή προπαγάνδα των μεγάλων ΗΠΑ μέσα μαζικής ενημέρωσης παπαγάλος του Ισραήλ. Η New York Times , Washington Post , Wall Street Journal και το Bloomberg ζήτησης πίσω Νετανιάχου για σκληρές οικονομικές κυρώσεις και οι απειλές της επίθεσης κατά του Ιράν. Η Καθημερινή Alert , φερέφωνο των 52 Προέδρων της Major American Jewish Οργανισμού, αναπαράγει και να κυκλοφορεί δεκάδες δυσφημιστικό πολεμικής diatribes υποτιμητικά Πρόεδρος Rohani και δουλικά επαινέσω κάθε πολεμοχαρή έκρηξη έξω από τα στόματα των ισραηλινών πολιτικών και των στρατηγών. Για παράδειγμα, με αποτέλεσμα σιωνιστική προπαγανδιστική, Jeffrey Goldberg αποκαλεί ο Πρόεδρος Rohani μια « ανέντιμη πόλεμος έμπορος "απολύσεις ειρηνευτικές προτάσεις του, επειδή δεν είναι« έτοιμη να κλείσει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του ». Aaron David Miller, ένας άλλος ένας από τους διανοούμενους της Ουάσιγκτον Ισραήλ, αντηχεί Νετανιάχου " ανησυχίες για πανούργος Ιρανούς μουλάδες και δώρα φέροντες ", ενώ ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ« να φροντίσει τις ανησυχίες του Ισραήλ ". Η ζήτηση σιωνιστικό ότι «ανησυχίες ασφαλές Ισραήλ« Οι ΗΠΑ είναι ένα δεν brainer, διότι το εβραϊκό κράτος είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το Ιράν της κυριαρχίας της, να παραδώσει ολόκληρο το ιατρικό και πολιτικό πυρηνικό του πρόγραμμα και να υποβάλει στο Ισραήλ περιφερειακή ηγεμονία ...
Οι ΗΠΑ και το βρετανικό Τύπο ανέφεραν ότι η αμερικανική Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Θεμάτων (AIPAC), έχει ξεκινήσει τη δική τους « πλήρους κλίμακας εισβολή »του Κογκρέσου των ΗΠΑ, στέλνοντας πάνω από 300 πλήρους απασχόλησης λομπίστες να σαμποτάρουν κάθε μορφή προσέγγισης μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν.Ακριβώς πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, AIPAC μαχητές έγραφαν νομοθεσίας για το Κογκρέσο των ΗΠΑ, το οποίο επέβαλε νέες πρόσθετεςκυρώσεις για να υπονομεύσει περαιτέρω ιρανικές εξαγωγές πετρελαίου? προσπάθειές τους εξασφάλισε "bi-κομματικές" υποστήριξη πάνω από 300 μέλη του Κογκρέσου. Ενώ ο πρόεδρος Ομπάμα αντιμετωπίζει μια διαιρεμένη Κογκρέσο, το Ισραήλ-Firsters από AIPAC εύκολα να εξασφαλίσει μια σχεδόν ομόφωνη ψηφοφορία για να τορπιλίσει οποιαδήποτε διπλωματική διαλόγου μεταξύ Ουάσινγκτον και της Τεχεράνης. Αυτές οι νέες κυρώσεις εξτρεμιστικές υπαγορεύτηκαν από τον ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών και έχουν σχεδιαστεί για να σαμποτάρουν κάθε White διαπραγματεύσεις Βουλή.
Ενώ ορισμένες μεγάλες εφημερίδες, όπως οι Financial Times, περιγράφει το " υποψίες στο Κογκρέσο που ανεβάζουν τον πήχη για μια συμφωνία ", αποτυγχάνουν να αναφέρουν την έκτακτη παρέμβαση και την επιρροή της AIPAC στην σπορά αυτά τα« υποψίες »- και authoring όλα τα αντι-Ιράν νομοθεσία κατά τα τελευταία δύο χρόνια!Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτει μέχρι και τον κεντρικό ρόλο του ZPC σε αντίθετες διαλόγου των ΗΠΑ με το Ιράν, και στο να υποσκάψουν την ώθηση για την ειρήνη ευνοείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του πολέμου-κουρασμένος και οικονομικά κακοποιημένες Αμερικανούς. Ακόμη και «προοδευτικές και αριστερές» εβδομαδιαίων, μηνιαίων και τρίμηνα σιωπούν για το σημαντικό ρόλο του ZPC.Οδηγώντας αριστερά δημοσιογράφοι συστηματικά φούστα γύρω από οποιαδήποτε εις βάθος συζήτηση του AIPAC και 52 υπέρ του Ισραήλ εβραϊκές οργανώσεις στο χειρισμό το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την εκτελεστική εξουσία.
