Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Βουλή χωρίς βουλευτές, «ψηφίζει» και εγκρίνει ως νόμο, τα 166 άρθρα του Κώδικα Δικηγόρων!!!!!!

ΒΟΥΛΗ 04  — Η απόλυτη ξεφτίλα του Κοινοβουλίου και οποιασδήποτε έννοιας δημοκρατίας — Ο Κ. Βιρβιδάκης ψήφισε μόνος του τα 166 άρθρα του Κώδικα Δικηγόρων (βίντεο).

  — Το “χουμε γράψει πολλές φορές ότι οι Ελληνες βουλευτές έχουν παροπλιστεί κι ο ρόλος τους πλέον είναι διακοσμητικός στην Ελλάδα των μνημονίων.Στην προκειμένη περίπτωση όμως το κακό παράγινε.Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.

  — Ο,τι και να γράψουμε είναι αδύνατον να περιγράψει αυτά που δείχνει το βίντεο κατά τη διάρκεια της ψήφισης των 166 άρθρων του «Κώδικα Δικηγόρων»,που ψηφίστηκε με 3 παρόντες βουλευτές και χωρίς να ακουστεί ούτε ΕΝΑ ναι!!!!

  — Ντροπή,ντροπή και ξανά ντροπή.

  — Ο κύριος Βιρβιδάκης,σίγουρα εκτελώντας εντολές,έδειξε στο πανελλήνιο που έχουν γραμμένους τους βουλευτές οι τροϊκανοί.Τους έχουν απλά και μόνο για να κρατάνε το φανάρι του κατ” εξακοκούθησην  βιασμού της Δημοκρατίας.

  — Η  εν λόγω ψηφοφορία έγινε στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας!

  — Δείτε στο βίντεο πως ο Κ. Βιρβιδάκης γελοιοποιεί τον ανώτερο θεσμό της Δημοκρατίας.

  — Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...