Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Την Κυριακή συναντώνται στη Θεσσαλονίκη οι πρόεδροι των EUROTAXI όλης της Ελλάδος.


Ο Πρόεδρος του EUROTAXI στη Θεσσαλονίκη
Η βασική μητρική εταιρία πρέπει ν΄ αλλάξει το καταστατικό της, αφού στη συμπρωτεύουσα ενώνονται δύο EUROTAXI. Η αναθεώρηση του καταστατικού είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου σε κάθε ένα EUROTAXI να ισχύσουν επικαιροποιημένα δεδομένα, που θα είναι πιο κοντά στη νέα νομοθεσία.
Σύντομα θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση, το EUROTAXI Καβάλας, με ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα διατυπωθούν προς τα μέλη του σε αυτήν. Ο πρόεδρος του EUROTAXI Καβάλας Γρηγόρης Αποστολίδης, είπε τα εξής:


«Η κρίση κρατά καλά κι εμείς έχουμε υποχρέωση σαν επαρχία, να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας. Δεν πρέπει να βασιζόμαστε και ειδικά εγώ – το έχω ξεκαθαρίσει στον εαυτό μου – δεν πρέπει να βασίζομαι πουθενά. Ούτε σε πολιτειακό επίπεδο, αλλά ούτε και συνδικαλιστικό. Για το λόγο αυτό λοιπόν θα πρέπει να πάω την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουμε μία πάρα πολύ σοβαρή συνάντηση, μετά από τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην πόλη αυτή μετά από τη συνένωση δύο ραδιοταξί σ΄ ένα, προκύπτει ένα καταστατικό πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει να λύσουμε κι επί τη ευκαιρία θα κάνουμε μία αναθεώρηση στο καταστατικό μας, για να μπορέσουμε να εντάξουμε τους καινούριους νόμους μέσα στην εταιρία αυτή η οποία είναι ομπρέλα για τα όλα τα EUROTAXI της Ελλάδος, που είναι στον αριθμό εννέα (9). Θα κοιτάξουμε να συνενώσουμε τις πόλεις με την τεχνολογία. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα τουριστικά βανάκια τα εννιαθέσια, να μπορέσουμε να μπούμε δυναμικά στο χώρο των μεταφορών κι εν πάση περιπτώσει θα πρέπει να κοιτάξουμε πολύ σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο θα μεταλλαχθεί και θα εξελιχθεί το ταξί από απλό παραδοσιακό ταξί το οποίο είναι σήμερα».
ΕΡ: Τι άλλα νέα έχει το EUROTAXI Καβάλας;
ΑΠ: «Το EUROTAXI Καβάλας σε λίγο καιρό θα έχει την τακτική του γενική συνέλευση. Αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί το 95% μιας συμφωνίας με τη νέα τεχνολογία, που πλέον θα βάλουμε αναγκαστικά. Έτσι αυτήν την πρόταση το διοικητικό συμβούλιο θα τη φέρει στο σώμα, για να γίνει η μετάλλαξη του EUROTAXI Καβάλας. Αυτό που προηγουμένως είπα. Δηλαδή να βρούμε φτηνότερους και πιο αξιόπιστους τρόπους και νέο μεταφορικό έργο. Θα πρέπει να χτυπήσουμε πόρτες όπου δεν υπήρχε μεταφορικό έργο. Αυτό νομίζω μόνο η τεχνολογία το κάνει κι εδώ όλη η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα προσπαθήσει ακόμα – ακόμα να ενοποιήσει τις πόλεις αυτές για να κατεβάσουν τα λειτουργικά των συναδέλφων και θα πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξουμε με άλλο μάτι αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα «πεθάνουμε»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...