Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Την παίζουν όλα τα σάϊτ και όλες οι ΤιΒές….

ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ  ….Τη κοκορομαχία και ότι άλλο βάζει ο νους….. Εννοώ….
  — Νομίζω ότι είναι σαφές και εκ του ιντερνετικού αποτελέσματος, ότι σπάνια βλέπω ή ακούω κλασικές ΧΟΥΝΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ κυβερνητικές ειδήσεις. Όταν τύχει και συμβεί, τις περνώ από πρισματικό φίλτρο για να βγει η σωστή εικόνα, ο σωστός ήχος.

  — Είναι δεδομένο, ότι τον τελευταίο καιρό είχαν γίνει σφυγμομετρήσεις που πανικόβαλαν συνολικά το πανκοινοβουλευτικό ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ. Όλοι συνέχιζαν να εισπράττουν φθορά της σαπίλας που τους περιβάλει και μόνο η κρυπτοκυβερνητική ναζιστική Χρυσή Αυγή, εισέπραττε στατιστικά κέρδη.
  — Έτσι με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, εκδηλώθηκαν αμυντικά, σαν υποσυμμορίες του ίδιου υποκριτικού συστήματος, και βάλθηκαν να μας τρελάνουν ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, να μας βγουν ως υπερασπιστές της συνταγματικής νομιμότητας και της δημοκρατίας!!! ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, στην Ομόνοια, στην Ιπποκράτους, στη Συγγρού…!!!!!!
  — Πέρα από τη θεατρινίστικη φιέστα των συλλήψεων, αποφυλακίσεων και καταζητήσεων, με δημόσια θεατρικά δρώμενα και με κομπάρσους δικαστικούς, αστυνομικούς και τηλεόπτες μαγνητοφωνιστές, το διεφθαρμένο κυβερνών ναζιστικό,  καθεστώς της μίζας, της ρεμούλας και της ατιμωρησίας, έχει και την ανάγκη να δείχνει, στους ακόμα μουρλούς ψηφοφόρους ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΝΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ, ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ότι δεν μαλακίζονται, αλλά κατέχουν τη δημοκρατία στα χέρια και παίζουν τρίλιζα το μνημόνιο – αντιμνημόνιο και την πολίτευση – αντιπολίτευση!!!! Κορδώνονται καβαλούν τα καλάμια τους μπροστά στις κάμερες και στα μικρά παιδιά. Για να τους δουν και να τους ακούσουν και οι γεροντότεροι, έχουν και γουδί και γουδοχέρι και έκαστος δηλώνει έτοιμος να μας τρατάρει τον καλύτερό του αέρα κοπανιστό!!!!
  — Αναγκαίο παίγνιο αποχαύνωσης, η πάσης φύσεως πολλά αίματα υποσχόμενη κοκορομαχία, με επιστρατευμένους τους καλύτερους σκηνοθέτες και ευαγγελάτους και τράγκες και  χατζηνικολάους και πολυτρέμες και άλλα ξωτικά και ποταπά παράξενα. Και ο χιμπατζής ουρλιάζει, βρίζει και επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα ενός Σαμαρά, ενός Βενιζέλου, ενός Καραμανλή, ενός Παπαντρέουστ: ΝΑΙ, λέει, εμείς ήρθαμε μια χρυσή αυγή, για να καταργήσουμε τη δημοκρατία σας!!!!
  — Τι ποιαν????? Αυτή που βίασε ο Σημίτης με τον Καραμανλή???? Αυτή που πούλησε στα σκλαβοπάζαρα της άγριας δύσης ο Παπανδρέου-Μινέϊκο-Τσαντ???? Αυτή που σκοτώνουν καθημερινά ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και τα άλλα καλόπαιδα που υποδύονται τους κοινοβουλευτικούς προστάτες????
  — Και φέρνουν νέους νόμους απειλητικούς και δρακοφόρους, και με βούρδουλες, από 40 πρόκες έκαστος. Φωτιές ξερνούν για να μας κάψουνε….. και όχι…. βγαίνει ο άλλονες και φέρνει άλλον νόμο τρομοκράτησης, με φωτιές μοντέρνες, κρύες και δροσιστικές. Αυτές σε καίνε μόνο από μέσα. Πολυτελώς….
  — Μη μασάτε…. Μη τρομοκρατείστε από φοβέρες χεσμένων…. Το συγκυβερνητικό ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ θεριό είναι πληγωμένο, αλλά και άρρωστο με τις φασιστικές καρέκλες της ναζιστικής εξουσίας του. Πολεμήστε το αλύπητα μέχρι να το ψοφήσετε. Ξέρουν ότι είμαστε ισχυροί…. Εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, το πόσο μας φοβούνται. Να τους πάρουμε φαλάγγι και να τους πνίξουμε στη παγωμένη θάλασσα το καταχείμωνο. Να τους πνίξουμε με το δίκιο που μας πνίγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...