Κάθε συγγραφέας που παρακολουθεί ΗΠΑ νομοθετικές ακροάσεις της επιτροπής για τη Μέση Ανατολή ή παρατηρεί Κογκρέσου συζητήσεις ή συνεντεύξεις του Κογκρέσου μέλη του προσωπικού και των ομάδων συμφερόντων, ή διαβάζει AIPAC εκθέσεις, μπορεί να συγκεντρώνουν άφθονη δημόσια τεκμηρίωση της σημαντικό ρόλο ότι το Ισραήλ, μέσα από αυτό οργανισμούς των ΗΠΑ σιωνιστές και πράκτορες , παίζει υπαγορεύει ΗΠΑ-Ιράν. Τίποτα δεν απεικονίζει την ακραία δύναμη των ZPC ασκήσεις πάνω από την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν από τη βροντερή σιωπή του «προοδευτικοί» πάνω από το κεντρικό ZPC ρόλο στη χάραξη πολιτικής. Είναι απλώς δειλία ή φόβο μήπως δυσφημιστεί ως «αντισημίτης»; Ή μήπως είναι ο φόβος να αποκλειστούν ή στη μαύρη λίστα από μεγάλα μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύσεις; Ή μήπως είναι συνενοχή : Όντας «κρίσιμη των προνομίων και εξουσίας», ενώ εκτός από την επιλεκτική αναφορά της πρόσβασης σιωνιστική και την επιρροή;
Έτσι, έχουμε την κατάσταση στις ΗΠΑ σήμερα, όπου ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου υπαγορεύει η «διαπραγμάτευση όρων» στους Προέδρους των 52 σημαντικών αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων. Σύμφωνα με τις επιταγές του Νετανιάχου, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πρέπει να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες εμπλουτισμού ουρανίου - συμπεριλαμβανομένων και ότι για την ιατρική, την έρευνα και τη χρήση της ενέργειας, κλείστε τις εγκαταστάσεις εμπλουτισμού στο Qom, αφαιρέστε όλα τα εμπλουτισμένο ουράνιο και να σταματήσει την παραγωγή πλουτωνίου. Έχοντας θέσει αυτές τις γελοίες, κυριαρχία-θανάτωση συνθήκες για το Ιράν και έχει την άνευ όρων υποστήριξη όλης της ZPC, ο Νετανιάχου προχωρεί για να σαμποτάρουν την ειρηνική, διπλωματική διαδικασία μέσω των lap-κουτάβια στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ως μία Washington αυθεντία σημείωσε το καθεστώς Ομπάμα " έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι οι ισραηλινές απόψεων για το Ιράν έχει μια μεγάλη επιρροή (sic) σχετικά με τη γνώμη του Κογκρέσου των ΗΠΑ ".
Καμία χώρα σε κάθε ήπειρο ή θα μπορούσε να δεχθεί τους όρους που υπαγορεύονται από το Ισραήλ και την Πέμπτη Φάλαγγα της στις ΗΠΑ - όρους που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία. Στην πραγματικότητα, όλες οι χώρες με τις εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας και προηγμένες ιατρικές και ερευνητικά ιδρύματα να συμμετάσχουν σε μερικές ή όλες από αυτές τις δραστηριότητες. Με τον καθορισμό αυτών των όρων εξτρεμιστικές, ο Νετανιάχου είναι σε ισχύ πλημμυρίσει τις διαπραγματεύσεις από την αρχή και θέτοντας τις βάσεις για τον πόλεμο , η λεγόμενη «στρατιωτική επιλογή» ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ομπάμα συμφωνούν θα ακολουθήσουν από την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων.
