Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Εβραίοι σιωνιστές, επαναλαμβάνουν τη χολεριασμένη προπαγάνδα, για δήθεν σπάταλη ζωή της οικογένειας Άσσαντ!!!

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΕΘΝΟΣ.GR 1 κατα ΑΣΣΑΝΤ  — ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΒΑΣΙΣΜΟ ΨΕΜΑ.
— ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ I-POD ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ…..

  — Στις αρχές του 2012, εν αναμονή και τότε μιας επίθεσης αστραπή των ναζιστικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ που ελέγχονται από του ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ο ελεγχόμενος από τους τελευταίους Βρετανικός ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ διοχέτευσε στο διαδίκτυο και στα έντυπα ΜΜΕ,  το κατασκευασμένο υλικό, σύμφωνα με το οποίο, είχαν κλαπεί 3.000 e-mails του ζεύγους Άσσαντ, σύμφωνα με τα οποία, ο πρόεδρος της Συρίας και η γυναίκα του, συνομιλούσαν μεταξύ τους μόνο με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο, ώστε να τους υποκλέψουν οι ευφυείς βλάκες ΕΒΡΑΙΟΙ, και να τους διασύρουν στο παγκόσμιο κουτσομπολιστάν, ώστε να ευχαριστηθεί ο κοσμάκης, όταν σε λίγο θα επενέβαιναν οι εβραιοαμερικάνοι για να κατασφάξουν τον Συριακό λαό!!!!
  — Ο πρόεδρος Άσσαντ και η γυναίκα του Άσμα, σύμφωνα με τη προπαγάνδα των ηλίθιων ΕΒΡΑΙΩΝ, τα σιωνιστικά-ναζιστικά καθάρματα της Μεσαογείου, πονοψύχισαν για τον Συριακό λαού που πέθαινε της πείνας (αλλά έτσι κι΄αλλιώς θα πήγαινα οι εβραιοαμερικάνοι για τους ευτυχίσουν με τις δολοφονικές μπόμπες τους), δεν είχε τίποτε άλλο να ασχοληθεί, παρά το πως θα δώσει λαβή στους ηλίθιους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, να μάθουν από τα e-mails τους, ποιο μοντέλο ipod θα αγοράσουν ή ποιους και πόσους πολυέλαιους θα εισάγουν από την εβραιοκρατούμενη Γαλλία (που τους έχει επιβάλει ΕΜΠΑΡΓΚΟ!!!!!!) για να τους κρεμάσουν στο υπόγειο ….καταφύγειο!!!!!!
  — Χθες και σήμερα κάποιοι επαναλαμβάνουν την ίδια βρομερή εβραίικη προπαγάνδα, ώστε εμείς, να παρακολουθούμε ατάραχοι και σε απ΄ ευθείας σύνδεσση τη σφαγή του Συριακού λαού, από τους ΔΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
  — ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, η φωτογραφία και η ανάρτηση που ακολουθεί, είναι από τις  15 Μαρτίου 2012,  by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης!!!!!
Μεγάλη γκάφα του Μπόμπολα – Μπέρδεψε τις κιλότες του Έχουντ Μπάρακ, με τα κεριά της κας Άσαντ…
  === Η εικόνα που βλέπετε είναι το τρισάθλιο δημοσίευμα στοΕΘΝΟΣ.gr, που αφορά μια πρόστυχη, φασιστική, νεοναζιστική και υπερσιωνιστική πολεμική προπαγάνδα, που αποσκοπεί στη γελοιοποίηση της οικογένειας του προέδρου Άσαντ της Συρίας και στη προετοιμασία έντασης των ΝΑΤΟϊκών δολοφονικών βομβαρδισμών.
 === Αυτοί οι δολοφονικοί ΝΑΤΟϊκοί βομβαρδισμοί, είναι και η αιτία που το αίμα αθώων Σύρων ρέει άφθονο στη Συρία, για να γονατίσει στα σιωνιστικά τραπεζοπετρελαϊκά συμφέροντα.
