Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πράγματα που έχω δει

 New Hampshire Garden Solutions

Εδώ είναι μερικές περισσότερες από αυτές τις παράξενες ή ασυνήθιστες πράγματα που βλέπω οποία δεν φαίνεται να ταιριάζει και σε άλλες θέσεις.
British Λειχήνες Στρατιώτη

British λειχήνες στρατιώτης ( Cladonia cristatella ) είναι τόσο μικρές που συχνά δεν μπορούν να δουν καθαρά όταν προσπαθώ να πάρω τη φωτογραφία τους.Μερικές φορές πρέπει να ρυθμίσετε μόνο τη φωτογραφική μηχανή κάτω στην βρύα δίπλα τους, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης του κλείστρου, και ελπίζουμε για το καλύτερο. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που η κάμερα μου έδωσε αυτή τη φορά. Υπάρχει μια πολύ παρόμοια λειχήνες που ονομάζεται κέρατο σκόνη κραγιόν, αλλά δεν υποκατάστημα κοντά συμβουλές της, όπως αυτή λειχήνες κάνει. Και τα δύο είδη μπορούν να βρεθούν και σάπισε, πεσμένα κούτσουρα και των πρέμνων.
Bootstrap ή μέλι μύκητας γνωστός Armillaria mellea_gallica
Μύκητας Bootstrap προκαλείται από μανιτάρια μελιού ( Armillaria ), που στέλνουν μεγάλο ρίζα όπως δομές που ονομάζονται ριζόμορφα μεταξύ το ξύλο ενός δέντρου και ο φλοιός. Όταν τα νωπά κρέατα αυτά ριζόμορφα είναι κρεμ, αλλά σκουραίνει σε καφέ ή μαύρο, καθώς γερνούν. Βρήκα το παραπάνω παράδειγμα σε ένα πεσμένο δέντρο που είχε χάσει ο φλοιός. Ο μύκητας που ονομάζεται επίσης Armillaria σαπίσουν οι ρίζες. Σκοτώνει πολλά είδη δέντρων σκληρού ξύλου.
Μανιτάρια Μέλι
Αυτά είναι τα μανιτάρια μελιού ( Armillaria ) που προκαλούν το μύκητα bootstrap φαίνεται στην προηγούμενη φωτογραφία. Αυτά αναπτύσσονται σε μια μόνιμη, ζουν δέντρο, αλλά μάλλον δεν θα είναι ζωής ή μακροχρόνιες.
Καναδάς Mayflower Φρούτα
Καναδάς Mayflower ( Maianthemum canadense ) μούρα είναι ώριμα και τα φύλλα τους έχουν μετατραπεί κίτρινο. Το φυτό αυτό είναι μερικές φορές ονομάζεται σφραγίδα δύο φύλλα του Σολομώντα ή ψευδή κρίνος της κοιλάδας. Η "Μάιος" μέρος του ονόματος αναφέρεται στην άνθηση του. Ιθαγενείς Αμερικανοί χρησιμοποίησαν το φυτό για τον πονοκέφαλο και πονόλαιμο.
Brown Jelly Μύκητας
Brown Τρεμέλες ( Exidia recisa ) έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε κομμένα δέντρα και τα άκρα. Αυτός ο μύκητας μπορεί να απορροφήσει νερό μέχρι να ζυγίζει τελικά πάνω από 60 φορές το ξηρό βάρος του. Όταν στεγνώσει γίνεται μια μικρή μαύρη κουκίδα, μόλις αισθητή στο φλοιό δέντρου.
Ντιούι Web 2
Πήρε όλο το καλοκαίρι, αλλά τελικά είδε μια δροσιά που καλύπτονται ιστό της αράχνης.
Μεγάλα αλιευτικά Spider aka Dolomedes tenebrosus για Goldenrod
Είδα, επίσης, ένα γιγάντιο αράχνη σε μια άλλη ιστοσελίδα, χτισμένο σε μια χρυσόβεργα που σκύβει πάνω από τον ποταμό. Οι άνθρωποι σε bgguide.net μου πείτε αυτό είναι μια αράχνη αλιείας, αλλά δυστυχώς δεν είχα πάρει οποιεσδήποτε φωτογραφίες της κοιλιάς της και έτσι δεν μπορούσε να μου πει το επιστημονικό του όνομα. Αυτές οι αράχνες πάρουν κοινή ονομασία τους από τον τρόπο που πιάνουν περιστασιακά ψάρια. Αυτό πρέπει να ήταν τουλάχιστον 4 ίντσες από την άκρη σε άκρη πόδι πόδι.
Wooly Αρκούδα