Σε έναν ορθολογικό δημοκρατικό κόσμο, οι περισσότεροι ειδικοί θα υποστηρίζουν ότι η νέα ευθυγράμμιση των δυνάμεων για την ειρήνη, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλη και αυξανόμενη εγχώρια αντίθεση με νέους πολέμους και την παγκόσμια κοινή γνώμη υπέρ των ανοίγματα Προέδρου Rohani για τις διαπραγματεύσεις, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν εύκολα να αγνοήσει τον πόλεμο του Ισραήλ καπηλεία . Όμως, μια πιο ρεαλιστική και στοχαστική ανάλυση, ωστόσο, θα υποστήριζαν ότι οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσει μόνο με μεγάλη δυσκολία, ειδικά στο πρόσωπο του ZPC σαμποτάζ στην προσθήκη νέων κυρώσεων και όχι πράξη καλής πίστης κοπής ή τη μείωση των υφιστάμενων κυρώσεων.
«Επιθετικό πόλεμο» στην ισραηλινο-ZPC πήγε σε υψηλή ταχύτητα ακριβώς τη στιγμή που η παγκόσμια κοινή γνώμη, ο ΟΗΕ και ακόμη και ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε με ενθουσιασμό τις ειρηνευτικές προτάσεις νεοεκλεγείς Ιρανός πρόεδρος Rohani.
Ο σκοπός ήταν να σαμποτάρει κάθε διάλογο με το Ιράν πριν καν αρχίσει. Η ZPC έλαβε τα ακόλουθα μέτρα:
1. AIPAC και των πελατών της στο Κογκρέσο των ΗΠΑ έχουν κυκλοφορήσει νέες σκληρές κυρώσεις και γρήγορα υπέγραψαν δεκάδες υποστηρικτές του Κογκρέσου.Ολόκληρη η συσκευή σιωνιστικό, με επικεφαλής τους Προέδρους του '52 τις μεγάλες εβραϊκές αμερικανικές οργανώσεις », υποστήριξε τις πιο πρόσφατες και πιο αυστηρές κυρώσεις κατά της ιρανικής βιομηχανίας πετρελαίου. Ακολούθησαν υπαγορεύουν Νετανιάχου να κάνει την ιρανική κατάρρευση της οικονομίας. Ο σκοπός της ZPC είναι να δημιουργήσει τις χειρότερες δυνατές συνθήκες για τις διαπραγματεύσεις - υπονομεύοντας την «καλή θέληση» μετά χειρονομίες του Ομπάμα (η τηλεφωνική συνομιλία με τον Rohani) και σίγουρα να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των κυρώσεων-κουρασμένο πληθυσμό του Ιράν κατά ΗΠΑ-Ιράν για διάλογο.
2. Η περιβόητη ισραηλινή στολή κατάσκοπος, Μοσάντ, ήταν πιθανότατα εμπλέκονται στη βάναυση δολοφονία του υπαλλήλου του Ιράν είναι επιφορτισμένες με την κυβερνο-άμυνα, Mojtaba Ahmadi. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι, από το 2007, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ ήταν πίσω από τις φρικτές δολοφονίες των πέντε Ιρανών πυρηνικών μηχανικών και επιστημόνων, καθώς και ο επικεφαλής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων τους. Η χρονική στιγμή της τρέχουσας οργή ​​Μοσάντ έχει σχεδιαστεί για να δηλητηριάσουν περαιτέρω το κλίμα για τις ΗΠΑ-Ιράν διαπραγματεύσεων , έστω και αν το θύμα αυτή τη φορά δεν συνδέεται άμεσα με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
3. Ομιλία Νετανιάχου στη Γενική Συνέλευση ήταν καθαρό διαβρωτικά βιτριόλι, δολοφονία χαρακτήρα και την κατασκευή. Έκανε συνεχείς αναφορές στο «πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» του Ιράν, αν και επί τόπου εκθέσεις του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας και δεκαέξι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν δείξει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Παρ 'όλα αυτά, χάρη στη δύναμη και την επιρροή της ZPC, δηλητηριώδες μήνυμα Νετανιάχου ήταν αναμεταδίδεται από όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και πήρε και επανέλαβε με επιρροή υπέρ του Ισραήλ think tanks, ακαδημαϊκοί και ειδήμονες. Νετανιάχου εξαπέλυσε το σιωνιστικό υπέρ του πολέμου μηχανή προπαγάνδας για να ενεργοποιήσει εβραϊκή powerbrokers να «βάλει τη συμπίεση» στο Λευκό Οίκο. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο: Ο Ομπάμα έσπευσε να παπαγάλος Νετανιάχου βρίσκεται ότι το Ιράν είχε ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων. Secretary of State Kerry υπάκουα δεσμεύθηκε να διατηρήσει την «στρατιωτική λύση» για την αντιμετώπιση του Ιράν στο τραπέζι »- με άλλα λόγια, η απειλή μιας μονομερούς επίθεσης. ΟΗΕ Πρέσβης Samantha ρεύματος ζήτησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Rohani κάνουν άμεσες παραχωρήσεις, προκειμένου να αποδείξει την "σοβαρότητα" του.
