lawgap
ΥΛΙΚΑ
- 4 χοντρές μπριζόλες βοδινού
- ½ φλιτζ. τσαγιού σάλτσα Worcerstershire
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
- 1 σκελ. ψιλοκομ. σκόρδο
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- Αλάτι χοντρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα, αναμειγνύοντας σε μεγάλη γαβάθα ή σε μπολ με καπάκι όλα τα υλικά και έπειτα βουτάμε τις μπριζόλες, αφού βέβαια πρώτα τις έχουμε πλύνει και στραγγίξει σχολαστικά. Στη συνέχεια, σκεπάζουμε ερμητικά το σκεύος και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες έως ότου μαριναριστούν καλά οι μπριζόλες.
1. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα, αναμειγνύοντας σε μεγάλη γαβάθα ή σε μπολ με καπάκι όλα τα υλικά και έπειτα βουτάμε τις μπριζόλες, αφού βέβαια πρώτα τις έχουμε πλύνει και στραγγίξει σχολαστικά. Στη συνέχεια, σκεπάζουμε ερμητικά το σκεύος και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες έως ότου μαριναριστούν καλά οι μπριζόλες.
2. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές, ίσα-ίσα να ροδίσουν (3’-4’) και τις σερβίρουμε ζεστές με ψητά λαχανικά της αρεσκείας μας ή με πουρέ πατάτας.
Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά (χωρίς την αναμονή)
Μερίδες: 4
Μερίδες: 4
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
skaleadis