ΕΘΝΟΣ.GR 1 κατα ΑΣΣΑΝΤ === Μέσα από την τρισάθλια πουστιά του ηλεκτρονικού ΕΘΝΟΥΣ του Μπόμπολα, η πληρωμένη σιωνιστική προπαγάνδα, θέλει να πείσει την Ελληνική κοινή γνώμη, ότι ο βρετανοσιωνιστικός Γκάρντιαν, ρώτησε …εκτεταμένα 10 ….ανθρώπους, για να πιστοποιήσει τη γνησιότητα 3.000 e-mails, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, από τον πρόεδρο Άσαντ και τη γυναίκας του.
 === Ενώ ο Εβραίος Σαρκοζί της Γαλλίας, έχει επιβάλει από τους πρώτους γενικό εμπορικό αποκλεισμό στη Συρία του προέδρου Άσαντ, τα πρακτόρια του Μπόμπολα,  «βλέπουν» την οικογένεια Άσαντ, να διασκεδάζει με ….ipod, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρά για …κεριά και για να κατεβάσει ….τραγούδια. Για να μας δείξουν δε τα Μπομπόλια και τα μομόλια, πόσο κακός και ανεύθυνος τρομοκράτης είναι ο Άσαντ, ανακάλυψαν και συμβουλές από το Ιράν με άϊποντ…. Χάθηκαν ρε τα έρικσον??? Οι μοτορόλες και τα ελτζί??? Τόσα και τόσα έχει η αγορά, χωρίς ipod, τα e-mails θα έμεναν αταξίδευτα??? Πολύ στοχευμένη η εξειδίκευση του μέσου αποστολή της κυπατζίδικης μαλακίας σας.
Ενώ οι βομβαρδισμοί των ΝΑΤΟϊκών και των μισθωμένων δολοφόνων-εισβολέων συνεχίζονταν, το αίμα των αθώων Σύρων και υποστηρικτών του Προέδρου Άσαντ, συνέχιζε να ρέει άφθονο. Επειδή ο Μπόμπολας μας λέει ότι ο βρετανοσιωνιστικός Γκάρντιαν δεν κατάφερε να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της σιωνιστικής πολεμικής προπαγάνδας, εμείς βγήκαμε στους δρόμους, αναζητήσαμε και βρήκαμε τους 10 ….εκτεταμένους ανθρώπους που είχε βρει κι” ο Γκάρντιαν ο Μπομπολένιος. Αυτοί οι μπομπολένιοι μας ορκίστηκαν ότι τα τα κλεμμένα e-mails, ήσαν Ελληνοσιωνιστικής κατασκευής και προελεύσεως, το δε περιεχόμενό τους, δεν είχε σχέση τινά με ακριβά παριζιάνικα κεριά, ούτε με Γαλλικά ερωτικά τραγούδια. Τα e-mails μιλούσαν φωναχτά από Κωλονάκι μεριά, για τις αυξημένες ανάγκες σε δαντελωτές κιλότες, κάποιων εκδιδόμενων κυριών, στο Πασά Λιμάνι. Επειδή δε, όπως και τα εγγλέζικα e-mails, δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν καθέκαστον αλλά μόνο χοντρική, ούτως και οι εκδιδόμενες, μόνο με παρτούζα μπορούσαν να πιστοποιηθούν ως αποτέτοιες. Στην απομόνωση ήσαν όλαι μωραί και παρθέναι….
Επειδή τα e-mails ήσαν ιδιαιτέρως συνθηματικά, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι καταζητούμενες από τον Γκάρντιαν του Μπόμπολα κιλότες, ήσαν όλες προϊόν αιτήματος του Εχούντ Μπάρακ. Ακόμα το διασταυρώνω αυτό, αλλά με τη μέθοδο χιντρικής πώλησης αφορολόγητων συκοφαντικών πληροφοριών του Γκάρντιαν, να εκλάβετε και τις δύο εκδοχές ως αναληθείς και να τις απιστέψετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...