Συμπέρασμα: World Peace ή σιωνιστικό πόλεμο;
Οι πρόσφατες πολιτικές και διπλωματικές αλλαγές παρέχουν την παγκόσμια κοινότητα με ένα μέτρο αισιοδοξίας για τις προοπτικές για την ειρήνη. Υπό την έντονη πίεση από την κοινή γνώμη των ΗΠΑ, Ομπάμα προσωρινά πήγε μαζί με διπλωματική προσέγγιση Ρώσου Προέδρου Πούτιν κατά των χημικών όπλων στη Συρία.
Θετική απάντηση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την κλήση Ιρανού προέδρου Rohani για διάλογο ανάγκασε τον Ομπάμα να εξετάσει ανοιχτά απευθείας διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη για το πυρηνικό της πρόγραμμα.
Η παγκόσμια κοινή γνώμη, θετική συνομιλητές στο Ιράν, τολμηρές διπλωματικές πρωτοβουλίες από τη Ρωσία, και συνεργατική συμπεριφορά από τη Δαμασκό, όλα τα γεγονότα δείχνουν προς μια ειρηνική επίλυση των σημερινών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, αντιμετωπίζουν μια τρομερή εχθρό ενσωματωμένα σε πολύ κέντρων εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ZPC, η οποία ενεργεί για λογαριασμό της υπερ-μιλιταριστική ισραηλινό κράτος.
Κατά τη διάρκεια των ετών, η ZPC έχει επιτυχώς πιέσεις για εξοντωτικές κυρώσεις και τους πολέμους κατά σειρά περιφερειακών αντιπάλους του Ισραήλ. Οδηγώντας Σιωνιστές στο καθεστώς Μπους συνθετικά το μύθο των «όπλων μαζικής καταστροφής» του Σαντάμ Χουσεΐν με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να εισβάλουν, καταλαμβάνουν και καταστρέφουν το Ιράκ, παρά τις μαζικές αντιδράσεις από την κοινή γνώμη των ΗΠΑ σχετικά με την παραμονή της εισβολής. Των Σιωνιστών στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και το Λευκό Οίκο χαστούκισε γενικούς προσανατολισμούς των οικονομικών κυρώσεων κατά του Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία -   εμποδίζοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου των ΗΠΑ από επενδύσεις και το εμπόριο με αυτές τις πλούσιες σε πόρους των εθνών, τα οποία κλείνουν «Big Oil» κόστος σε 500 δις δολάρια σε απώλεια εσόδων . Μια εμπειρική μελέτη επιτροπές του Κογκρέσου, νομοθετικές συζητήσεις, ψηφίσματα και εκλογική συμπεριφορά αποδεικνύει ότι η ZPC συνέγραψε τη νομοθεσία κυρώσεων και των διοικητικών υπαλλήλων, που συνδέονται με την ZPC, εφαρμόζονται τα μέτρα.
