Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Κροκόδειλος αφήσει τα χαλαρά μέσα σε μεγάλους ρωσική πόλη (VIDEO)

Ακόμα από το YouTube βίντεο / Dima Z

Η αστυνομία στην πόλη της Yekaterinburg Ουράλια κυνηγούν κάτω από έναν δραπέτη κροκόδειλος μετά από πολλά άτομα εντόπισε το ερπετό για την πόλη. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν παραδέχεται την προηγούμενη ιδιοκτησία του δραπέτη αρπακτικό.
Την Τετάρτη το πρωί, μια τοπική άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι είδε το πλάσμα τίτλο του ποταμού Iset, που διασχίζει Yekaterinburg, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας.
Ενώ η αστυνομία μπορεί να έχουν συνήθως ήταν σκεπτικοί σχετικά με θεάσεις των ερπετών εντός των ορίων της πόλης, η έκθεση αυτή επιβεβαιώθηκε ανεξάρτητα από έναν τοπικό περιπολικό. 
Μια ομάδα αστυνομικών έχει αποσταλεί, αλλά ο κροκόδειλος φέρεται βούτηξε στο ποτάμι βλέποντας τους αστυνομικούς.
Πολλά βίντεο έχουν ανεβάσει στο YouTube που δείχνει μια κάπως υποτονική, ένα μέτρο μακριά πλάσμα σε ένα αστικό περιβάλλον. Darya Zmeyeva, ειδικός σε θέματα ερπετών από τον τοπικό ζωολογικό κήπο, προσδιόρισε το πλάσμα ως νέοι κροκόδειλος του Νείλου? Όταν αναπτυχθεί πλήρως, ένα ενήλικο αρσενικό μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 5 μέτρα και ζυγίζουν περισσότερο από 500 κιλά. Η σχετικά κοινό είδος σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, κυρίως στην Αφρική.
"Το τσίρκο είναι το πιθανότερο μέρος από το οποίο το ζώο δραπέτευσε. Αλλά υπάρχουν επίσης και καταστήματα κατοικίδιων ζώων και ιδιώτες. Το ζώο μπορεί να έχει ακριβώς πρόκειται για μια βόλτα με το χειριστή του. Η αστυνομία ψάχνουν σε όλες τις εκδόσεις, " ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το τσίρκο έχει αρνηθεί ότι ο φυγόδικος ζώο είναι Πασά, ένας κροκόδειλος που εμφανίζεται σε παραστάσεις της.
"Pasha έχει μια εκπομπή το Σάββατο. Θα τον κρατήσει σε ένα ενυδρείο σε ένα ειδικό δωμάτιο. Να ξεφύγει, θα πρέπει να βγει από αυτό, να ξεκλειδώσετε το δωμάτιο, στη συνέχεια περνούν από το ήμισυ του τσίρκου απαρατήρητη, πριν διέλθουν από το φράγμα ασφαλείας, " δήλωσε ο Natalya Kazantseva, ένας εκπρόσωπος για την Yekaterinburg τσίρκο. "Η δουλειά του στο τσίρκο Είναι σαν κροκόδειλος, όχι ένας καλλιτέχνης διαφυγής », είπε.

  
Μια κοντινή φάρμα κροκοδείλων, όπου το είδος καλλιεργείται σε αιχμαλωσία για το δέρμα της, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν έχει λείπουν τα ζώα. Είναι επίσης δυνατό ότι το κατοικίδιο ζώο κρατήθηκε από μια πόλη-κάτοικος, η οποία δεν είναι παράνομη σύμφωνα με το ρωσικό δίκαιο.Τηλεοπτικές αναφορές στη χώρα συχνά δείχνουν εξωτικά ζώα που εκτρέφονται σε μπανιέρες από μικροσκοπικά σοβιετικής εποχής διαμερίσματα, αλλά δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον συνολικό αριθμό των ιδιόκτητων κροκόδειλοι. Προηγούμενη περιπτώσεις έχουν δει ιδιοκτήτες προσπαθούν να λαθραία διάθεση των κατοικίδιων ζώων θηρευτών τους, όταν αυξηθεί πάρα πολύ μεγάλο και επικίνδυνο για τα όρια της πόλης επίπεδη. Τοπικοί εμπειρογνώμονες ζωολογικό κήπο έχουν δώσει αντικρουόμενες προβλέψεις για τις πιθανότητες επιβίωσης του δραπέτη croc, παρέχοντας δεν συλλαμβάνεται στο κυνήγι της αστυνομίας. Ένας ανώνυμος εμπειρογνώμονας στο ζωολογικό κήπο είπε στην ιστοσελίδα του Uralinformbureau ότι ο κροκόδειλος, των οποίων η αρτηριακή θερμοκρασία εξαρτάται από το περιβάλλον, είναι πιθανό να είναι πολύ κρύο για να κινηθεί γρήγορα, και δεν θα επιβιώσει στο ψυχρός και ρύπανση του ποταμού Iset για περισσότερο από δύο ή τρεις εβδομάδες. Ο βιολόγος είπε ότι το ζώο ήταν πιθανό τόνισε, και θα προσπαθήσει να θέσει χαμηλά στο κάτω μέρος του ποταμού μέχρι να ηρεμεί.

Αλλά ένας άλλος εμπειρογνώμονας δήλωσε ότι η ερπετό ζώο θα μπορούσε πηγαίνουν καλύτερα - αν είναι αρκετά τυχεροί να συναντήσετε βρώσιμα θήραμα.
"Σε κλίμα μας ο κροκόδειλος μπορεί να τρέφονται με ψάρια, βίδρες, και ακόμη και ένα σκύλο ή μια γάτα, αν έρθει αρκετά κοντά στο νερό. Το κλειδί είναι για τον κροκόδειλο να βρείτε ένα ζεστό σωλήνα αποχέτευσης για να ζήσει μέσα Εκεί μπορεί να επιβιώσει για ένα χρόνο ή δύο, ή ίσως κανονική διάρκεια ζωής του ", δήλωσε ο Zmeyeva.
Στο Νείλο, κροκόδειλοι μπορούν να επιζήσουν μέχρι και 100 χρόνια.
Αλλά αν το αδέσποτο βρεθεί, θα είναι ευπρόσδεκτη σε ένα νέο σπίτι, Kazantseva είπε.
"Αν ο κροκόδειλος δεν έχει ιδιοκτήτη, το τσίρκο είναι έτοιμος να προσφέρει το φαγητό ερπετών και διαμονή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...