Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δυο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό


Δυο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό (φώτο απο το σημείο της τραγωδίας)
Δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, αναχώρησαν χθες το πρωί από το χωριό Φωλιά με προορισμό το σπίτι τους στην παραλία Φωλιάς, στην παραλιακή Εγνατία οδό.

Στο σπίτι τους όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν έφτασαν ποτέ. Ο άνδρας οδηγούσε το αγροτικό αυτοκίνητο, με συνοδηγό τη σύζυγό του. Οι συγγενείς τους όταν τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν σημεία ζωής άρχισαν να τους αναζητούνε. Οι έρευνες έγιναν πιο έντονες με τη βοήθεια και φιλικών προσώπων χθες το πρωί. Τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε σε γκρεμό 80 μέτρων κοντά στην παραλιακή Εγνατία, σε απόσταση 300 μ. από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου προς το Μυρτόφυτο.
Το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο. Μέσα σε αυτό ήταν η άτυχη γυναίκα. Έξω από το αυτοκίνητο ήταν νεκρός κι αυτός ο άτυχος άντρας.
Για ν΄ ανασυρθούν τα πτώματα από το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε ο εξοπλισμός της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ελευθερούπολης. Είναι δύσκολο να υπολογίσει κανείς με ποιον τρόπο θα βγει από το γκρεμό το αυτοκίνητο.
Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των δύο ανθρώπων, απορούσαν για το πώς έγινε το μοιραίο. Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο και για κακή του τύχη, έπεσε στον γκρεμό, χωρίς να προλάβαι ή να καταφέρει να ειδοποιήσει κανέναν.
Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...