Η λαϊκή αντίληψη ότι «Big Oil» ήταν υπεύθυνη για αυτούς τους πολέμους και τις κυρώσεις, ως μέρος του κάποια καθεστώς να αναλάβει τις εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου του Ιράκ και του Ιράν, δεν έχει εμπειρική βάση. Η ZPC νίκησε «Big Oil»: Εξόνιο, Mobil και Chevron δεν ήταν καμία αντιστοιχία για την ZPC όταν ήρθε στην διεισδυτική Κογκρέσο, η νομοθεσία authoring, κινητοποίηση δισεκατομμυριούχους για τη χρηματοδότηση του Κογκρέσου εκστρατείες, οργάνωση χιλιάδες ζήλο μαχητές ή επηρεάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - συμπεριλαμβανομένης της Wall Street Journal . Οι κυβερνήσεις των δισεκατομμυρίων των φτωχών ανθρώπων στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική μπορούν μόνο να ονειρεύονται την ετήσια 3.000.000.000 δολαρίων αφιέρωμα δολάρια το ZPC εξασφαλίζει για το Ισραήλ από τους Αμερικανούς φορολογούμενους-για τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του είναι ανίκανος να τιμωρήσει το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου, επειδή το ZPC εγγυάται ένα βέτο των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε ανάλυση. Παρά την αντίθεση ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου, η ZPC διασφαλίζει ότι η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αποικιακή επέκταση του Ισραήλ και αρπαγές γης στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, και τους βομβαρδισμούς της Γάζας, το Λίβανο, τη Συρία, το Ιράκ και το Σουδάν. Με άλλα λόγια, η ZPC έχει υπονομεύσει με επιτυχία τα συμφέροντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ πολυεθνική, η θέση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις ανάγκες των δισεκατομμυρίων των φτωχών του Τρίτου Κόσμου. Η ZPC προκαλεί τις ΗΠΑ για να ξεκινήσει η παρατεταμένη βίαιη πολέμους κοστίζει στην οικονομία των ΗΠΑ πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια και εντελώς καταστρέφοντας έξι κυρίαρχες χώρες (Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη και τη Σομαλία). Σήμερα, το Ισραήλ και η ZPC καθοριστούν οι όροι για τις ΗΠΑ-Ιράν για διαπραγματεύσεις - πλημμυρίσει τους σε αποτυχία . Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ηχώ υβριστικές (και παιδική) χαρακτηρισμό του Νετανιάχου του Προέδρου Rohani ως «αναξιόπιστη» και ένα «λύκο με ενδύματα προβάτων». Και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ παπαγάλοι Τζον Κέρι Νετανιάχου βρίσκεται για το πυρηνικό πρόγραμμα όπλων του Ιράν. Λίγο μετά την ομιλία του με Rohani, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα έκανε ευσυνείδητα έκθεσή του για την όλη συζήτηση για την Νετανιάχου - ζητούν την έγκριση του Ισραήλ. Ο Ομπάμα στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Ισραηλινό «χειριστές» του και υποσχέθηκε πίστιν εις τα συμφέροντα του Ισραήλ, βέλασμα ότι «στρατιωτική επιλογή (να επιτεθούν στο Ιράν) εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι». Για εκατόν ενενήντα πρώτη φορά (κατά το παρελθόν έτος) Πρόεδρος Ομπάμα υποσχέθηκε αμέριστη υποστήριξη των ΗΠΑ για την υπεράσπιση του Ισραήλ. Σαν ένα σπασμένο αρχείο (ή σπασμένα πολιτική hack), ο Ομπάμα επανέλαβε ότι « το Ισραήλ πρέπει (sic) διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει στρατιωτική δράση κατά του Ιράν, αν αισθάνεται να απειλείται από το Ιράν ".
Η συσκευή σιωνιστική προπαγάνδα έχει θέσει τους όρους για την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε σχέση με το Ιράν. Τελ Αβίβ παραγγελίες και οι απαιτήσεις ZPC ότι ο Ομπάμα «διαπραγματεύονται» υπό ισραηλινή όρους. Ιράν, η ZPC επιμένει, πρέπει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τις στρατιωτικές βάσεις και τις άμυνες του, τέλος νομικό εμπλουτισμό του ουρανίου για στρατιωτική χρήση, γυρίστε τα υπάρχοντα αποθέματα του, τον τερματισμό της παραγωγής πλουτωνίου στην εγκατάσταση Αράκ, διαλύσει τις υπόγειες ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Fordow και να σταματήσει η μετατροπή της πρώτης γενιάς συσκευές φυγοκέντρησης σε πιο αποτελεσματική δεύτερης γενεάς.
