Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ενώ το Βρετανικό κοινοβούλιο επέφερε ιστορικό στραπατσάρισμα στον σιωνιστή πρωθυπουργό DAVID CAMERON….

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

DAVID CAMERON  — …..ΕΔΩ στη σιωνιστική μπανανία, των ΠΡΟΔΟΤΩΝ σιωνιστών Σαμαρά – Βενιζέλου σε απόλυτη παράκρουση ζητούν πολεμική σύρραξη ερήμην του Ελληνικού λαού!!!!!

  — Το Βρετανικό κοινοβούλιο δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον απατεώνα ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ πρωθυπουργό David Cameron, και χθες το βράδυ, σε μια ιστορική ψηφοφορία, με 285 ψήφους κατά και 272 υπέρ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ τη ναζιστική-σιωνιστική πρότασή του, για στρατιωτική επέμβαση κατά της Συρίας!!!! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανεξάρτητα με τις όποιες εξελίξεις στη πολύπαθη από τα τερτίπια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ περιοχή, είναι μια μεγάλη αρχή της ήττας του βάρβαρου εκφασισμού της Ευρώπης.

  — Τρομοκρατημένο το σιωνιστικό κάθαρμα που κυβερνά τη Βρετανία, έβαλε την ουρά του κάτω απ΄ τα σκέλια και δήλωσε ότι αποδέχεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και κατανοεί, ότι ο βρετανικός λαός δεν δέχεται να συμμετάσχει σε μια στρατιωτική επέμβαση!!!!

  — ΑΝΤΙΘΕΤΑ, το σιωνιστικό καθεστώς των αχυράνθρωπων της Αθήνας, μετά τις κατά ζεύγη συναντήσεις των σιωνιστών ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, δια στόματος του παράφρονα φασίστα Βενιζέλου, έβγαλε ναζιστικές κραυγές πολέμου, επιμένωντας ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ  — Αυτά τα πολιτικά καθάρματα δεν είναι πολιτική ηγεσία. Είναι διεθνείς τυχοδιώκτες που ρεζιλεύουν διεθνώς τον Ελληνισμό και τον βάζουν σε περιπέτειες, υπηρετώντας τον σύγχρονο ναζισμό του Ισραήλ. Ο στρατός πρέπει να επέμβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια φορά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, πριν η χώρα καταντήσει σκουπίδι της οικουμένης στα χέρια πεμπτοφαλαγγιτών τύπου Μιχαλολιάκου. Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη στα χέρια αδίστακτων εμπόρων, που ξεπουλούν τα ιμάτιά της, με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οι συμμορίες των Αθηνών πρέπει να ανατραπούν βίαια, από χθες αν είναι δυνατόν. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗhis:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...