 Σύμφωνα με το Αλμανάκ του Old αγρότη, όσο μεγαλύτερη είναι η καφετί λωρίδα στη μέση της wooly αρκούδας κάμπια, ο ηπιότερος ο χειμώνας θα είναι. «Μεταξύ 1948 και 1956, ο Δρ Χ. Curran, επιμελήτρια των εντόμων στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη, συλλέγονται τα κάμπιες και να υπολογίζεται ο αριθμός των καφέ τμημάτων για το καθένα. Μέσος όρος καφέ τμημάτων μετράει κυμαίνονταν 5,3 έως 5,6 από το σύνολο 13 τμημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι η καφέ ζώνη πήρε πάνω από το ένα τρίτο του σώματος του μαλλιαρό αρκούδας. Δεδομένου ότι οι σχετικά υψηλοί αριθμοί πρότεινε, οι αντίστοιχες χειμώνες ήταν ηπιότερη από το μέσο όρο. "Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το ένα στη φωτογραφία έχει περίπου 5 1/2 καφέ τμήματα.
Φίδι Garter
Μια μέρα ένα μικρό φίδι καλτσοδέτα ήταν προσποιείται ότι είναι ένα ραβδί. Αν δεν ήταν για την πέτρα που θα μπορούσε να ενισχυθεί σε αυτόν.
Φρούτα Hawthorn
Το χρώμα μου βρίσκοντας λογισμικό βλέπει ζεστό ροζ, βυσσινί, κόκκινο τούβλο, κεραμιδί και απαλό κόκκινο βιολετί σε αυτές κράταιγος ( Crataegus ) φρούτα (μούρα). Ο καρπός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη, έτσι ώστε να είναι συχνά προστίθενται σε άλλα φρούτα κατά τη λήψη ζελέ. Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει πόσα είδη του Hawthorn υπάρχουν, αλλά κάποιοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι χίλια ή και περισσότερο. Ιθαγενείς Αμερικάνοι χρησιμοποιούνται τα συχνά άγευστη φρούτων σε αλοιφές και άλλα φάρμακα.
Φτέρη
Φθινόπωρο ξεκινά πάντα στο πάτωμα δάσος και φτέρες παρουσιάζουν μερικά από τα πιο πολύχρωμα σημάδια ότι έχει φτάσει.
Τουρκία Tails
Το περασμένο φθινόπωρο και το χειμώνα δεν είδα πολλούς μύκητες ουρά γαλοπούλα ( Trametes versicolor ), αλλά φέτος φαίνεται να υπάρχει πολλά από αυτά. Όπως τα περισσότερα μανιτάρια περισσότεροι αυτού του μύκητα βρίσκεται κάτω από το φλοιό των δένδρων αναπτύσσεται σε. Αναρωτιέμαι αν το πλάτος των δακτυλίων ή «ζώνες» αποκαλύπτει τι καιρό έχει γίνει σαν τα δαχτυλίδια για τα δέντρα. Πέρυσι, οι λίγες ουρές γαλοπούλα που είδα είχε αρκετά ευρύ ζώνες και, όπως δείχνει η φωτογραφία, το τρέχον έτος είναι πολύ στενά.
Maple Leaf Viburnum
Maple φύλλα Βιβούρνο ( Viburnum acerifolium ) τα φύλλα φαίνονται να ξεκινήσει από χρωματιστό ακριβώς για οποιοδήποτε χρώμα μπορείτε να ονομάσετε το φθινόπωρο, αλλά μετά κόκκινο / κίτρινο / πορτοκαλί / μωβ φάσεις τους, όλα τα αφήνει τελικά να γίνει ένα πολύ ανοιχτό, ροζ φάντασμα, καθιστώντας αυτό χρώμα πτώσης θάμνος από τις πιο όμορφες στο δάσος, κατά τη γνώμη μου.
Άγνωστος Bird Wading 2-2
Είδα δύο από αυτά τα παρυδάτια πουλιά σχολαστικά την ακτή μιας τοπικής λίμνης. Δεν ήταν πολύ μεγάλο-ίσως λίγο μεγαλύτερο από ένα robin. Έχω προσπαθήσει για τον εντοπισμό τους από τότε που ανέλαβα τις φωτογραφίες τους, αλλά δεν είχαν πολλή τύχη. Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιο είδος θαλασσοπούλι, αλλά δεν μπορώ να βρω ένα με κηλίδες στην πλάτη του. Αν κάποιος διαβάζει αυτό αναγνωρίζει ότι είναι εγώ / εμείς θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς.
Update: Αυτό το πουλί έχει αναγνωριστεί από δύο αναγνώστες ως ένα μοναχικό Sandpiper. Εδώ είναι μια σύνδεση με μια φωτογραφία από αυτό το πουλί:http://www.allaboutbirds.org/guide/Solitary_Sandpiper/id
Άγνωστος Bird Wading
Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο πλευρά του ίσως θαλασσοπούλι. Φάνηκαν να βρουν αφθονία για να φάει στη λίμνη ρηχά.
Υπάρχει μια αγάπη της άγριας φύσης σε όλους, μια αρχαία μητρική αγάπη που δείχνει η ίδια αν αναγνωρίζεται ή όχι, και όμως καλύπτονται από τις έγνοιες και τα καθήκοντα. ~ John Muir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...