Πρόεδρος Ομπάμα θα μπορούσε στη συνέχεια να επιτρέπουν οι Ιρανοί να εμπλουτίσει ουράνιο σε περίπου 3,5 τοις εκατό, λειτουργούν μερικές πρωτόγονες συσκευές φυγοκέντρησης και να διατηρήσει ένα μικρό απόθεμα εμπλουτισμένου ουρανίου - για ιατρικούς λόγους .... Πρόκειται για κατάσταση που το Ισραήλ και η ZPC γνωρίζουν ότι υπάρχει ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα ή εθνικός ηγέτης θα μπορούσε ποτέ να αποδεχθεί. Οι Σιωνιστές προσπαθούν να σαμποτάρουν τη διπλωματία, προκειμένου να πιέσει τις ΗΠΑ σε έναν άλλο πόλεμο του Περσικού Κόλπου που πιστεύουν ότι θα δημιουργήσει το Ισραήλ ως un-αμφισβήτηση περιφερειακό ηγεμόνα.
Είναι απαραίτητο για το στρατόπεδο της ειρήνης στις Ηνωμένες Πολιτείες για ναεκθέσει τον ρόλο του ZPC στην υπαγόρευση των ΗΠΑ διαπραγματεύεται τους όρους με το Ιράν και δημοσίως διαψεύσει τον έλεγχο της πάνω από το αμερικανικό Κογκρέσο και τον Λευκό Οίκο. Διαφορετικά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που υποστηρίζουν την ειρήνη και τη διπλωματία θα έχει καμία επιρροή στη διαμόρφωση ΗΠΑ-Ιράν. Το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία των αντιπολεμικών Αμερικανοί και η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να ταιριάξει με το δισεκατομμυριούχο εβραιοσιωνιστή στην αγορά και τον έλεγχο των μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ. AIPAC δεν έχει αντίπαλο μεταξύ των χριστιανών, μουσουλμάνων ή ακόμα και αντι-σιωνιστές Εβραίοι. Το φιλειρηνικό Πάπας Francis από άμβωνα του στο Βατικανό δεν μπορεί να ταιριάξει με τη δύναμη των προέδρων των 52 Major American Jewish Οργανισμοί των οποίων μαχητές μπορεί κυριολεκτικά " καταιγίδα της Ουάσιγκτον »και να ωθήσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο!
Μέχρι το 99% των μη-σιωνιστική Αμερικανοί (από όλες τις εθνότητες και πεποιθήσεων) διοργανώνει ως συνεκτική δύναμη για να απωθήσουν το μικροσκοπικό 1% - Πέμπτη Φάλαγγα του Ισραήλ - όλες οι ελπίδες για την ειρήνη ξυπνήσει από τον Πρόεδρο Πούτιν πρωτοβουλία για τη Συρία και το διπλωματικό άνοιγμα Προέδρου Rohani του κατά τα Ηνωμένα Έθνη, θα καταρρεύσει. Ακόμη χειρότερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου θα οδηγήσει και πάλι ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, από τη μύτη, από το σαμποτάζ διπλωματία σε μια άλλη δαπανηρή Πόλεμο του Κόλπου, στην οποία χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ (όχι μόνο σιωνιστική μεταξύ τους) και δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χιλιάδες Ιρανοί θα χαθεί!
*********************************
James PetrasJames Petras είναι μια Bartle καθηγητής (ομότιμος) Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Binghamton, Νέα Υόρκη. Είναι ο συγγραφέας των 64 βιβλίων που έχουν εκδοθεί σε 29 γλώσσες, και πάνω από 560 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένης της American Sociological Review, British Journal of Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Έρευνας, Journal of Contemporary Ασία, και στο Journal of Studies Αγροτικό. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 2000 άρθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...