Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μια περιπέτεια του Λονδίνου

Emirates StadiumΈχει μια στιγμή δεν το έχει! Ωστόσο, ελπίζουμε ότι το blog κάνει μια ευπρόσδεκτη επιστροφή με μια συμπαθητική επιλογή των φωτογραφιών. William και πέρασα την ημέρα χθες στο Λονδίνο, και είδαμε απολύτως τα πάντα! Ήταν αδύνατο να κάνουμε ό, τι θέλαμε να κάνουμε, αλλά νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο προσπαθήσουμε σε όλα. Όπως πάντα με τις ημέρες που θα διαρκέσει περισσότερο από μια χούφτα των φωτογραφιών, αν θέλετε να παρακάμψετε τις λέξεις και απλά δείτε τις εικόνες, μετακινηθείτε προς τα κάτω για τη συλλογή.


Emirates Stadium
Ο σκοπός της επίσκεψης, κατά κύριο λόγο, ήταν να λάβει William στο Emirates Stadium (σπίτι των ποδοσφαιριστών Arsenal) μετά την αγορά του μια περιοδεία για τα Χριστούγεννα (και πολύ καιρό ξέρω!) Χρειάστηκε κάποιο προγραμματισμό να καταλάβουμε τα τρένα, σωλήνες και περιοχές, αλλά τελικά φτάσαμε εκεί μετά από ένα μίνι-περιπέτεια.
2
1
4
5Η περιοδεία αυτο καθοδηγείται, και έχουμε να δούμε τα πάντα, από τους διευθυντές κιβώτιο και πιρόγες στο αποδυτήρια και θεραπευτική πισίνα (μύριζε εκπληκτικά όμορφη!) Η μέρα δεν έμελλε να τελειώσει εκεί όμως.
8
Αφού κατασκοπεύουν Convent Garden στη στάση του μετρό που φέρει τον τίτλο πίσω με αυτόν τον τρόπο και σκαρφάλωσε πάνω από το έδαφος στη στάση. Οι σκάλες ήταν εκτός λειτουργίας, ευτυχώς, γιατί όπως τα μεγάφωνα ενημέρωσε, ήταν το ισοδύναμο του 15 ιστορία ψηλό κτίριο!
Covent Garden
Covent Garden
12
13
15
Convent Garden ήταν καταπληκτικό. Ήταν γεμάτο από ανθρώπους, τον πολιτισμό, μπιχλιμπίδια, καλλιτέχνες δρόμου και τον ήλιο. Τα κτίρια ήταν όμορφη, παντού ήταν αφρώδες και καθαρό και υπήρχε ένα κατάστημα Disney!
17
16
10
Εμείς εξονυχιστικά τις αγορές για κάποιο χρονικό διάστημα ψάχνει για δώρα κολλώδες Λονδίνο ως αδελφή μου είχε ζητήσει - και σκόνταψε σε κάτι πολύ πιο εκπληκτικό. Βιβλία χειροποίητο δερμάτινο ». Με κουκουβάγιες του. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι καθόλου καλύτερα; Φυσικά, εγώ έπρεπε να το αγοράσετε, διότι σχεδόν κανένα από τα μικροπωλητών επιτρέπονται φωτογραφίες - και δεν μοιράζονται το awesomeness θα ήταν απαίσιο. Απόλυτα δικαιολογημένο το βάρος ...
1OWL
Εκτός από ένα κατάστημα που είχε το 70% των προϊόντων κουκουβάγια μέσα - συμπεριλαμβανομένων των πιο φοβερό μαξιλάρι κουκουβάγια, όπως φαίνεται παρακάτω.Όπως ίσως γνωρίζετε από προηγούμενες θέσεις blog, I LOVE κουκουβάγιες και είναι εξαιρετικά στη μόδα τώρα και μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα OWLY.
3 (2)
14
Covent Garden είχε επίσης ένα κατάστημα Moomins! Όποιος θυμάται ότι από την παιδική ηλικία τους; Τα πάντα στο εσωτερικό ήταν Moomin θέμα. Αφού περάσαμε μια σύντομη, ενώ το μεσημεριανό γεύμα και την κοινή χρήση ενός πίνακα με ορισμένες ολλανδικές ανθρώπους, εμείς με επικεφαλής κάτω από το έδαφος και πάλι προς το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Λονδίνο 2013Η ουρά ήταν τεράστια, γι 'αυτό κρυφά στο πίσω τρόπο μέσω του Exhibition Road. Δεν ήταν αρκετά τα πλήρη εμπειρία, αλλά κάναμε πάρει να δει μια φανταστική έκθεση ή δύο, ενώ περιπλάνηση. Τελευταία μας στάση της ημέρας ήταν πίσω προς Waterloo, στο Προετοιμασία για το Λονδίνο Finale ...
25
Αλλά πριν αποτολμήσει σε πτήση ηλιοβασίλεμα μας στο London Eye, περπατήσαμε όλη την τα κτήρια του Κοινοβουλίου, Downing Street και στη συνέχεια πίσω σε όλη την γέφυρα για να δείτε ακόμα περισσότερα καλλιτέχνες του δρόμου και την ψυχαγωγία.
23
22
21
20
Περάσαμε μερικές ώρες ψύξη στο Zen Cafe πριν από βλέποντας την 4D εμπειρία Eye του Λονδίνου και στη συνέχεια επιβίβαση (αφού το επιχείρημα σχετικά με τα εισιτήρια) για 7:30 pm πτήση μας. Ο ήλιος ήταν ακριβώς τη (τέλειος συγχρονισμός φθινόπωρο) και φτάσαμε στην κορυφή του ματιού στις πιο μοναδικές στιγμές.
39
38
37
36
34
33
32
31
30
29
26
Λονδίνο 2013
4 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...